Friday, July 29, 2011

Tanja

SMS Poruke Upoznavanje

Tanja

Jako toplo letnje vece. U posetu su nam došli naši mladi prijatelji P. i J. U njihovom društvu uvek se osecamo jako prijatno i opušteno. Tanja posebno voli kada nam oni dodu u goste jer su joj mnogo dragi. Sa njima je potpuno slobodna i uvek voli da se zeza.
Vec po obicaju, Tanja traži da poslužim goste.
Dok ja kuvam kafu i pripremam hladno pice oni su poceli da se zezaju. Tanja vodi glavnu rec. Pokrenula je razgovor o letovanju. Cujem da prica o našem boravku u Grckoj. Detaljno prepricava gde smo sve bili i šta smo videli. Istice lepotu grckih plaža i toplinu mora.
Donosim im kafu i hladnu Koka Kolu. Oni nastavljaju pricu o letovanju.
P. i J. pricaju gde su sve bili i kako su se proveli.
Kasnije, Tanja predlaže da ih poslužim crnim vinom. Društvo prihvata predlog.
Odmah pocinje da se zeza na moj racun kako ja nisam za društvo jer ne pijem alkohol. Devojke piju cisto crno vino, a P. crno vino i Koka Kolu.
Onda traži da donesem majice, suknjice i haljinice koje je kupila u Grckoj da pokaže našim gostima.
Dok pokazuje garderobu, prica šta je sve imalo da se kupi u Grckoj.
J. je moli da obuce jednu belu haljinicu da vidi kako izgleda u njoj.
Kada je Tanja obukla haljinu i ušla u dnevnu sobu P. i J. su sa oduševljenjem komentarisali da joj jako lepo stoji.
Tanja, super ti je haljinica, samo da ti nije malo prekratka, gde ceš to haljince da nosiš, zapita je J.
Što, gde cu da je nosim. Pa vec sam je nosila na poslu, i pre neko vece kada sam išla u Gucu na sabor trubaca. Vidi samo kako je lep materijal, jako je prijatna za ove vrucine. Onda poce da se šeta po sobi i da se izazovno vrcka.
Dok se šetkala po sobi, pokazivala je kako je lepo pocrnela.
Ej Tanja, šta kažu tvoje kolege kada dodeš tako obucena na posao zapitaše je oni.
Šta ima da kažu. Samo bulje u mene i pricaju neke gluposti. Ja se na to uopšte ne obazirem. Evo svi me gledaju baš kao ovaj vaš profesor. Onda se okrenu ka meni i jako se prodra „Ajde, šta buljiš u mene. Kao da nikad nisi video moje sise, noge i dupe. Ma u stvari, baš me briga, samo ti gledaj i pari oci, pa onda maštaj“.
Puna sebe krenu iz sobe izazovno vrteci guzom i uvijajuci telom. Sve vreme se smejala. Kada se presvukla i vratila u dnevnu sobu, odmah mi rece „Hajde, nemoj tu da mi sediš nego odmah idi i lepo složi svu garderobu u ormar i vrati ove bele sandalice na svoje mesto“.
Naši gosti P. i J. sve vreme su posmatrali šta se dešava i smejali se zajedno sa Tanjom.
Ma nemojte profesore, ostavite to povikaše oni. Sedite ovde, ajde da pricamo.
Pustite vi njega. Navikao je on. Nije to njemu teško. Ej, viknu Tanja, kad završiš sa slaganjem garderobe, pozovi pica servis i naruci da nam donesu pice, jako sam gladna. Još uvek kroz glasan smeh doviknu. Evo, za promenu, imaceš i ti jedno vece picu. Ha, ha, ha …
Dok sam bio u sobi, Tanja mi rece da donesem lap top jer želi da pokaže naše fotografije sa letovanja.
Nakon par minuta, lap top je bio ukljucen. Ona je prelistavala fotografije i pricala o mestima gde smo bili. Na pojedinim fotografijama se duže zadržavala, a na nekim krace. Onda doce na red citav set, po prilicno seksi fotografija, na kojima sam je slikao dok se kupala ili suncala. Zapazio sam da te slike zadržava znatno duže od ostalih. Posebno je dugo prikazivala fotografije gde sam je slikao dok se suncala. Na tim slikama se vidi njena guza u krupnom planu. Dok su te slike stajale na monitoru, ona je pricala o nekim prodavnicama i garderobi koju je videla ili o nekim drugim stvarima. Želela je da te slike što duže gledaju i uživaju u izgledu njenog tela, pa je zato odugovlacila i pricala o nekim prodavnicama. Posebno dugo, stajale su 2-3 fotografije na kojima se vidi, u jako krupnom planu, samo prednji deo njenih kupacih gacica. Naime, te slike je tražila da snimim, da bi, kako je rekla, imao inpiraciju za nocnu fiskulturu. Kada je izašla iz vode, prišla mi je, jako zategla gacice kupaceg gostima i rekla, slikaj me. Ovo ti je posebna prilika. Nemoj samo da kukaš kako ti ništa ne dajem. Evo, posle kada se vratimo kuci, imaceš inspiraciju i možeš nocu da uživaš koliko hoceš dok gleaš moju ribicu u kupacem. Tada je toliko jako zategla kupace gacice i podigla ih naviše da se platno potpuno uvuklo u ribicu. Pošto sam ja sedeo na pesku, njena ribica je bila u visini moje glave, pa sam fotoaparatom napravio slike iz neposredne blizine. Te slike su sigurno stajale na monitoru nekoliko minuta. Za to vreme, pricala je o našem smeštaju i kuci u kojoj smo stanovali. Na kraju je prokomentarisala „Vidite šta slika ovaj vas profesor. Stvarno je potpuno blesav. Samo gleda da slika moju ribicu. Izgleda da mu je ona stalno u glavi“.
Onda mi se obrati. Samo da znaš da ti nisi jedini kome je moja pica opsesija. Zato vodi racuna šta radiš.
Ma u ostalom, šta me briga šta ce neko da radi i misli. Ja živim svoj život. Radim sve ono što mi se svida. Spavam kad hocu, izlazim sa mojim društvom kad hocu. Oblacim se kako hocu. Pricam šta hocu. Kome se svida, dobro je, a kome se ne svida, može slobodno da ide. Ha, ha, ha, ha …
Jel tako mužicu moj. Ajde golube, gukni. Kakva ti je ženica. Reci šta ja mogu sve da uradim.
Znate šta, nekada sam uživala da ga zezam i ponizim do kraja, a on je sve trpeo, samo da bi bio samnom. Svašta sam mu radila. Samo kad se setim. Ha, ha.
Prosto ne znam zašto svi trce i jure oko mene. Evo, kaži šta je bilo sad na moru. Priznaj da su se svi na plaži okretali zamnom. Bilo je nekih tipova koji su blenuli u moje telo i po dva sata. Šta cu, vec sam na to navikla. Gde god da se pojavim svi samo bulje i pricaju razne gluposti, a posebno oni na poslu.
Pricaj nam o tome, rece J. baš me zanima.
Ma šta da vam kažem. Privlacim veliku pažnju i muškog i ženskog dela kolega na poslu. Šta da radim. Nisam ja kriva, rece kroz smeh. Lepe se za mene, trce, kupuju mi poklone i na razne nacine mi ugadaju. Cesto me pozivaju da budem gost u njihovim kucama. Tada se trude da me lepo docekaju i još bolje ugoste.
Evo, mogu da vam ispricam nešto što mi se dogodilo prošlog leta kada me je pozvala u goste jedna moja koleginica Danica.
Inace, sto puta me molila da dodem kod nje u posetu. Stalno mi je nagoveštavala da su ona i njen muž planirali da me pocaste. Hajde Tanja, dodi kod nas, molila me Danica. Moj Milovan je rekao da ce da donese iz obližnje kafane roštilj koji najviše voliš da jedeš.
Stvarno nisam imala razloga da odbijem ovakvu ponudu pa sam jednog dana rešila da ih posetim.
Naravno, spremila sam se i lepo doterala za tu priliku.
Naredila sam ovom mom da mi ispegla garderobu. Inace, obukla sam novi minic koji mi je kupio. Njemu se dopala ta sunjica i nije odoleo, a da mi je ne kupi. On voli da mi odabira i kupuje stvari u kojima zna da cu izgledati izuzetno poželjno. Inace, to je jedina prilika da me bar na kratko vidi u seksi izdanju, i to onda kada se vratim kuci sa posla. Ovaj moj mužic misli da ce, ako mi ugada na razne nacine, dobiti od mene onu stvar. Evo, do sada nijednom nije promašio velicinu garderobe jer ocigledno izvrsno poznaje moje telo, koje ne samo da gleda preko dana, nego ga verovatno i sanja svake noci, pošto je potpuno opstednut samnom. Ha, ha, ha ….
Suknjica mi savršeno stoji. Gornji deo je jako strukiran i potpuno je pripijen uz kukove, a donji deo, od sredine guze, je plisiran. Minic je jako, jako kratak pa se dešava, kada se malo sagnem ili savijem, da se plisirani deo lako podigne i seva mi zadnjica. Ovaj minic stvarno volim da nosim jer je platno vrlo nežno i izuzetno prijatno. Gore sam obukla veoma usku i kratku, crvenu majcicu na bretele. Obula sam nove crvene sandalice, sa visokom štiklom.
Evo, sada cu da nadem neke slike u lap topu na kojima sam u ovom minicu.
Dok je tražila slike, nastavi sa pricom.
Kada sam završila sa spremanjem, izdala sam ovom mom robu nekoliko naredbi, šta sve treba da uradi dok sam ja u provodu. Dala sam mu zadatak da detaljno usisa tepihe, obriše prašinu, oriba kupatilo, ispegla veš, zatim da mi opere na ruke neke majcice i suknjice, da raspremi krevet za spavanje i da skuva rucak za sutra dan.
Moram uvek da mu zadam nekoliko poslova, da se ne bi ulenjio i opustio. Ha, ha, ha, ha. Dok sam mu zadavala domaci zadatak, zahtevala sam da klekne ispred mene i da mi izljubi nogice, kolena i guzu, pošto znam da ga to uzbuduje i daje mu posebni elan da radi.
Evo, našla sam dokument u kome su neke moje slike. Pogledajte, to je taj minic. Kako vam se svida. Onda okrenu lap top i poce da objašnjava detalje gde su te slike snimljene.
Stvarno je kratak minic, rece J. Opasno izgledaš u njemu. Ženo, evo na ovoj slici ti se vidi gola guza.
Jeli, jel beše da si ovu sliku snimio pre nego što sam išla na proslavu povodom odlaska u penziju jednoj mojoj radnici. Ne znam ni sama. Ma ko bi se ovde snašao. Ovde ima puno mojih slika. On koristi svaku priliku da me slika kada se doteram. To mu najcešce ne branim. Neka me slika pa posle može da gleda koliko hoce. To me ništa ne košta, a njemu puno znaci.
Evo vidite i ovu sliku. Ovde smo bili na rodendanu našem kumicu u jednom restoranu.
Idi bre, pa ovde se ne zna da li je kraca suknja ili dublji deholte. Vidi samo kolike su joj štikle. Baš provokativno izgledaš, rece J.
Što, šta fali. Ja volim tako da se oblacim. Evo ovaj vaš profesor obožava da bulji po citavo vece u ove moje fotografije. Dok ja spavam, on prelistava ove slike, gleda, mašta i uživa. To mu je inspiracija, pa izgleda da svaku noc padne po neka desanka šakic.
Ma daj Tanja, stvarno si grozna. Što ga tako muciš rece J.
P.: Dobro, ajde nastavi. Samo mi reci, valjda ti i profesor idete zajedno kod nekog u goste. Evo nas dvoje idemo stalno zajedno.
Idemo zajedno na neke dosadne porodicne proslave, idemo na rodendane i tako to. A u moje društvo uvek idem sama. Necu da mi smeta. To mi je prilika da se opustim i uživam.
Pošto sam se tada osecala jako lepo i bila zadovoljna svojim izgledom odlucia sam, pre nego što krenem, da mu ucinim još nešto. Dok sam sedela za stolom i šmikala se, podigla sam jednu nogicu na trosed i naredila mu da je ljubi. Pošto su mi nogice bile skroz raširene, u jednom trenutku poceo je da ljubi unutrašnju stranu moje butine i krenuo je ka ribici. Brzo sam mu odgurnula glavu. Njegovo ponašanje me u trenutku mnogo iznerviralo. Krenuo je ka mojoj ribici bez dozvole. Ej, de to ima, pustiš pevca na prag, a on bi hteo da ude u kucu.
Zna on dobro, ako je vec odabrao da bude samnom onda ima i da ispunjava sve moje želje. Zato što je bio bezobrazan rešila sam da ga potpuno sjebem, i da mu se posle dužeg vremena popišam u usta.
Inace, u tom trenutku, mnogo mi se pišalo jer sam pre toga jela neku lubenicu. Rešila sam, da ako vec moram da pišam, da to uradim njemu u usta i da ga na taj nacin, jedno odredeno vreme, skinem s’kurca. Ha, ha.
Znala sam da posle toga mogu da zahtevam od njega da radi sve poslove koji mi padnu na pamet i da mi udovoljava na sve moguce nacine, jer ce se stalno nadati da cu mu možda dati i moju slatku ribicu. Ranije sam vrlo cesto pišala po njemu i znalo se da posle piškenja dobija dobar seks. Zato sam htela da mu ponovo ulijem nadu, samo ovog puta direktno u usta, ha, ha, ha …
Kada sam se lepo našminkala i namirisala krenula sam ka WC-u. Zastala sam u predsoblju ispred velikog ogledala da proverim svoj izled. Dok sam prstima popravljala pramenove kose, videla sam da sedi u dnevnoj sobi i da me posmatra. Sve vreme sam izazovno mešala guzom. Onda sam se naglo okrenula ka njemu, podbocila ruke na kukove i strahovito se izderala na njega. Rekla sam mu, šta je, šta me gledaš ko krava u šarena vrata. Šta je bre, što samo buljiš u moje dupe i sise. Ne moj da me nerviraš. Ajde sad, za kaznu, hocu da ti se popišam u usta.
Tada sam energicnim korakom krenula u WC i jako se prodrala da mi se mnogo piša i da necu dva puta da ponavljam. Viknula sam na njega da odmah dotrci.
Naravno, odmah je poslušao.
Naredila sam da mi svuce gacice.
Potom je seo pored WC šolje. Kada sam mu okrenula guzu on je savio glavu nad šolju. Usta su mu bila samo nekoliko centimetara od moje ribice.
Strogo sam mu zapovedila da cu mu se sada ispišati u usta i da mora sve da popije. Rekla sam da nipošto ne sme da se desi da me poprska, jer sam se vec namazala i namirisala.
Privukla sam sadnalice sa visokom štiklom do same ivice WC šolje. Malo sam spustila guzu, savila kolena i spustila glavu na niže, da bi mogla dobro da posmatram. Oslonila sam se rukama o kolena. Dok sam cekala da krene mlaz, gledala sam svoje nogice i njegovu glavu ispod ribice. Bila sam prezadovoljna svojim izgledom i ovom pozom. Uživala sam u izgledu svojih, od sunca preplanulih nogica, koje su se presijavale od mirisnog ulja kojim sam namazala celo telo. Visoke štikle sandalica uticale su da mi svi mišici na nogama budu zatehnuti.
Najednom pustila sam snažan mlaz koji ga je okupao svuda po licu. Ha, ha, ha. Pišala sam mu jedno vreme direktno u uvo, ali se on vešto ispravio i poturio je usta koja su se brzo prepunila.
Nadmeno sam ga gledala pravo u oci. Malko sam se podigla i zapišala ga po nosu i obrvama. Lice mu se presijavalo od tople i mirisne tecnosti. Potom sam ponovo usmerila mlaz u njegova usta. Sve vreme sam vikala na njega da liže kao kuce i da guta moju pišku. Mlaz je pravio kovitlac u njegovim ustima. Mehurici pene slivali su mu se zajedno sa suviškom tecnosti niz bradu i obraze. Najednom, isplazio je jezik i postavio ga pod slap moje piške. Onda sam se napela, i strahovitim mlazom ga zapišala po licu. Dok sam pišala po njemu, strogo sam mu izdavala naredbe šta sve treba da uradi tog popodneva i veceri. Ha, ha, ha, ha.
Pri kraju piškenja, vec oslabljeni, tanki mlaz direktno je cureo u usta i po njegovom jeziku. Tada sam naredila da sve to pije i da cu ga kontrolisati da li guta. Rekla sam mu da sada mogu da vidim da li sve guta, jer se tecnost više ne preliva iz usta.
Bila sam zadovoljna, pošto sam primetila da sva piška laganim gutljajima odlazi u njegovo grlo. I pored toga, onako iz zezanja, vikala sam da ustima prihvati svu tecnost i da mu ne promakne ni jedna kap. Poslušno je izvio glavu ka mome medunožju. Poslednje kapi piške je prikupljao na isplaženi jezik koji je primakao na samo nekoliko milimetara od ribice.
Kada sam se lepo ispišala, naredila sam mu da me detaljno obriše papirom i da mi navuce crvene tanga gacice. Sve je to vrlo nežno i pažljivo uradio. Uzeo je veliki zamotuljak toalet papira i veoma pažljivo brisao i tapkao papirom po mojoj obrijanoj ribici. Radio je to kao da briše najfiniji predmet od kristala ili porcelana. Lepo mi je navukao gacice i rukom popravio nabore plisirane suknjice. Istim papirom kojim je obrisao moju ribicu, po navici, obrisao je i svoja usta i bradu. Ha, ha, ha, ha.
Eto, time sam ga nagradila. Dala sam mu dobar podsticaj da vredno i savesno radi po kuci dok ja idem u provod, da se zezam. Inace, u poslednje vreme nisam praktikovala da ga tako nagradujem. Nekada sam to radila cesto, gotovo svakodnevno, pa cak i po dva ili tri puta dnevno, a sada mu retko šta cinim. On pak luduje zamnom i spreman je na sve, samo da mu poklonim malo pažnje i da mu ulijem nadu na cu mu dati ribicu.
Tako sam ga zadovoljila, a i sebe olakšala, jer bi i onako morala da pišam pre izlaska.
Mogu vam reci da sam mnogo uživala pišajuci na mog slugu. Ovako dominantna i nadmocna, seksi doterana i namirisana, gledala sam, kroz raširene noge, kako mlaz prska po ustima, licu, nosu i ušima mog roba. Vikala sam na njega da širom otvori usta i da pije moju tecnost. Videla sam kako guta i kako se suvišak tecnosti preliva preko njegove brade i nestaje ispod majice. Zapišala sam mu i pramen kose i vrat. Ovaj džukac je sve to gutao i lizao baš onako kako sam mu i naredila. Naravno, bila sam svesna da posle idem u posetu, gde ce me opet obasipati pažnjom, a ovaj rob ce ostati u kuci da radi, cisti, pere i sve ostalo što treba da bi ispunio moje naredbe. Znala sam da ce morati odmah da izdrka misleci o meni, da bi se olakšao i smirio. Ha, ha, ha. U suprotnom, morao bi da ide celo popodne i vece uzdignutog kurca pri cemu ne bi mogao normalno da hoda. On zna da mora savesno da radi i da ispuni sve zadatke koje sam mu odredila jer se uvek nada da ce, ako bude poslušan i ako zadovolji sve moje prohteve, uvece od mene dobiti picke.
Sigurna sam da je posle moga odlaska svojski radio, sve trceci od radosti što sam mu poklonila malo pažnje. Kada sam uvece došla kuci, zaista je sve blistalo od cistoce u stanu. Super je to, verujte mi. Ha, ha, ha.
Odmah potom, rekla sam mu da krecem u posetu jer da ne želim da kasnim. Naredila sam mu da se umije i promeni majicu pa da izade samnom napolje i otvori vrata od garaže da se ja ne bi slucajno isprljala.
Ajde požuri, necu da cekam, ohladice mi se roštilj kod Danice.
Kada mi je otvorio garažu setila sam se da mi nedostaju cigarete pa sam ga poslala da otrci do trafike i kupi cigarete i Orbit žvake.
Za nepun minut vratio se sa porudžbinom. Iz džepa je izvadio i vlažne paprne maramice i pružio ih kroz otvoreni prozor automobila. On zna da ja vodim racuna o higijeni i da mi uvek trebaju osvežavajuce maramice. Baš sam bila zadovoljna što se setio da mi ih kupi, jer mu ja to nisam naredila, a on se kao i uvek seti svega šta mi treba i nedostaje. Znam da on zapavo ništa drugo i ne radi osim što misli o meni i raznim stvarima kojima može da me zadovolji i ucini srecnom, ne bi li mu za uzvrat dala ono za cim stalno cezne. Dok sam ga cekala u kolima, nekih minut ili dva, analizirala sam svoj izgled. Gledala sam u retrovizoru kola da li je šminka u redu. Bila sam prezadovoljna svojim izgledom. Automobil je kao i uvek bio opran jer mi on svaki cas pere kola. Pronašla sam lepu muziku na radiju. Nekako sam se osecala divno i mocno i tada sam poželela još nešto. Naredila sam da pride bliže i cucne pored mojih vrata. Jedva se savio jer ga je žuljala uzdignuta patka. Netremice je gledao u moje vitko telo i gole nogice. Ubacila sam menjac u prvu brzinu i spremila se da krenem. Onda sam mu strogo naredila, „Hajde brzo otvori usta, hocu da pljunem. Znaš da to volim“. Povila sam glavicu u stranu i pljunula direktno u usta moga roba, dala gas i otišla u provod. Ha, ha, ha….
Naravno, tokom vožnje, na semaforima i raskrsnicama svi prolaznici su buljili u moje nogice i deholte, dobacivali mi i dugo se okretali za mojim belim Golfom.
Tanja, ispade da ti samo zaluduješ profesora i ništa više. Pa to stvarno nije u redu, rekoše oni.
Pa šta, briga me. Radim ono šta hocu. Ako hoce da bude samnom on zna da mora da ispunjava sve moje želje. Treba dobro da se potrudi oko moje ribice. Tako je oduvek bilo.
Kada sam stigla kod moje koleginice odmah su me obasuli mnoštvom komplimenata. Odredili su mi centralno mesto, na prostranom kaucu. Muž moje koleginice posmatrao me širom otvorenih ociju i usta, kao da je video marsovca. Brzo je izvukao iz ormara cist frotir i pažljivo ga postavio na mesto gde treba da sednem. Primetila sam da netremice bulji u moju guzu i butine. Inace, ovo dvoje su potpuno šašavi. Stalno se zezaju. Njihova omiljena tema je seks. U stanju su o tome danima da pricaju.
Danica je brzo iznela posluženje. Slatko, kafa, pice.
Zezali smo se. Malo, malo a Milutin i Danica su zapocinjali razgovor o njihovoj omoljenoj temi. Milutin je ispricao puno viceva o seksu i netremice me posmatrao. Prihvatila sam njihovo zezanje. Bilo mi je baš super.
Kasnije je Milutin otišao da kupi hladno pivo i da donese roštilj iz obližnje kafane.
Kada smo ostale same, Danica mi je rekla da izgledam jako, jako seksi i jebozovno. Tanja, nije ni cudo što su se svi na poslu napalili na tebe.
Želeci da pobliže saznam detalje, rekoh „Ma ko se napalio, nemoj da lupetaš“.
Veruj mi Tanja ti si odavno glavna tema na poslu. Evo, kada si pre neki dan došla jako izazovno obucena, odmah se pronela vest po celom kolektivu o tvom atraktivnom i jebozovnom izgledu. Valjda si primetila da su kolege svaki cas dolazile da te nešto pitaju, a pri tome su netremice posmatrali u tvoj ekstra kratki minic. Toliko je sve brujalo o tvom izgledu, da su neki zvale telefonom svoje prijatelje da prepricaju tvoj izgled i naravno, da dodaju još po nešto.
Znaš li da je tvoj kolega sa kojim sediš u kancelariji tada pozvao svog kompanjona koji radi na objektu udaljenom citavih deset kilometara, da dode i da malo pari oci. Naravno, ovaj je besomucno dojurio i sve vreme buljio kao neka budala. Secaš li se da je pri tome pricao neke nebuloze, pa su ga posle jedva oterali da se vrati na posao.
Znam, to mi je jako poznato, i ništa cudno, jer ja svakodnevno izazivam pažnju i pohotu mojih saradnika, mada, do tada, nisam bila detaljno upoznata sa reakciom kolega o ovim dogadaju.
Isto tako, Danica mi rece da je zapazila da neki mladi radnici, posle razgovora provedenog u mojoj kacelariji, gde bi im izdavala naredenja i radne zapovesti, odlazili iza garaža, da se samozadovolje i isprazne. Oni su joj više puta u razgovorima pominjali kako ih strašno uzbudujem. Rekli su joj da sam strog ali pravedan šef, da mnogo zahtevam i tražim, ali da su oni spremni sve da urade, da progutaju moje psovke i izdiranje, samo iz razloga što žele da mi se udodvore, jer ih strahovito uzbudujem.
Tanja, cula sam svojim ušima, rece mi Danica, da se starije kolege stalno zezaju sa ovim mladim radnicima. Kada god vide da oni izlaze iz tvoje kacelarije, ovi matorci ih zezaju im kažu da prvo izdrkaju, a posle da idu da rade.
Utom je stigao Milutin sa vrucim roštiljom.
Jeli smo halapljivo jer je meso bilo izvrsno pripremljeno. To je samo za tebe odabrano, rece domacin. Skrenuo sam im pažnju da ispeku najkvalitetnije meso za moju specijalnu gošcu.
Posle obilne vecere osecala sam se presito i mislila sam da cu da prsnem. Nekoliko hladnih piva, dve ogromne bele vešalice i sveža salata u potpunosti su me zadovoljile. To sam i rekla domacinima. Vidim da su se ozarili kada sam pohvalila njihovo gostoprimstvo.
Sada bih najradije zalegla u krevet i uživala, mazno sam im rekla pri cemu sam gladila moj ravni stomacic.
Ponudili su mi da se opružim na udobnom kaucu.
Slušala sam i dalje njihove price i zezala se. Polako sam cirkala pice i slušala. Pocela sam da uživam i rešila sam da ih malo zezam i napalim.
Izazovno sam bacala poglede ka Milutinu, posmatrajuci da li se uzbudio, ali nisam ništa primecivala. Prosto nisam naucila da neko netremice bulji u mene, divi se mojim oblinama, a da mu patka ne stoji mirno i cvrsto.
Leškareci na kaucu lagano sam prolazila prstima kroz kosu i slušala razgovor. Onda sam se opružila na bocnu stranu okrenuvši zadnjicu ka Milutinu. Prekrštenu nogicu sam pomerala gore-dole pitajuci ih za mišljenje o izgledu mojih sandalica. Kao slucajno, podvrnula sam plisirani rub suknjice i dodatno obnažila butine.
U tom trenutku u sobu je ušla njihova macka. Iako ne volim macke, namerno sam ustala da je malo pomazim i da im priuštim novo zadovoljstvo.
Macka je ležala na podu. Prišla sam joj. Stojeci na visokim štiklama, savila sam se prema maci, ne savijajuci kolena. Mišici na nogicama bili su mi zategnuti kao struna. Visoka štikla sandalica podigla je listove i zategla butine na nogicama a guza mi je bila cvrsta kao kamen. Što sam se više savijala, zadnji deo suknjice se podizao. Bila sam svesna da otkrivam zadnji deo tela. Suknjica se potpuno podigla otkrivajuci predivnu trtastu guzu. Znam da su me netremice gledali. Uska tracica tanga gacica bila je uvucena izmecu polutki i delovalo je da nemam nikakav veš. Onda sam se namerno još više savila, da bi pomazila macu, pri cemu se plisirana suknjica skroz zadigla. Mogli su jasno da vide celu guzu, pa cak i mali truoglic crvenog svilenog platna oivicen sjajnim perlicama iznad stisnutih polutki guze, kao i uske tracice tanga gacica koje su bile zategnute preko kukova.
Okrenula sam se ka Milutinu i Danici da pohvalim umiljatost njihove mace, kada sam spazila da oboje posmatraju ono što mnogi sanjaju i zamišljaju. Opet sam se maksimalno savila i dugo mazila kucnu životinju pri cemu sam joj mazno govorila kako je slatka i umiljata, uopšte nehajuci što domacini gledaju moju golotinju. U stvari, bilo mi je veoma prijatno.
Tada je maca ustala i otišla svojim putem, negde u dvorište. Ja sam se obesno i izazovno, punim korakom, šetala po njihovoj sobi razgledajuci predmete u vitrini i posmatrajuci slike na zidu. Znala sam da me oni gutaju ocima, ako su išta i mogli da vide, jer smatram da je Milutin bio potpuno zaslepljen malopredašnjim prizorom. Ovakav doživljaj mogao je da stekne gledajuci samo dive koje se pojavljuju na televiziji ili kada bi bio u prilici da razgleda neki luksuzni seksi casopis.
Posle moje šetnje sela sam na frotir, koji je Milutin ponovo uredno zategnuo. Cekala sam šta ce dalje da se dešava. Nekako je nastao tajac, pa sam ih upitala što su se zbunili.
Nije lako onom tvom mužu, rekla mi je Danica. Kako on izlazi na kraj sa tobom. Može li da zadovolji sve tvoje prohteve i želje. Pricaj nam o tome.
Dobro bre ljudi, šta ste se toliko napalili. Nisam ja supermen. Šta ima da mu bude teško. On zna da mora da me služi i ispunjava sve moje prohteve. Nemam potrebe više ništa ni da mu pricam, ni da ga teram. On sam radi sve kucne poslove. Vodi racuna o mome izgledu. Pazi me i mazi. Svi znaju da on cisti, pere, pegla, kuva, ugada mi, a šta dobija od mene za uzvrat – ništa. Bez obzira koliko se trudio da bude poslušan i ponizan ne dobija ništa, samo nadu da cu mu nekada nešto dati i omoguciti da uživa u mojim carima. Uživam da ga mucim i kinjim. Po nekada mu dozvolim da me vidi golu ili da mi opere noge. Kada sam dobre volje dajem mu da se samozadovoljava predamnom, gledajuci u moje telo. Ranije sam mu dozvoljavala da mi ljubi nogice, liže tabane, gricka pete, sisa nožne prste, što ga je dovodilo u stanje velikog zadovoljstva. Kada ima nekih gostiju u kuci ja se onda malo zezam pa mu pridem, pomazim ga i kao poljubim, a u stvari mu pljunem u usta i gledam ga posle kako guta moju pljuvacku.
Ranije, dok ga nisam u potpunosti napravila svojim robom, davala sam mu da me masira, ceška po glavi, da mi liže ribicu i rupicu na guzi sve dok mu jezik ne utrni. Prosto neverovatno, ali to lizanje je cesto trajalo i po nekoliko sati.
Sa tim tretmanom pocinjala sam cim bi se uvece istuširala. Dok bih ja bila u kupatilu on je pripremao trosed za spavanje. Obavezno je morao da približi niski stocic do troseda, toliko blizu da mi bude na dohvat ruke kada legnem. Onda bi na njemu lepo servirao razne grickalice, keksove, sok ili pivo, stavio bi daljinski upravljac i telefon. Tu su morale da budu cigarete, moja muštikla, upaljac i pepeljara. Kada završi sa raspremanjem troseda i prinošenjem raznih poslastica, ja bih onda legla. Tada bi upalio stonu lampu, a ugasio veliko svetlo. Dok bih ja gledala moje omiljene TV serije morao je da me masira po celom telu. Kada bi mi dosadilo masiranje, malo bi zadigla guzu i naredila mu da mi skine gacice. Potom bi me lepo pokrio i onda bi mu prstom dala znak da se zavuce pod cebe i da me liže. Dok bi ja gledala film ušuškana u meku i toplu posteljinu on je lizao i sladio se. Vrlo cesto sam tokom njegovog lizanja citala novine ili neku knjigu. Jedno vreme sam volela da rešavam ukrštene reci dok bi me on ljubio i lizao izmedu nogu. Za to vreme sam pušila cigarete, pila sokice, jela cokoladu ili grickala cips i slane štapice. Kada sam bila raspoložena tražila sam da me liže i po nekoliko sati. Obicno smo pocinjali oko 9 ili 10 uvece, a završavali u 12, 1 ili 2 nocu. Zahtevala sam da me liže jako nežno i polako. Lizuckao je svaki milimetar moje pice i guze. Usnama i jezikom me masirao izmedu nogu. Sigurna sam da me u ranijem periodu bar nekoliko hiljada puta poljubio u ribicu i guzu. Dok sam opušeno ležala, tražila sam da me jako, jako nežno ljubi i liže po klitorisu. Posle dužeg, laganog lizanja osecala sam da me i njegov topli dah strahovito nadražuje. Svaki živac u mom telu je treptao pod njegovim jezikom. Tako, nakon sat ili sat ipo laganog lizanja, akomulirala mi se sva energija u donjem delu stomaka. Kako bi mi se približavao vrhunac, osecala sam da mi podrhtavaju i ruke i noge. Stomacic bi mi se grcio i trepereo od slasti. Onda bi ga snažno prihvatila za potiljak, priljubila mu usta na uzdrhtaku picu i naredila da me brzo liže. Od silnih nadražaja, koji su kao struja prolazili kroz moje telo, brzo sam mešala guzom i iz sve snage se nabijala na njegov jezik. Ubrzo bi, u strahovitom grcu jako dugo svršavala. Mirisne sokove slasti koji su curili iz ribice on je morao da oliže i pokupi svojim jezikom. Nakon toga, nisam mu davala da predahne, vec je morao da nastavi i da je jako, jako nežno i lagano liže. To lizanje mi je godilo jer sam se tako polako opuštala. Nekada bi me snažan orgazam potpuno smoždio i polomio. Da bi se povratila, jela sam cokoladu i pila sokove, dok bi me on i dalje ljubio i lizao. Zavisno od mog raspoloženja, nakon tako snažnog svršavanja, bilo je potrebno puno vremena da ponovo svršim, a nekada bi, samo posle nekolio minuta, ponovo osetila snažne nalete strasti i jako bi svršila. Dešavalo se da tokom veceri i po nekoliko puta svršim pod njegovim jezikom.
Kada sam mu davala da mi liže guzu, više puta se desilo i da zaspim dok bi me on dole lizao. Verujte mi da se tako najlepše uspavam. Jednom, kad sam zaspala, on je produžio da me liže. Tada sam sanjala najlepše snove. U trenutku kad je prestao da me liže ja sam se probudila. Videla sam da svice. Onda sam malko pomerila cebence i videla da on spava priljubljenih usana uz moje dupe. Odmah sam ga probudila i naredila da nastavi. Cim sam osetila da njegov jezik slasno liže rupicu na guzi i da se uvlaci u moje dupe, samo posle nekoliko trenutaka sam zaspala. Inace, cesto se dešavalo da ujutru, kada se probudim vidim da on i dalje leži ispod cebeta i da zagnjuren nosom u moje dupe slatko spava. Nikad mi nije bilo jasno kako je mogao da spava i da diše kada su mu usta i nos bili priljubljeni uz moju rupicu na guzi. Ali eto, on se uvek trudio da mi udovolji.
Još pre toga dozvoljavala sam mu da me pojebe, a sada mu to dajem vrlo retko, samo jednom ili ni jednom tokom godine, pa on sada živi u secanju na te trenutke i samo šeni oko mene ne bi li mu dala opet. Cini mi se da mu nisam dozvolila da me pojebe više od 4 godine. Zato on stalno ludi i trci oko mene.
Sada praktikujem da mu se po nekada popišam u usta gledajuci ga kako pije moju tecnost. Evo, mogu vam reci da sam to upravo pre polaska kod vas uradila. Znam da on sada razmišlja samo o meni i vredno radi kucne poslove koje sam mu odlucno naredila da obavi. Mi sada pijemo, jedemo i zezamo se, a on vredno i naporno radi, sve u nadi da cu mu dati picke kada se vratim. Ali, od toga nece biti ništa, pa ce morati da ga izdrka, jednom ili možda više puta da bi se smirio i da bi mogao nocas da zaspi.
Veceras mu u inat necu dozvoliti da izdrka predamnom. Totalno cu da ga sludim. Cim dodem kuci skinucu se u kupatilu da me ne bi gledao i sladio se mojim izgledom. To ce ga zbuniti i mislice zašto mu ne omogucavam bar da me vidi golu. Javice se ljubomora u njemu. Zatim cu odmah da se zavucem u spavacu sobu, a njega cu ostaviti da se muci i pati. Znam da ce me sve vreme pokorno moliti da me bar vidi golu, ili da mu dozvolim da mi ljubi dupe, ribicu ili da mi liže nogice, pa da dobije inspiraciju i da ga socno izdrka. Ali, ponudicu mu samo da miriše moju majicu i gacice.
Kasnije, kada bude u punom naletu drkanja ja cu da ustanem i da se strahovoto izderem na njega, pa cu ga totalno sjebati. Ima da poludi zamnom.
P: Ma nije moguce profesore da te Tanja tako kinji i muci. Ma ti se Tanja samo zezaš sa nama.
T: Ne zezam se uopšte. Tako mi se svida. Evo reci cu vam da on stalno misli o meni i izmišlja razne, neverovatne stvari samo da mi maksimalno ugodi ne bi li mu opet dala svoju ribicu. Cesto se desi da me prijatno iznenadi. Kada udem u kucu on baca latice ruža ispred mojih nogu. Svuda, kuda se krecem po stanu on razbacuje mirisne latice da po njima gazim. Tako je jednom obrao latice sa skoro svih ruža u našoj ulici.
Kada dodem sa posla, ceka me postavljen sto i skuvano jelo, toliko toplo da ne moram da duvam i da cekam da se ohladi. U proceni vremena zagrevanja jela postao je pravi majstor. Inace, uvek mi odabere i posluži najlepše parce mesa. Posebno vodi racuna da pravi tišinu i mir u stanu dok spavam posle rucka. Cim legnem, on iskljuci telefon i dok ja spavam tiho opere sudove i sredi kucu.
Vi ste još mladi i morate još puno toga da ucite. Znate kako se kaže „Staro drvo se ne savija“. Od pocetka sam ga naucila ko je ovde šef i šta sve mora da radi da bi ja bila zadovoljna.
Inace, od prvog dana našeg poznanstva jasno sam mu stavila do znanja ko je ovde komandant. Takva sam bila i sa prethodnim mladicima koji su prosto ludovali za njom. Neki su klecali na prometnim ulicama i pred svim prolaznicima, molili me da im oprostim i da im se smilujem i ostanem sa njima. Pri tome su bili spremni da ucine sve što poželim ne bi li me zadovoljili. Cesto sam ih menjala. Radila sam šta sam htela, kao što i sada radim. Znate, kada smo nas dvoje poceli da se zabavljamo, odmah sam procenila da mogu da radim sa njim šta god hocu. Kada bi mi on nešto predlagao da uradimo cesto se kod mene oslobadala prava erupcija nadmoci i dominacije. Želela sam odmah da mu stavim do znanja ko je ovde šef. U trenutcima kada je hteo da mu dam moju ribicu, jednostavno i odlucno bi rekla kratko – NE. Od toga neumoljivog NE on se prosto ledio. Onda je smišljao razne stvari ne bi li moju odluku promenio. Iz pocetka je navaljivao i molio me. Kada je shvatio da sam tvrd orah za njega, onda je pokušavao da nekim svojim lepim gestom, mukotrpnim i teškim fizickim radom, poniznim ponašanjem, ljubaznom recima, mnoštvom komplimenata i sl. pokuša da moje izricito NE, pretvori u DA. Priznajem da me stotinu puta prijatno iznenadio. Ali više ne padam na te stvari. Sada mora mnogo, mnogo toga da ucini da bi bila dobra prema njemu.
Dragi moji, sve je to trening. Sve zavisi od toga kako se postaviš od prvog dana. Ja sam ovog mog odmah pocela da dresiram. Još dok smo izlazili i sedeli po kaficima obožavala sam da mu pljunem u cašu sa sokom i da gledam kako pije. Cesto sam mu tokom veceri pljuvala i po desetak puta u cašu. Prosto sam uživala da ga posmatram kako pije predamnom. Naravno on je ocekivao da cu posle biti dobra prema njemu pa je zato sve to i radio. Ipak, mogu vam priznati da je ovaj vaš profesor dosta talentovan i da je u stanju sve da mi priušti ne bi li mu dala. To mi se svida i zato sam još uvek sa njim. Meni je ovako baš lepo.
Utom su stigle pice.
Dok smo jeli vruce pice, društvo je nastavilo da pije crno vino. Vec sam otvorio trecu flašu. Tanja se dobro zagrejala. Nije vodila racuna o svom ponašanju. Naginjala se ka stolu i oslobadala vidik ka svojim golim sisama. Svi su se potpuno opustili i mnogo se zezali.
Tanja upita kakva mi je pica. Ajde slobodno jedi i uživaj. Onda mi pruži rukom parce pice iz svog tanjira. Evo ti malo moje pice. Uživaj. Nemoj posle da se žališ kako vec 5 godina nisi okusio moju picu. Jeli koliko si ti ono beše izracunao da nisi video picu.
Dok je grickala picu rece, „Ej ljudi, skoro mi se žalio na nije imao moju picu preko 1800 dana“. On je to precizno izracunao. Onda poce grohotom da se smeje i skoro je ispade zalogaj iz usta.
Pa što, Tanja. Zapitaše oni.
Eto tako, nece mi se sa njim. Možda cu mu jednog dana i dati. Neka se on samo nada. Znate kako se kaže „Ko živi u nadi, jebe u Kanadi“. Kada je to rekla, smejala se kao luda. Onda me je potapšala po kolenu i rekla, dobar si mi ti, retko ko bi izdržao ovoliko samnom a da toliko posti. Samo ti uživaj i nadaj se, bice valjda nešto i za tebe jednog lepog dana. Možda veceras, možda sutra, možda za mesec dana, možda za godinu dana. Ha, ha, ha.
Kada smo pojeli pice, tražila je da otvorim još jednu flašu. Pošto je vino vec dobro uhvatilo, nastavila je da se zeza na moj racun. Inace to joj je omiljena tema u društvu.
P. Idi bre Tanja, pa profesor je baš super, a ti si stvarno ekstra žena. Što mu to radiš. Vidim da ga muciš i ponižavaš na razne nacine.
T.: Šta ceš. Tako ti je to. Ko je samnom mora da me sluša.
Ajde sad, skuvaj nam još po jednu kafu. Ovo vino me malo ošamutilo, pa mi se pridremalo.
Ej ljudi, baš se odavno nisam ovako opustila. Evo, sada sam se setila necega. Moram ovo da vam ispricam. Ima da se upišate od smeha.
Pre nekoliko godina u našoj zgradi je živeo jedan bracni par. Bili su moje godište. Tada sam imala oko 24-25 godina. Pošto nisam radila, puno sam se družila sa komšinicom Nelom, jer sam imala jako puno slobonog vremena. Bile smo svakodnevno zajedno. Nela se nije vadila iz našeg stana tako da je brzo ukapirala stvari u mojoj kuci. Videla je da vaš profesor svakodnevno cisti, kuva, pere, pegla. To joj je bilo dosta neobicno. Po nekada sam pred njom, iz zezanja, zahtevala da mi vaš profesor pere noge u lavoru ili dok bi gledali neki film na televiziji, zahtevala sam da mi masira nogice. Obožavala sam da ispružim noge u njegovo krilo i tražila da me lagano masira dok gledamo film.
Nela je uvek komentarisala da živim kao kraljica.
Pošto sam sa Nelom tada bila jako bliska, kao da mi je neki rod, osecala sam se potpuno opušteno.
Kada bi mi Nela pricala šta je sve tog dana uradila u svom stanu ili šta je skuvala za rucak, ja bi izula carapicu i gurnula bih stopalo u usta svom mužicu i naredila mu da mi liže tabane i sisa prstice na nogama. Uživala sam da istaknem da moj muž pere, kuva, cisti i radi sve u kuci umesto mene. Htela sam da pokažem ko je pravi gospodar u kuci. Inace, ovaj stan je moj i normalno je da ja diktiram uslove.
Komšinica je svakodnevno dolazila kod nas u stan, i to, po nekoliko puta. Bilo je sasvim uobicajeno da dok nas dve vodimo abrove i zezamo se, on pegla veš u kuhinji ili ovde u dnevnoj sobi. To mi se uvek jako svidalo.
Primetila sam da je Nela sa odredenom dozom žaljenja pricala kako sam surova i okrutna prema njemu. U obicnim razgovorima, Nela je držala njegovu stranu, mada bi se na kraju uvek složila sa mojim mišljenjem i ponašanjem stroge gospodarice. Tokom vremena postala sam joj pravi uzor.
Prosto sam obožavala da dok Nela i ja razgovaramo o nekim sasvim obicnim stvarima, da mi on za to vreme, liže nogice. Sa najvecim apetitom stavljala sam svoje stoplo u njegova usta. Tada sam ga maznim i jebozovnim glasom terala da mi detaljno liže i sisa prstice.
Tada je Nela govorila da sam rodena da živim kao kraljica.
Svaki dan, posle popijene kafe, Nela mi je reovno gledala u šolju. Onda bi uz gromoglasni smeh i zezanje komentarisale šta mi se sprema u seksualnom pogledu i da li cu imati para. Nela me prosto obožavala i potpuno podržavala je sve moje postupke. Znala sam da ona pred svojim mužem nije smela ni da pisne, a kamoli da traži slicne stvari.
Jednom prilikom, kada smo se mnogo zezale, a mogu vam reci da sam tada malo više popila, zapocela je prica o mom odnosu prema mužu. Naime Nelu je interesovalo da joj objasnim kako ja mogu tako da se ponašam. Cak je i nekoliko puta, kada su tu bili moji roditelji, isticala da ja samo uživam i ne radim ništa po kuci. Valjda je bila malo ljubomorna na mene pa je htela da me ofira kod roditelja. Mada, ja za to ne dajem ni pet para. Oni dobro znaju kakva sam ja. Kada smo bile same u stanu, detaljno sam joj pricala na koje se sve nacine iživljavam nad njim i šta je sve spreman da uradi za mene da bi dobio malo pažnje.
Sa posebnim žarom sam isticala kako me uvek sluša. Ko zna koliko puta sam se hvalila da pristaje po ceo dan da cisti kucu, da kuva rucak, pere sudove, pere veš, pegla, ide u nabavku i radi sve kucne poslove dok se ja izležavam i odmaram, citam knjigu ili gledam televiziju. Pricala sam joj kako mi kupuje seksi gacice, majice i odabira svu garderobu. Cak sam joj rekla da stvarno obožavam da mi liže dupe i da jako volim da ga zapiškim kada mi sagnut nad kadom, sapunja nogice i pere guzu tokom tuširanja. Isto tako, volim i da mu se ispiškim direkno u lice i usta dok bi on klecao pored kade i prao mi ribicu.
Shvatila sam da Nela ima skolnosti kao i ja samo što ona nema prilike i hrabrosti da ih ispolji. Ona je uvek odobravala sve moje postupke. Govorila je da, prema njenom mišljenju, tu nema ništa neobicno što ja volim takve stvari, jer smatra da je u ljubavi sve dozvoljeno.
Tanja, ti si stvarno jedna velika opasnica, stalno mi je pricala. Koristiš priliku da coveka koji te želi maksimalno maltretiraš. Njemu nije ništa teško da uradi za tebe i ocigledno je spreman da ucini razne stvari da bi te usrecio. Baš ti zavidim. Eto, super je što ti cisti i rasprema kucu, kuva rucak, pere i pegla veš, kupuje garderobu, i sve što hoceš, komentarisala je Nela. Tebi je lako jer nemaš potrebe da se zamaraš i radiš po kuci, pa možeš sve vreme da posvetiš sebi i svom izgledu. Siguna sam da bi gotovo svaka žena volela da ima takvog pomocnika koji je voli i koji ce da je odmeni u kucnim poslovima i to potpuno besplatno. Vidim da se komšija pali kada ti pomaže i odmenjuje u poslovima. Svašta ljude uzbuduje, a sve što nekoga uzbuduje treba upražnjavati. Ti imaš ludu srecu što tvoj muž hoce da radi umesto tebe. Jasno je da je moj komšija potpuno odlepio za tobom. Sve što cini, on radi sa najvecom ljubavlju i strašcu, upravo zato što ga ti stalno uzbuduješ i izazivaš do maksimuma. Moram priznati da je stvarno malo neobicno da muž toliko trci oko svoje žene, posebno posle više godina braka. Obicno muškarci traže neko novo zadovoljstvo, a tvoj muž izgleda tebe sve više voli i nenormalno želi. Mnogi muževi švrljaju okolo, tražeci mlade picke, jer su se zadovoljili svojih žena. Neki muževi i žene se tokom dana cak i ne vide. Svako juri za svojim zadovoljstvom.
Tu je Nela bila potpuno u pravu. Pametna je ona. Odmah je sve stvari ukapirala, a ne kao on. Njemu izgleda još uvek nije sve jasno. Stvarno se nisam nadala da cu naci ovakvu budalu. Gleda u mene kao da sam od zlata. Ne da mi ništa da radim, što meni jako odgovara. Sve poslove je preuzeo na sebe. Priznajem da mnoga jela bolje kuva od mene. Puno je pedantniji prilikom pranja i peglanja, od mene. Ja nemam strpljenja da peglam po tri sata, kao on. Verujte mi toliko sam navikla na njegovu poslušnost da više ne bi znala sama da se snadem u kuci. Inace, ja nikada i nisam volela da radim kucne poslove. Dok sam bila devojka, sve sam dobijala od roditelja. Nikada nisam kuvala, prala ili cistila. Jedino što sam htela da pomognem je, da po nekada, operem sudove i ništa više, mada me roditelji nisu terali ni to da radim. Eto, imam srece da kao udata žena, živim kao da sam još uvek devojka. Mogu vam reci da mi ovakav život stvarno odgovara. Muž mi je dobar. Ne pije, ne kocka se, ne juri druge žene. Vredan je, pošten, samo je malo opicen, jer samo trci zamnom. Pricala je i smejala se. Svesna sam da me ovaj moj rob svakog dana sve više voli i prosto neverovatno želi. Spreman je sve da uradi da bi me zadovoljio, sve u nadi da cu mu dati moju lepu picu.
Onda sam je pitala, ajde Nela reci mi koji bi muž dozvolio svojoj ženi da mu pljuje u usta. Ja to mogu i radim kada god mi se hoce. Onda se okretoh prema njemu i rekoh mu, jel tako, verna moja slugo. Pridi slobodno da te castim, i to pred našom komšinicom. Možda ce posle nešto biti lepo za tebe. Nikad se ne zna.
Cim se primakao ja mu snažno pljunuh u usta i lice.
Eto, vidiš kako obožava moju pljuvacku. Hajde sad sve to oliži.
Onda svojim stopalom razmazah pljuvacku koja se slivala sa obraza gurajuci mu vlažne prstice u usta. Ajde, brzo, oliži mi nogice.
Evo Nela, vidi kako je poslušan. Da mi je neko pricao da ce me moj muž toliko želeti da je spreman i pljuvacku da mi liže sa nogica, stvarno mu ne bi verovala. Ja sam prosto prava baba roga za roba moga.
Kada god dodem kuci, uvek me ceka raspremljen stan, postavljen trpezarijski sto i skuvan rucak. Nije to loše, veruj mi, rece Tanja i poce slatko da se smeje.
Ma kakvi loše, to je baš super rece Nela. Uostalom ne vidim ništa posebno u tome što mu pljuješ u usta, prokomentarisa Nela. Pljuvacka ionako prelazi iz usta u usta, prilikom poljubaca, i to je sasvim u redu.
Super je i što ti stalno liže ribicu. To je jako dobro jer pljuvacni sok ima potpuno drugaciji hemijski sastav od picinog soka, i deluje pozitivno na vaginalne sokove, jer sprecava razvoj mogucih infekcija. Ja to znam jer sam završila medicinsku školu. A kada tražiš da ti oliže dupe, samo ti cini dobro, jer posle ne moraš da se tuširaš, ha, ha, ha, ha, ha, ha …
Lepo je kada muškarac hoce da pruži ženi neko lepo i neobicno zadovoljstvo, nastavi Nela. Meni muž na žalost, nece da priušti nikakvu posebnu nežnost i pažnju, a kamoli da mi pere ili da mi liže noge, a o necem drugom nema pojima.
Sve ovo što si mi pricala da radite, opravdavam i podržavam, rece Nela, ali prosto ne mogu da zamislim kako izgleda i kakav je osecaj kada žena piša mužu u usta ili kada joj liže dupe. Lepo je tebi Tanja, nastavi komšinica, maksimalno uživaš. Cak možeš slobodno da pricaš razne stvari i da radiš šta god ti je volja i to pred svojim mužem. To znaci da on tebe beskrajno želi i voli i da se trudi da ti priušti sve što hoceš.
Dok je Nela govorila, samo sam klimala glavom u znak odobravanja.
Zaista je lepo kada imaš potpunu slobodu pred svojim muškarcem. Evo, ja ovom mom mogu da kažem bilo šta ili da uradim bilo šta, a on samo šeni i trci zamnom i to uvek uzdignute patke. Nekada me iznervira takvo ponašanje, ali u principu nemam ništa protiv.
Evo, ako hoceš, sada cu da ti pokažem kako izgleda kada žena piša u usta svome mužu. Mnogo mi se pripišalo od ove price i piva što sam popila.
Super, ajde da vidim i to cudo, rece Nela, i pode za mnom.
Kada sam stigla do WC-a vidim da Nela stoji pored mene i da sva ushicena vice „sad ce Tanja da piški, sad ce Tanja da piški“. Onda jasno shvatih da je njoj stvarno stalo to vidi pa se prodrah na njega: „Ajde bre, šta cekaš. Dodi brzo, hocu da pišam. Ajde šta se tu femkaš. Ulazi unutra, svuci mi helanke i gacice, hocu da se upišam. Dolazi brzo. Nemoj tu da mi se foliraš. Šta je, neprijatno ti je pred Nelom. Evo, a ja baš hocu pred Nelom, hocu da vidi kako ja to radim. Ajde, ajde požuri i sedi na plocice pored WC šolje. Pa da li ti znaš da i vrapci znaju da ja volim da pišam po tebi. Secaš li se šta te je moja drugarica u Kruševcu pitala kada smo sedeli u onom lepom kaficu pored fontane. Znaš da te pitala „Cujem da svaki dan piješ Tanjilu“, a ti kao ortodoksni glupak je odgovaraš, ne ja ne pijem alkohol. Tekilu nisam nikada probao. Pa glupsone ona te zezala i pitala za Tanjilu. Ja sam svima ispricala da obožavam da ti pišam u usta. To znaju sve moje drugarice, moja sestra, pa cak sam pricala i nekim kolegama kako te drkam kao majmuna. Stvarno si mnogo glup ništa ne možeš da shvatiš. Ajde sad, dodi da piješ vrucu Tanjilu“.
Tada mu okrenuh leda i u jednom potezu spustih helanke i tanga gacice do kolena. Posle mu naredih da mi spusti helanke još niže, da bi Nela mogla što bolje da vidi. Onda se malo povih u napred i namestih guzu iznad njegove glave.
„Evo, gledaj, sada cu da ga popišam“, rekoh Neli.
„Slušaj robe, hocu lepo da otvoriš usta i da piješ moju pišku. Potrudi se, samo onako kako ti umeš, da bi Nela shvatila kako se to radi“, strogo sam mu naredila.
Da bi što bolje videla, Nela kleknu na pod ispred vrata od WC-a.
„Svinjo jedna, robe sada cu da te popišam. Imaš sve da popiješ, jesi li cuo“, strogo sam vikala na njega. Pokaži se kakav si ti poslušni rob i moj verni pas. Ne vadeci upaljenu cigaretu iz usta, izdavala sam mu naredbe da posle detaljno oriba kupatilo, ocisti kucu, da ode u kupovinu i u tom trenutku, poceh da pišam.
Onda se obratih Neli i rekoh, „Evo vidi kako mu pišam u usta. Sada ce on sve to lepo da popije, ako hoce veceras da budem dobra prema njemu i da mu dam moju lepu i obrijanu ribicu“. Ha, ha, ha, ha, ha, ha …
Nela je netremice gledala.
Hajde robe, ocu sve da popiješ. Nemoj slucajno jedna kap da se prospe.
Malo sam gledala u Nelu, a malo u njega. Onda poceh grohotom da se smejem.
Baš mi se ovo svida što me gledate dok pišam. Ej Nela, gledaj i uci. Diši malo, šta si se ukipila. A ti robe, samo se sladi.
Ubrzo završih piškenje. Još je izlazio samo tanki mlaz koji je padao po njegovim obrazima i ustima.
Tako se to radi. Sada me lepo obriši. Kada je izvršio naredbu, naterala sam ga da obriše usta i lice sa istom gužvom papira kojom je obrisao i moju ribicu.
E pa, valjda ste zadovoljni, rekoh im. Tada pogledah sa visine u Nelu koja je klecala i sva zajapurena u licu posmatrala moju picu. Posebno mi je bilo smešno što me je prosto gutala ocima dok je posmatrala obrijanu i mirisnim mlekom namazanu ribicu. Cinilo mi se u jednom trenutku da ce oci da joj ispadnu, koliko je zapanjeno buljila.
Primetila sam da me njen pogled prosto guta, dok me je moj mužic brisao papirom izmedu nogu. Tada sam bila uspravljena i videla sam da Nela ne skrece pogled sa moje ribice. To mi je bilo sipaticno pa sam posle piškenja htela još malo da se zezam i produžim sa igrom.
Dok je ovaj moj brisao usta i lice, ja sam krenula iz WC-a praveci sitne koracice, zapravo više sam suljala nogice pošto su mi spuštene helanke bile obavijene oko clanaka na nogama. Prilikom takvog hoda opasno sam mešala guzom. Dok sam tako hodala i jebozovno vrtela guzom, rukama sam visoko zadigla majicicu i potpuno oslobodila stomacic. Onda sam pocela da govorim kao neko malo dete: „Evoooo, dete je piskilo. Bizo, bizo idem u moju sobicu“. Kada sam izašla iz WC-a stala sam tacno ispred Nele. Ona je još uvek klecala pridržavajuci se rukama za pod, a ja sam stala mirno ispred nje. Njena glava je bila na pola metra od moje ribice. Dok sam jednom rukom pridržavala majicu, drugom sam gladila mišicavi stomacic. „Evo teta Nela, maja devojcica je piskila. Bas mi se mlogo, mlogo piskilo. Jesi videla, ja sam maja al piskim ko iz bokala. Joj teta Nela sto me ovaj bezoblazni cika izgebao svojim rucerdama, sve mi bridi pickica. Evo gedaj moju maju picu.“ Onda isturih prednji deo i gotovo je dodirnuh picom. „Bezoblazni cika ne zna da sam ja maja devojcica i da mora da bude nezan sa mojom majom jibicom. Evo gedaj teta Nela, moja pica je maja i nema još ni jednu dacicu“. Dok sam to govorila picu sam gladila rukom. Nela me sve vreme, kao da je hipnotisana, netremice gledala izmedu nogu. Sa cigaretom u ustima, nastavila sam da pricam: „Ciko, ciko, dodi da me obuceš. Ja sam jos maja i ne znam da se obucem. Navuci mi gacice, oce pica da mi se smizne“. Dok sam to govorila cupkala sam i skakutala ispred Neline glave kao neka razmažena devojcica. Ha, ha, ha, ha, ha.
Kada smo se vratili u sobu Nela je sva ushicena komentarisala malopredašnji dogadaj.
Prosto ne mogu da verujem. Ej ljudi, pa vi ste stvarno neverovatni. Za tebe me Tanja ne cudi što si spremna nešto ovako da uradiš. Sama tvoja pojava odaje veliki seksepil i obest. Medutim, ko bi rekao da moj komšija pristaje da radi takve stvari. Ja sam uvek mislila da si ti ozbiljan i smeran, kad vidi ti šta on radi.
Ma ko njega šta pita. On je tu samo da ispunjava moje želje.
Ne bi rekla da je to samo tvoje zadovoljstvo.
Verovatno si u pravu. Upravo je on stalno pricao da prihvata da mu radim bilo šta, samo da mu dozvolim da me jebe. Eto tako, ja sada nemem nikakvih problema i mogu sebi da priuštim šta god hocu.
Evo baš lepo, dobro sam se ispišala. Sada ce moj rob imati podsticaj da radi po kuci, a ti si videla kako izgleda kada dominantna žena hoce da ispuni svoje zadovoljstvo i piša muškarcu u usta. Evo ti model pa primeni to isto na svome mužu, imaš da uživaš, veruj mi.
Sva sludena od onoga što je videla i cula, Nela rece da mora da ide kuci. Pre nego što je izašla iz našeg stana zahvali se za odlicnu predstavu i nekako skromno pomenu da bi opet volela da gleda kako to radim.
Nema poblema, samo ti dodi, cesto ja pišam.
Onda poce grohotom da se smeje.
Kasnije sam se veoma rado prisecala scene kada me je Nela posmatrala dok pišam i kako je bilo smešno njeno zajapureno lice i pogled. Evo i sada mi dode da puknem od smeha kada se setim kako je raširenih ociju i otvorenih usta, klececi posmatrala kako pišam.
Ovaj dogadaj ce joj sigurno ostati u stalnom secanju i uvek ce priželjkivati da se i njoj osmehne sreca da nekoga popiša ali ne verujem da ce za to imati priliku. Nema ona takvu harizmu, snagu i moc nad muškarcima kao što ja imam. Zato ce mi uvek zavideti, ali neka, ne može svako da bude neodoljiv i privlacan kao ja. Sigurna sam da svaki kolega na mom poslu sanja i mašta o tome da me liže izmedu nogu, a verovatno bi se našla i neka budala, kao što je on, koja bi pristala da mu pišam u usta, a ko zna možda ima nekih tipova koji bi prihvatili i nešto više, možda i da im se poserem u usta. Zar nisam potpuno u pravu, zapita. Inace, Nela se stvarno potpuno napalila pa sam morala kasnije da joj još nekoliko puta ovo ponovim. Jel tako profesore. Šta si se ukipio. Kaži nešto.
Inace, nastavila je Tanja, Nela je svakodnevno pravila aluzije na ovaj dogadaj. Kada god bih išla u WC, podsecala me je da bi mogla da pišam po njemu, a da ona gleda.
E Nela, ne može to kada drugi hoce. Ja o tome odlucujem. On ce dobiti svoju porciju onda kada je zasluži. Kada mi je dosadilo Nelino navaljivanje jednom prilikom sam se strahovito izderala na nju i rekla joj da je mnogo dosadna.
Nela je posle prestala da prica o tome. Nije smela ništa da mi kaže. Par nedelja nakon ovoga, Nela više nije mogla da izdrži i ponovo je pomenula doživljaj koji je njoj postao prava mora. Prosto sam se iznenadila kada je moja komšinica otvoreno rekla kako je zadivljena lepotom moje obrijane i glate pickice. Tanja, pica ti je kao šecer. Znaš da cesto razmišljam o njoj. Skoro svake noci se prisecam kada si stajala ispred mene i gladila obrijanu picu. Da znaš da mi se mnogo svida.
A, to li je znaci ono što te opseda. Vidim da si i ti otkinula za mojom ribicom. Izgleda da bi i ti volela da se sladiš mojom picom. Šta vam je ljudi, svi bi hteli da me jebete i da me ljubite izmedu nogica. Mnogo ste dosadni. Vec imam jednu napast u kuci u vidu ovog mog roba koji bi me citav dan i noc jebao. Imam i copor najarcanih tipova što samo jure oko mene i hteli bi da me jebu. Evo sada si se i ti uclanila u klub mojih obožavaoca. Šta vam je, nisam ja jedina zgodna žena na svetu, ima valjda još ovakvih lepotica i seksepilnih žena kao što sam ja.
Da sam tada htela, mogla sam da tražim od nje da mi ljubi i liže ribicu. Sigurna sam da bi u tom trenutku ona to oberucke prihvatila.
Pre nego što se Nela odselila iz naše zgrade, priuštila sam joj još nekoliko puta zadovoljstvo da nas posmatra iz neposredne blizine dok mu piškim u usta. Posle Nelinog prelaska u novu kucu i zaposlenja, mi smo proredile posete i sada se veoma retko vidimo, pa cak se vrlo retko cujemo i telefonom.
J.: E pa Tanja, stvarno si jako opasna za svoju okolinu.
Ma što sam opasna, samo živim onako kako hocu.
Evo sutra cu ceo dan da provedem u Vrnjackoj Banji sa nekim mojim prijateljima. Ima super da se provedemo. Planirali smo da idemo na bazen a uvece da gledamo kocert Rade Manojlovic.
Jeste, jeste, dragi moj. Šta si zinuo. Znaš dobro da si obecao da ceš u nedelju da istreseš tepihe i opereš prozore. Potrudi se da sve uradiš kako treba. Ocu da vidim, kada se vratim, da ceo stan blista. Ako budem zadovoljna, možda cu ti sutra uvece nešto dati. Ha, ha, ha.
Kada budete imali vremena naredne nedelje, dodite opet kod nas da se malo zezamo. Ako budem raspoložena opet cu vam nešto ispricati …………………..

Loading ... Loading ...

No comments:

Post a Comment