Saturday, May 21, 2011

Bilo je to nezaboravno iskustvo

SMS Poruke Upoznavanje

Ovo je nastavak price „Da bar moju ženu jebe netko drugi“, pa prvo nju procitajte jer se nastavlja.

…od totalnog šoka nisam mogao ni zucnuti, kamoli išta drugo napraviti. Decki su je odmah bacili na krevet i poceli ljubiti po cijelom tijelu…bradavica joj je izašla iz grudnjaka, jedan je odmah navalio na nju…drugi joj je razmaknuo tangice i poceo lizati pickicu…nisam mogao vjerovati…no lako za to, moj kurac bio je dignut više nego ikad. Krenuo sam prema njima, no rekla mi je da veceras ja nisam u planu i samo gledam. Obojica su se digla i iz hlaca izvukla dvije velike kite…uhvatila je svaku u jednu ruku i pocela im drkati, gledajuci pritom mene. No, tada su je decki poceli hvatati za glavu i naizmjence joj gurati kurce u usta. Uvijek je obožavala pušiti, ali tek sam sada vidio koliko zapravo uživa i koliko napaljujuce to radi sa drugima. Skinuli su se svi troje potpuno goli, ona se naguzila, jednom pušila dok joj je drugi zabijao odozada. Ja sam samo sjedio i gledao dok mi je kurac bio ko željezo. Mijenjali su poze svako malo, sada je na jednom jahala, drugome pušila. Sve je to bilo super, no meni su usta postala toliko suha da sam morao otici popiti malo vode..i to sam jedva napravio slušajuci njene uzdahe dok je ova dvojica dobro natežu. Vratio sam se nazad i ugledao nešto cudno. Ona se grcila na boku, jedan joj je gurao kurac u usta pritom je cvrsto držeci za glavu, dok drugi koji joj je bio iza leda na boku ju je sada takoder posebno cvrsto držao…naravno u par sekundi odmah mi je sve postalo jasno. Njegov kurac bio je u njenom šupku. Njegov veliki kurac bio je u njenom šupku. Ono što meni moja draga nikad skoro nije dala, on je to njoj sada radio. I jebao ju je sve jace, do jaja. Nakon zadnjeg puta kad sam joj ga ja zabijao, ocito joj se svidjelo. Opet se naguzila i sada je pocelo. Decki su se izmjenjivali svakih minutu, zabijali u jednu rupu, pa u drugu, guza joj je predivna bila dok sam je gledao i dok su se decki zabijali u nju. Znao sam da na red dolazi nešto što nikad nisam pomislio da bi ona to radila. Zajahala je jednoga i drugi joj ušao u guzu. Dva kurca su ulazila istovremeno u obje rupe, i ona je uživala. Okrenula se, smjestila jednog u šupak, i raširila noge ispred mene…pickica joj je bila rasturena, ali predivna… Dok je tako malo jahala na njemu, drugi je došao do mene i pitao jel sve u redu (svaka cast mladicu). Vratio se do nje i stavio ga u pickicu. Moja draga u sendvicu. Decki su bili u predobroj formi, i po izgledu i u seksu, jebali su je bez stanke. Odjednom su se digli i poceli drkati dok je ona ostala ležati. Jedan i drugi poceli su svršavati stojecki po njoj prskajuci je po licu i tijelu. Spustili su se do nje, i još ih je malo oblizala. Odjednom su se svi poceli smijati meni…jer sam ih gledao izbuljenih ociju i poluotvorenim ustima. Ona se otišla istuširati, decki su se obukli, još jednom pitali jel sve bilo u redu, popili sok i otišli.

Vratila se iz kupaone, i dalje gola, i kaže „sad ja tebe obradujem“. Skinula mi je hlace, naravno kurac mi je i dalje stajao potpuno napet i gurnula me na krevet. Pocela mi je lizati jaja i drkati istovremeno. To sam obožavao, predobro mi je to radila. Stavila ga je u usta i pocela sisati dobrim tempom. Vidjela je da dolazim kraju i pitala gdje želim svršiti. Onako na brzinu sam rekao da mi je svejedno, na što se ona popela na mene, i nataknula na njega…nataknula na njega u guzu…dva puta se spustila do kraja i ja sam vec duboko svršavao u nju.

Do kraja te veceri nastavili smo gledati tv. Zagrlio sam ju i pitao kako se to sve dogodilo. Rekla mi je da me je dobro cula onu vecer i da je sama sebi rekla zašto ne. U braku smo, volimo se, znamo da je to samo zabava i seks, oboje smo zadovoljni seksom, ništa nam ne fali, i još malo dobre zabave ne može naštetiti. Pitao sam je kako je došla do tih tipova, na što mi je onda odgovorila preko interneta…!?!?! Vidjela je moj pogled i odmah nadodala „opusti se, sve je provjereno bilo, frendica se sa jednim od njih vec davno našla i poševila i rekla da je i zgodan i normalan i zdrav. Dala mi njegov broj i ja sam dalje dogovarala s njim.“ Pitao ja „Ok, ali zašto dvojica?“, kaže „Paa…htjela sam ti udovoljiti, ali još nešto lude od tvoje želje, pa mi je ta stvar prva pala napamet. Pitala sam ga za frenda i rekao je da ima zainteresiranog. Cak sam išla s njima na testiranje, da budem sigurna da su zdravi, da možemo kako hocemo bez kondoma.“ Rekao sam joj da koliko je god ovo bilo strašan prizor (ipak je uživala dok je dvojica natežu, ljubomora me ubijala cijelo vrijeme), bilo je nešto najnapaljujuce što sam ikada gledao. Niti jedan pornic im nije bio ravan. Naravno meni, jer je u pitanju moja cura bila.

Na kraju svega, mogu reci da je to bilo jedan veliki uvod u naš drugaciji i zabavniji seksualni život..no o tome, opet jedan drugi put…;)

Loading ... Loading ...

Moje male tajne 3

SMS Poruke Upoznavanje

Bila sam tada na poslednjoj godini fakulteta. Darko je odavno bio istorija i bila sam u stabilnoj vezi sa Zoranom, mojim sadašnjim suprugom. Spremala sam diplomski rad i gotovo se potpuno odselila u vikendicu mojih roditelja van grada. Dolazila sam kuci samo da prespavam i vracala se odmah ujutro. Tamo sam imala potreban mir i mogla sam potpuno da se posvetim radu. Tog prepodneva cula sam zvuk kosacice u dvorištu susedne vikendice, dovoljno glasan da mi popusti koncentracija. Bila sam pomalo iznenandena, pošto je bio radni dan a napolju pasija vrucina. Ustala sam sa stolice i prišla prozoru. Komšija Milan je kosio travu. Bio je negde na pocetku ceterdesetih, visok, plecat i zgodan. Cak previše zgodan. Bio je samo u bermudama i znojavo telo mu se presijavalo na suncu. Gledala sam ga kao hipnotisana pokušavajci da se setim kada sam zadnji put osetila muškarca. Odavno sam primetila njegove poglede i znala sam cemu se potajno nada. Zoran je bio na stand by od kako sam pocela da pripremam diplomski. Pitala sam se koliko je prošlo od toga i zakljucila da je u pitanju skoro dve sedmice. Dodirnula sam prstima svoju desnu bradavicu i ona se gotovo istog sekunda ukurti. Što sam ga više gledala bivala sam sve napaljenija. Nekoliko minuta kasnije sam se odvojila od prozora i prišla plakaru. Preturajuci po stvarima našla sam nekakvu mini teksas suknju i pitala sam se dali uopšte mogu da udem u nju. Uspela sam nekako u tome ali mi je jedva prekrivala medunožje. Iskopala sam nekakvu zelenu majicu na bretele, koja mi je prijanjala uz telo i obukla je. Bradavice su mi se jasno ocrtavale ispod tkanine i jedino što mi je tada trebalo su viske štikle. Našla sam svoje bele sandale koje sam nosila na maturskoj veceri i zakljucila da izgledam kao kreten u toj kombinaciji. Nije mi to bilo ni malo važno u toj situaciji. Prioritet je bio da se Milan napali a koliko sam mogla da vidim bio je sam, bez svoje debeloguze žene.
Izašla sam na mali trem i javila mu se. Pozvala sam ga na kafu i neko osveženje, što je uz osmeh prihvatio. Pojavio se u nekoliko sekundi i sedeo je za stolom, dok sam ja pripremala kafu i sipala nam hladnu fantu u caše. Namerno sam se naginjala i izazivala ga špartajuci po prostoriji, cekajuci nestrpljivo njegovu reakciju. Medutim, od reakcije ništa. Popili smo kafu, po dve caše jebene fante, a on ništa. Ni da nagovesti nešto. Umesto toga je ustao nekih, skoro sat vremena kasnije, i rekao:
“Ne igraj se sa mnom Nataša.”
Izašao je ostavljajuci me napaljenu i zabezeknutu. Bila sam u potpunom šoku i pitala se šta sam trebala da uradim. Ponudila sam mu se kao na pladnju a on mi tu govori o nekom igranju. Moj prvobitni šok je prerastao u nervozu. Bila sam na ivici besa i došlo mi je da razbijem nešto. Umesto toga odlucila sam da prošetam malo kroz obližnji šumarak, uz obalu reke kako bih ohladila glavu i telo koje je gorelo. Šetala sam i nisam uspevala da se smirim. Još uvek sam na nogama imala one proklete sandale, pa sam morala da hodam oprezno. Potpuno sam zaboravila da ih skinem i obujem nešto pogodnije za šetnju. Osetila sam pritisak u bešici i zašla dublje u šumarak. Prokleta fanta je cinila svoje. Cucnula sam, sklonila gacice u stranu i u trenutku kada sam pocela da piškim cula sam nekoga iza sebe. Nije bilo šansi da prekinem ali sam ubrzala postupak koliko god sam mogla. Vratila sam gacice na mesto i uspravila se spuštajuci suknjicu. Osvrnula sam se oko sebe i žurnim koracima krenula ka stazi, ali nisam uspela nikoga da vidim. Osvrtala sam se ne pazeci gde gazim i visoke štikle su uzele svoj danak. Levi gležanj mi se bolno savio i gotovo mi se pomracilo pred ocima od bola. Pala sam na travu ispred sebe i uhvatila bolno mesto rukom. Sela sam uz neko drvo i polako masirala prstima clanak koji je poceo da otice. Skinula sam sandalu i pokušavala nekako da smanjim bol, kako bi se dovukla do vikendice. Medutim, gležanj je brzo otekao i bilo mi je potpuno jasno da je povreda ozbiljnija nego što sam u prvi mah pomislila. Setila sam se obližnjeg potoka, kraj stare napuštene vodenice koja se nalazila usput do vikendice. Potok je bio ledeno hladan i u sred leta i nameravala sam da ohladim gležanj u njemu. Izula sam i drugu sandalu i hramajuci se zaputila ka vodenici, ciji se krov promaljao izmedu krošnji drveca. Nekoliko minuta kasnije sam spustila stopalo u ledenu vodu i odahnula od olakšanja. Oslonila sam se o laktove i zažmurila zabacivši glavu unazad i prepuštajuci se suncu, dok mi je bol u nozi neznatno smanjio. Sa svoje desne strane cula sam korake po travi i okrenula se u tom pravcu otvarajuci oci. Prilazio mi je neki tip i u prvi mah ucinio mi se poznatim. Bio je u nekom radnickom kombinezonu, visok, bradat, negde na kraju ceterdesetih i u ruci je nosio neki dugacak štap i smeškao se gledajuci me. Cucnuo je stigavši do mene i gledala sam ga nemo, pitajuci se ko je i šta hoce.
“Treba li pomoc snajka?”
“Samo da se uspravim.”, rekla sam i pružila mu ruku ali je nije prihvatio. Pogled mu se spustio na moj gležanj i on polako odmahne glavom.
“Ta noga ne izgleda dobro.”
“To i sama znam. Uvrnula sam ga tamo na stazi.”
“Treba ga vratiti u ležište. Daj da ti popravim to.”
“Ipak ne. Ko meni garantuje da znate šta radite?”
Pogledao me je pravo u oci i ponovo se nasmešio.
“Ja sam Blagoje. Moja žena je Milka. Ona kod koje si dolazila dok si trenirala košarku.”
Tada mi je sinulo. Uopšte ga nisam prepoznala, mada ga nisam cesto ni vidala tamo. Njegova Milka mi je popravila skocne zglobove u tri navrata.
“E pa Milka je od mene naucila zanat.”, nastavio je, “Jel to dobra garancija?”
“Ne može biti bolja.”, odgovorila sam i uzvratila smešak.
Seo je kraj mene i ja mu pružim nogu. Stavio ju je u krilo i uvhatio je svojim velikim, grubim šakama. Polako mi je uvrtao nogu i bolovi su se pojacali. Stenjala sam oslonjena na laktove i brojala sekunde, išcekujuci da završi poceto.
“Nisi ga trebala hladiti. Sad je zajebano, ali bice dobro. Spremi se mala sad cu ga cimnuti.”
Ništa nije moglo da me spremi na bol koji je usledio. Secam se da sam vrisnula i utonula u crnilo. Onesvestila sam se od bola. Otvorila sam oci u vodenici i trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim gde sam. Ležala sam na nekim džakovima sa brašnom, dok Blagoje mi je kvasio lice nekom krpom, a na gležanj mi je stavio hladan oblog.
“Dobro je sad.”, rekao je, “Kada odeš kuci pronadi neku flašu i rolaj je tim stopalom. Bice ti noga kao nova.”
Bol je gotovo potpuno išcezla i osetila sam silno olakšanje.
“Ne znam kako da vam zahvalim.”, rekla sam.
“Pa za pocetak prestani da mi persiraš.”
“Dobro.”, nasmešila sam se, “A za kraj?”
Gledao me je pravo u oci i uspravio se. Velika izbocina se videla na njegovom kombinezonu i gledala sam je poluotvorenih usta. Bila sam gotovo u šoku.
“Bio bi red da ti sad pomogneš meni.”, rekao je promuklim glasom.
Pocela sam da zamuckujem, potpuno zatecena njegovim predlogom i izbocinom iznad moje glave. Videvši me takvu preuzeo je inicijativu.
“Nemoj da se praviš mutava, nego se baci na posao.”, rekao je i izašao iz kombinezona. Bio je maljav poput životinje i potpuno zajapuren. Hitro je skinuo bokserice i preda mnom se ukazala kurcina kakvu do tada nisam videla. Prvo što mi je palo na pamet je da je Milka izuzetno srecna žena. Debeo, kvrgav, optocen žilama, gotovo crn, sa velikim ružicastim glavicem, sa kojeg je kapala sluz. I velik. Stvarno velik i kao što sam rekla nikada do tada nisam videla takvo nešto.
Primakao mi se i uhvatio me cvrsto za kosu na potiljku.
“Zini.”, gotovo je naredio.
Otvorila sam usta i on mi smesti svoj veliki glavic na jezik. Osetila sam slankast ukus te predivne batine i obuhvatila je usnama. Drugu ruku je spustio ne moje teme, šcepao mi kosu prstima i poceo bukvalno da me tuca u usta. Grcala sam i stenjala, punih usta i pokušavala da odgovorim na njegove nalete. Nije bilo govora da zgutam taj palamar i zamalo sam povratila kada mi je taj veliki glavic prošao kroz krajnike. Izvukao ga je još uvek me držeci obema rukama za kosu i dao mi ne više od tri sekunde da dodem do daha. Pljuvacka mi se u mlazevima slivala niz lice i kapala na grudi. Sjurio mi ga je ponovo i nastavio još silovitije da me razbija. Nekoliko sekundi kasnije ga je izvadio, dok sam glasno uzdisala trudeci se da dodem do vazduha. Gurnuo me je unazad i raširio mi noge. Pocepao mi je gacice u dva trzaja i bacio ih u stranu. Sustio je svoj jezik na moj izbrijan picic i poceo da radi njime. Njegovi brkovi su mi bockali klitoris i uvijala sam se pod njim glasno stenjuci, dok mi je maca lila potoke. Svršila sam uz glasno vrištanje sa njegovim jezikom u picicu i srednjakom u guzi. Matori Blagoje me je više nego prijatno iznenadio. Uspravio se dok sam drhtala celim telom u jenjavajucem orgazmu. Privatila sam mu ga rukom u korenu i pocela da ga sisam kao sumanuta. Nekoliko sekundi kasnije sam se spustla do njegovih, velikih, dlakavih jaja i lizala ih, sisala dok sam mu žestoko drkala kurac. Odgurnuo me je grubo od sebe i povalio na džakove sa brašnom. Bacio se na mene, izvadio mi sise iz majice i smestio mi ga u uzavreli picic. Rukama mi je cvrsto šcepao sise i poceo da me tuca poput ludaka. Vodenica je odjekivala od mog vrištanja, dok me je razbijao tom batinom. Bila sam ispunjena kao nikada do tada i uživala uvijajuci se na toj kurcini, svršavajuci u serijama.
“Tako… To…”, govorio je, “Sad ceš… Biti jebana… Ko što nikad nisi…”
Pojacala sam svoje krike, ukoliko je to uopšte bilo moguce, i ponovo svršavala, kada me je divlje ujeo za sisu. Vrisnula sam i on je pusti da bi istom silinom ugrizao bradavicu na drugoj. Urlala sam kao izbezumljena i on mi lupi blagi šamar puštajuci mi bradavicu.
“Mmmmm… Kakve sise imaš…”, rekao je i ponovo ih cvrsto stisnuo svojim velikim šakama, dok je njegov palamar rasturao moju utrobu i terao me da urlam od zadovoljstva. Zadigao mi je noge na svoja ramena i sjurio mi ga do kraja u oštrom trzaju kukovima. Njegova velika jaja su pljeskala mojim mokrim guzovima i svršavala sam tresuci se celim telom, urlajuci koliko me je grlo nosilo. Nekoliko sekundi kasnije izašao je hitro iz mene i opkoracio me. Prihvatila sam mu glavic usnama, sa kojeg su se slivali moji sokovi i pocela da ga sisam. Lavina sperme mi je zalila usnu duplju i on mi zapuši nos. Gutala sam vrelo seme i grcala, misleci da nikada nece prestati da svršava. Nikada pre toga nisam popila toliko sperme i ni u snu nisam mogla da pomislim da iz nekoga može da izade takva kolicina. Uprkos tome isisala sam i zadnu kap iz te velike batine. Blagoje se skinuo sa mene i seo pored dahcuci.
“Uff… Odlicno se jebeš Nataša… Uh… Ko što sam i mislio…”
“Hvala…”, rekla sam zadihana, “Znam to…”
Ustao je i otvorio neku plasticnu flašu sa vodom. Ispio je gotovo pola litre i pružio mi je. Nagnila sam flašu i otpila malo dok je on sedao kraj mene i pripalio cigaretu. Ponudio me je ali sam odbila.
“Ja bih radije nešto drugo.”, rekla sam i kleknula pred njega.
Razmakla sam mu noge i smestila mlohavu kurcinu u usta. Sisala sam mu i drkala ga dok je on pušio. Milovala sam mu jaja prstima i lizala ih, pa se vracala na glavic. Igrala sam se nekoliko minuta ali se sporo vracao u život. Ipak je bila rec o starijem coveku, pa sam posegnula za adutom iz rukava.
“Podigni noge.”, rekla sam mu.
Poslušao me je i otvorio mi put ka njegovom anusu. Lizala sam ga osecajuci opor miris i drkala mu sve cvršcu kurcinu.
“Oh… To… Ufff… Kako si dobra… U pa razjebacu te sad… Ooooo… To kujo,to…”, stenjao je.
Gurnula sam jezik u njegov dlakavi cmar najdublje što sam mogla i osetila kako se ocvrsnuo u mojoj ruci. Palacala sam sitno jezikom i prešla na njegova jaja. Vratila sam se usnama na uzdignutu kurcinu i sisala je. Izvadila sam je iz usta i smestila je izmedu sisa. Drkala sam mu ga držeci ih rukama sa strane. Bila je to inicijalna kapisla sa nuklearnu eksploziju, pošto mi je bilo kristalno jasno da ga najviše pale moje sise. Odurnuo me je potpuno spreman i naguzio me preko džakova. Razaknuo mi je guzove i pljunuo mi na anus. Razmazao je pljuvacku i smestio mi srednjak. Ciknula sam i rekla:
“Samo polako, molim te…”
Kao da nisam ništa rekla. Žestoko je radio srednjakom dok se moje stenjanje pojacavalo. Izvukao ga je i smestio mi ga u usta. Njegov veliki glavic mi je pritiskao anus i sekundu kasnije poceo je da prodire. Peklo me je strašno iako sam dobro razradena. Jednostavno, bio je isuviše debeo i velik. Osetila sam kako mi se cmar širi i puca i vrištala sam pokušavajuci da mu kažem da bude pažljiv. Umesto toga me je šcepao grubo rukama za slabine i prodirao naslanjajuci se svom težinom.
“Sad se dernjaj… Da vidim kolko si gladna kurca…”
Nisam mogla da zamislim sebe u trenutku kada je prestao da prodire. Predpostavljam da sam bila izbecena, bez daha i glasa, nataknuta kao na kolac u išcekivanju njegovog sledeceg poteza. Uhvatio me je cvrsto za kosu na temenu i povukao me ka sebi. Izvila sam se u ledima i osetila kako se povlaci. U oštrom trzaju se zabio nazad i nastavio da me tuca ubrzavajuci ritam. Mislim da nikada nisam toliko glasno vrištala i sigurna sam da me niko nikada nije tako žestoko tucao u guzu kao on. Besomucno me je vukao za kosu. Slobodnom rukom me je snažno pljeskao po guzovima i tucao me poput šivace mašine, dok sam uživala u suludoj mešavini bola i zadovoljstva. Vrtelo mi se u glavi i bila sam potpuno sludena tempom koji me je rasturao. Zabio se u mene do jaja i poceo da se uspravlja. Povukao me je za kosu ka sebi i ja se naslonim ledima na njegove maljave grudi. Njegov palamar je u tom trenutku bio najdublje u mojoj guzi. Obuhvatio me je rukama i smestio mi srednjak u razvaljen picic. Levom rukom mi je stisnuo desnu sisu i poceo da radi srednjakom. Vrištala sam u naletu novog orgazma i drhtala kao prikljucena na struju, dok mi je grickao vrat i palacao jezikom po uvetu. Gotovo sam se rasplakala od zadovoljstva kada sam osetila kako me puni od nazad, dok mi je iz picica prskalo kao iz fontane. Dahtali smo trzajuci se u poslednjim talasima orgazma. Nisam mogla ni u najludim snovima da predpostavim ovakvo tucanje nakon onog jalovog pokušaja sa Milanom.
Blagoje mi je kasnije pomogao da odem do vikendice. Mogla sam da odem i sama ali htela sam da mu pokažem gde me može pronaci. Od tog dana pa sve dok nisam spremila diplomski Blagoje je redovno navracao i uživala sam u žestokom seksu sa njim. Kažu da bez starca nema udarca. I u pravu su.

Madame X

Loading ... Loading ...

Kako sam se promenila 2

SMS Poruke Upoznavanje

Posle dogadjaja koji sam ranije ispricao jos jednom se desio slican dogadjaj, ali smo tada bili strejt pa smo bili dosta da kazem stidljiviji da sve ponovimo kao i prvi put. Meni je to bas nedostajalo i poceo sam cesto da zamisljam takve situacije. Doduse nisam zamisljao da to radim sa muskarcem, vec sa svojom devojkom kao sto je i bilo.
Nedugo posle prvog dogadjaja, nekih mesec i po do dva doslo je vreme za odlazak na letovanje, pa posto su nase porodice vrlo bliske , moja cura i ja se nismo skoro ni odvajali a i njeni su me prihvatili super, resili smo da odemo na odmor sa njenim roditeljima. Naravno odluka je pala na more, a delili smo zajednicki dvosoban apartman. Njeni roditelji su mladi ljudi, rano su je dobili. On 40 god, bivsi sportista ali i talje u odlicnoj kondiciji, vlasnik manje gradjevinske firme solidno situiran, a keva prava boginja u srednjim godinama (37), advokatica, uvek poslovno doterana, nikad preterano izazovno, ali ono sto je imala ispod stroge garderobe nije moglo da se sakrije.
I tako smo se nasli na putu za more uz uzivanje zajedno sa njima u autu, fino smo se zezali, pricali fazone, salili se i cas posla stigli na destinaciju. Odmah smo se smestili u apartman i krenuli sa tusiranjem, njen cale je po ulasku u apartman skinuo majicu i setao polu go po apartmanu. Jednog trenutka sam uhvatila sebe kako cesto gledam u njegovo lepo izvajano telo, ali nisam pridavao tome posebno paznja. Narednih dana isli smo sa njima na plazu ali i sami. Izlazili smo zajedno uvece na veceru pa smo se mi odvajali od njih i posle se provodili po kaficima. Drugog dana kada smo im se pridruzili na plaza, njena keva je bila bez gornjeg dela kupaceg kostima. Kada smo se pojavili ona se kao malo postidela ali je to kratko trajalo i samo je prokomentarisala nesto u fazonu kao svi smo nasi, nadam se da vam nije neprijatno. Na tome se zavrsilo a ona je nastavila i ostalim danima da ne nosi gornji deo. Koliko je njena keva super izgledala toliko je meni pogled vise bezao ka njenom caletu i njegovim predivnim trbusnjacima, lepo izvajanom telu, prelepom licu, snaznim rukama i lepoj izbocini u kupacim gacama. U pocetku mi nije bilo bas jasno zasto gledam u njega umesto u polugolu boginju kakva je bila njena keva, pa sam to negde pripisivao mojoj zavisti kako izgleda. A onda sam skontao da ga podjednako gledam i kad nismo na plazi, naprimer za vreme vecere, gledao sam ga u prelepe oci i uzivao u njegovom dubokom, pomalo promuklom glasu. Shvatio sam da mi se ovaj muskarac jako svidja i jako sam se u jednom trenutku lose osecao. Pomislio sam sta ako je primetio dag a ldedam drugacije, sta ako su moja cura i njena keva primetile. Iako me je bilo strah od tog saznanja, nista nije nagovestavalo da je jos neko to primetio.
Sutradan, po povratku sa plaze, moja cura i njena keva su otisle u kupovinu a nas dvoje smo ostali u apartmanu. On je otisao da se tusira a ja se motao po apartmanu cekajuci na red da se istusiram. Iz kupatila se culo sustanje vode, krenuo sam da uzmem sok iz frizidera kad imao sam sta i videti. Sokiran totalno, ugledao sam ga kroz odskrinuta vrata kako mazi i lagano drka svoju kitu. Zurio sam kao omadjijan u prelep komad, uredno posisanih dlaka, pa i ako nije mosda previse veliki u tom trenutku mi je izgledao ogroman. Nisam mogao da se pomaknem, samo sam zurio u taj prizor. Ni jednog trenutka se nije osvrnuo, mislio sam da je ubedjen da ga niko ne gleda. Cuo sam kroz prozor curu i njenu kevu kako se vracaju i brzo sam pobegao i seo ispred TV-a. Totalno sam bio zbunjen, i kad me je cura nesto pitala uopste nisam bio svestan sta me pita pa sam se vadio da sam se zagledao u TV. Kada smo se svi istusirali i osvezili, sedeli smo ispred TV-a i dogovarali se sta cemo za veceru. Ja sam bio odsutan u mislima, nikako da se saberem posle svega sto sam video, pa cak ni tusiranje nije pomoglo da se razbistrim. U jednom trenutku me je pitao: sta mislis da veceras ti i ja idemo u musko zezanje a zene neka idu same, da se malo odmorimo od njih za promenu? Ja sam onako u bunilu, verovatno i nesvestan sta me pita samo odgovorio Ok, ako se zene slazu. One su pristale i tako smo krenuli da se spremamo za izlazak. Malo sam izbacio dogadjaj iz glave, jer sam mislio da me nije video, a on nicim nije ni nagovestavao da me je video dok buljim u njega. Kada smo krenuli, dogovorili smo se da pojedemo nesto snogu, picu ili nesto slicno a posle da sednemo u neki klub. Tako je i bilo, vrlo brzo smo se nasli u jednom lokalu sa dobrom muzikom, seli smo u jedan separe u uglu. Muzika je bas gruvala, odmah smo narucili pice. On je uzeo pivo a ja votku i guaranu. Obozavam tu kombinaciju posto mi bas dize raspolozenje. I tako tura za turom, zezali smo se, komentarisali ribe, pricali malo o njegovom poslu, ponudio mi je da mu povremeno pomazem oko prezentacija posto se solidno razumem u rad na racunaru… Stvarno mi je prijalo njegovo drustvo, negov glas, humor i cesto sam zadrzavao pogled na njemu. Alkohol je poceo fino da deluje na nas, posebno na mene i vec mi se vrtelo u glavi, i kad sam bas pomislio da smo dobrano preterali sa picem osetio sam njegovu ruku na mojim preponama. Sledio sam se u trenutku, nisam znao kako da reagujem, nisam mogao da progovorim, samo sam bledo gledao u njega. Polako je ruku prebacio na moj kurac, nagnu se i samo mi sapnuo: mali bas si se napalio na mene, primetio sam kako me gledas ovih dana… Uhvatio je moju ruku i stavio na svoj kurac, koji je pretio da ce da pocepa njegove pantalone i samo je dodao idemo sada napolje i povukao me kroz lokal. Kako smo izasli na brzinu iz lokala, poveo me je u mracnu ulicu iza lokala, pribio me u senku pored zida pritisnuo mi ramena da kleknem. Njegov prelepi kurac bio je vec napolju, gledao me je tako le pi ogroman… Povukao me je za glabu i nabio mi ga polako u usta. Jas am bio potpuno zbunjen, omadjijan i nisam mogao nikako da reagujem. Samos am se povinovao zelji tog prelepog muzjaka. Uzdahnuo je jako u trenutku kada je njegov kurac usao u moja vrela i mokra usta. Prijao mi je miris muzjaka u mojim ustima, iako nista nisam radio samo sam ga drzao zbunjeno. Navlacio mi je polako glavu na njegovu prelepu patina, i posle par pokreta zaculi smo da neko drustvo kako nailazi. Brzo me je podogao i krenuli smo na glavnu ulicu. Cutke smo isli kroz guzvu ka nasem apartmanu. Ne stepenicama mi je samo rekao ovo ce biti nasa slatka tajna, bices ti moja mala lepa i poslusna curica. Nase zenske su se vec bile vratile iz provoda. Ja sam samo otisao do sobe, glumeci da sam pijaniji nego sto jesam i samo sam se bacio u krevet.
Sutradan smo moja cura i ja otisli sami na plazu i nismo se videli sa njenima do uvece. Dosli smo pre njih sa plaze da bi se spakovali za povratak posto smo sutradan morali rano da ustanemo.
Povratak je prosao mozda i malo napeto, posto sam ja jos uvek bio zbunjen, ali sam se pravio da sam umoran, dok je on bio sasvim ok kao da se nista nije ni desilo.
I to je bio moj pocetak, a vise o detaljima u narednim tekstovima…

Loading ... Loading ...

Monday, May 9, 2011

Zena koju nisam smeo da imam II deo…..

SMS Poruke Upoznavanje

stigli smo kod njih posle duge voznje.
radovao sam se da je vidim posle toliko vremena. sve mi se vracalo u secanjima dok smo isli ka
njima.
i ona voznja na motoru po kisi, i nas prvi pogled i poljubac, bukvalno sve. zena me je par puta i
pitala zasto sam odsutan tokom voznje. nista rekao sam joj, malo sam umoran.
jedva sam docekao da je ponovo vidim. susret je prosao krajnje normlano, kao dva dobra prijatelja,
niko naravno nije nista primetio. znam da je jurila moj pogled kao i ja njen. kao da smo hteli ocima
da pricamo kada vec nismo mogli drugacije. par puta smo na minut ostajali sami, samo bi se pogledali
i nasmejali. video sam da i ona kao i ja iscekuje nasu samocu. tako sam je zeleo, svake sekunde sve
vise i vise.
desilo se to da su nam deca zaradila neku malu prehladu pa nisu mogla da se kupaju. zato smo se mi
dogovorili da idemo na smenu, ali da vadimo slamke ko sa kim ide.
bilo je raznih kombinacija, ja sa zenom, dragan i ja, dragan i malena… i tek treceg dana se desilo
da sam izvukao malenu i mene. spremili smo se i krenuli. ostatak je cuvao decu dok smo mi imalu
vreme samo za sebe.
seli smo u auto i do tada se ponasali kao da je to krajnje normalno sto idemo nas dvoje. cim smo
kolima zamakli par stotina metara poceli smo da se smejemo.
“mislio sam da se ovo nikada nece dogoditi?”
“ni ja, srce ne prestaje da mi tutnji od kada si izvukao sebe i mene”
nago sam se ka njoj i poljubio je u vrat.
“ti ne gubis vreme nikako a?” rece i zagrli me.
da nas je neko tada video mislio bi da se zaljubljeni par vozi outem pord mora. ona naslonjena na
mene, grli me, ja naslonio glavu na njenu i polako vozim. prelep osecaj.
“gde idemo? na koju plazu?”
“vodim te ja. ima jedna gde cemo sigurno biti sami. nasla sam je dosta davno, prelepo je vidces”
posle 15-ak minuta voznje asfaltom i isto toliko po nekom makadamu i seoskom putu, dosli smo do
skoro nevidljivog puteljka koji je vodio niz strminu.
polako i pazljivo sizli smo dole nekih 50-100 metara i pojavili se na maloj plazi na kojoj je stalo
vreme. kao iz filma plaza sa leponardom di kapriom, tako mi je izgledala, samo je bila manja, kao da
je imala plast oko sebe, nije se videla…
“ovo je prelepo covece!” odusevljeno sam prokomentarisao
“kazem ti ja, ovde nikada nisam videla nikoga. zadnjih 20-ak metara staze sama sam napravila, ovo je
moja tajna.”
“ovo stvarno ostavlja bez teksta.”
voda je bila mirna, zasticena od talasa sa dve stene koje bile bukvalno na dohvat ruke, a opet tako
visoke, da ulivaju strahopostovanje. boja vode tirkizno plava, sitan pesak i poneka stena koja viri
iz tog peska. sunce je sijalo na malom delu plaze, ako to moze da se zove plaza. a mnogo smokvi i
narova nadvijalo se nad vodom i pravilo hlad na mestima gde je trebalo. zaista je tesko opisati ovo
mesto. potrosio bih celu knjigu na taj opis.
dok sam ja razgledao okolinu ona je vec bila spremna za kupanje. u dvodelnom kupacem kostimu, lepih
verdih boja, vec potamnelog tena… uzivao sam gledati je.
usla je u vodu do struka i tu stajala.
“ajde, necu valjda sama da se kupam”
skinuo sam sve sa sebe i ostao u sorcu za kupanje. nisam mogao tako lako da prikrijem vec vidnu
erekciju pa sam brze bolje usao i ja u vodu. prisao sam joj sa ledja i zagrlio je oko struka.
dlan leve ruke sam stavio na njen pupak a desnu nize na stomak.
zabacilaje glavu pozadi i stavila je na moj vrat. mazio sam je po stomaku i struku.
“mmmmm, mazi me…” bilo je jedino sto je rekla.
ja sam joj ljubio vrat i ovlaz presao rukom preko njene leve dojke.
osetila je moj ukruceni kurac u sorcu, malo je mrdnula guzom i pomerila ga levo desno.
“pa zar vec?” nasmejala se tome sto sam vec UP!
“pa sta da radim, to mi ti pravis, nisam ja kriv.”
okrenula se ka meni, stajali smo licem u lice, posle dugog perioda ponovo smo se gledali onim
pogledom.
uhvatio sam njene dlanove i upleo prste sa njenim. poceo je poljubac. opet je bilo prelepo, socno.
trajalo je to neko vreme, jezici su radili svoje. jako lepo se ljubila, usne su joj bile ukusne,
jezik mekan i vrcav. uzivao sam u tom poljubcu, u svakom dodiru usana. odvojila se na sekund od mene
i rekla mi
“Sanjal sam te.
Neki festival neka festa u nekom gradu,mnogo ljudi.
I mi sve vreme pokusavamo da se izgubimo,ali nas stalno nesto sprecava..
i onda smo uspeli da se nadjemo u nekoj mracnoj zgradi..
I ljubili smo se,i ljubili i ljubili……”
prekinuo sam je i nastavio da je ljubim. posle 15-ak minuta oboje smo stali.
“ajde malo da se okupamo, previse sam zagrejan da bih stao. bolje da se ohladimo. a?”
“moze, imamo danas dosta vremena za nas.”
cmoknuli smo se jos jednom onako da pukne i drzeci se za ruke usli u vodu. plivali smo, ronili,
dodirivli se telima. to je bilo plivanje puno erotike, puno strasti. nisam verovao da i plivanje to
moze da bude? jos mnogo puta smo zastajali da bi se poljubili i zagrlili, doslo mi je bilo da joj
strgnem onaj kupaci i pojebem je tu u vodi, ali to mazenje sa njom je lepse od bilo kog sexa. uzivao
sam a i ona je, videlo se.
krenuli smao napolje posle sigurno 45 minuta u vodi.
“uh covece, kako prija!” rekla je i pocela da baca kosu kako bi otresla vodu.
brzo i na kvarno sam lego ispod nje i sva voda sa njene kose je padala po meni. otvorila je oci i
videla me.
“e blesav si, sta radis tu.”
“uzivam u pogledu”
rekoh joj i zgrabih je oko sturka i povukoh na sebe.
celom tezinom je legla na mene i jednom rukom vratila kosu pozadi.
“sta hoces bre ti momce?” pitala me izazivajuci buru u meni tim osmehom krozkoji me je pitala.
“tebe devojko, tebe!!” rekao sam joj j poljubio je kratko.
“pa ne moze to tako, ja sam bre fina..”
“i ja sam fin! daj mi malo bre devojko?”
“aaa ne moze, nisam ti ja laka zenska, ja sam moralna”
“da nisi laka to osecam, cela si na meni”
“haahaahaha” smejali smo se oboje!
“hoces da kazes da sam debela?”
“nisi, ali ima te” rekoh joj i sljapnuh je po dupetu onako da pukne
“manijace, lakse to malo! to boli”
“pa mora da boli, kao pecinski ljudi, dok ne udarim ne daje se zenka!”
“nemoj da si grub decace!”
“ako boli ja mogu da ljubim da prodje”
“pa ne samo da mozes, nego i moras, posto boli puno!”
ljubnuli smo se jos jednom i ja sam je okrenuo i posadio na peskir.
namestila se cetvoronoske a ja sam joj prisao od pozadi.
sklonio sam joj kpaci na stranu i predamnom su se pojavile dve lepe rupice…
mazio sam joj guzu i gledao kako joj se pica siri pri svakom mom pokretu.
okrenula se ka meni i rekla mi.
“vidim da gledas obe rupice, nemoj da didras ovu gore, znas da to ne volim”
“necu, znam. smem li samo da je ljubim?”
“to moze, ali bez prstiju molim te.”
spustio sam glavu i poljubio obe rupice po jednom.
uzdah joj se oteo, onaj uzdah olaksanja.
jezikom sam poceo da joj lapam picu, celu, da lizem i srcem usnice i sve iz nje.
lep ukus, ukus pice, i to njene pice, pomesan sa ukusom mora. prelepo!
gurao sam jezik u nju lagano, da je ostim celu.
nekoliko puta sam jezik zavrteo oko otvora njene guze. svidelo joj se to, i meni je bilo lepo. zeleo
sam je zadovoljim celu. da uziva.
“prija mi jezik na guzi, samo budi nezan”
ruckao sam je jos neko vreme i vec osecao sa joj butine igraju.
bilo je vreme da prestanem.
ustao sam skinuo sorc a ona svoj donji deo kupaceg kostima.
naslono sam peskir na kamen i namestio se u sedeci polozaj.
ona je dosla, odgrlila me nogama i uzela koj kurac u ruku…
par puta ga je protrljala o svoju obrijanu ribicu i smestila u sebe.
upao je lagano. bila je bas vlazna. topla unutra. kao kada sednete na na topao kamen, e ta jeza me
je prolazila.
namestila se lepo i primila me u sebe celog. to i nije neki problem, kita mi i nije nesto velika.
kada se lepo namestila podgila je moje lice sa dlanovima i poljubila me.
“koliko sam puta pomislio da onaj dan. nisam verovao da ce se ponovo desiti. bas te zelim ljubavi”
“i ja tebe, ovu plazu sam nasla cim si mi rekao da odlazite. trazila sam i trazila i nasla je, ovo
je nase mesto za ljubav.”
ljubili smo se kod je ona nasedala ne mene, jedino sto se culo jeste udaranje njenih jedrih guzova o
moje butine. nismo mnogo pricali, samo smo uzdisali i mumlali, uzivali u toj zabranjenoj ljubavi
koja nam se desila. oboje smo znali da to nije pametno, ali nismo mogli da se obuzdamo. zeleli smo
jedno drugog.
spustila je svoje ruke pozadi i zabacila telo unazad. sada sam mogao da vidim sve. gledao sam kako
me njena gola lepotica prima u sebe. zmurela je i polako vrtela svoju guzu na njemu.
pruzio sam ruke i samo joj skinuo gornji deo kupaca sa sisa i oslobodio ih.
nije im trebao kupaci da bi stojale onako pravo. pomazio sam te dve prelepe obline.
“hocu da legnem na ledja, moze?” glas joj je drhtao.
ni moj nije bio nista bolji “naravno”
krenula je da ustane, u polucucnju sam je zadrzao za guzove i primakao sebi
“stani sekund” rekao sam joj i ponovo prisao njenoj ribici da je olizem.
“ahhhh, ti bas volis da lizes. mmmm, uhhhhh!!”
lizao sam je onako mokru i vrelu jos malo i onda je pustio da ustane. namestila je peskir i legla na
ledja.
rasirila je noge i pozvala me pogledom.
smestio sam se izmedju i prineo ga njenom vrelom otvoru.
odigla je malo guzu i ja udjoh u nju.
noge mi je sama spustila na ramena. spustio sam dlanove pored nje i krenuo da hvatam ritam.
sljapkalo je kao da ga stavljam u baru. oboje smo bili previse napaljeni.
gledali smo se u oci i pogledima razmenjivali ljubav!
“ljubavi moja lepa!” rekao sam joj.
“sta je decace moj?”
“mnogo mi je dobro”
“i meni je sreco.”
“e sada bih voleo onu zelju da imam. da zaustavim vreme, da ovo nikada ne prestane!”
“moras da budes zadovoljan i ovim, i ovo nam je nagrada. vec drugi put vodimo ljubav”
“vodimo ljubav, kako mi to zvuci dobro i cudno u isto vreme. sa tobom vodim ljubav. prosto ne
verujem sta cujem”
“ni sanjala nisam da cu ovo ikada doziveti sa tobom.”
spustio sam njene noge sa strane i prisao njenim usnama.
“volim te ljubavi!” rekao sam joj i spojio usne sa njenim. ona me je zagrlila oko vrata i dirala
kosu.
ulazio sam sve jace i jace… oboje smo bili blizu kraja.
odvojili smo usne posto nisam vise mogao da izdrzim, glasno sam dahtao a i ona je..
glava mi je bila na njenom vratu i ramenu.
osetio sam njene usne na uvetu. samo mi je treptavim glasom rekla.
“mozes slobodno u mene, samo se opusti!”
to mi je bilo dovoljno.
pridigao sam sa i jos 15-ak puta zestoko usao u nju… oboje smo svrsili, prvo ona a posle par
sekundi i ja. mnogo semena je uletelo u nju. sve sto sam imamo izaslo je i otislu u nju.
opet smo se ljubili. svidelo mi se to sto i ona bas voli da se ljubi dok ima odnos.
izasao sam iz nje i lego na peskir pored.
okrenula se na stranu, stavila glavu na moje grudi i prebacila nogu preko mene.
“jooooj, covece.” konacno sam dosao do daha.
“sta je momcino, umorio si se a?” rekla mi je i lupnula me par puta po grudima
“nisam se umorio, nego jos ne mogu da se smirim, sav igram” jos da mi je kita spala bilo bi bolje.
stojala je pravo kao da nije bilo sexa
“pa ovaj momak dola kaze da stvarno nisi smiren” rekla mi je i uzela ga u ruke. igrala se sa njim.
mazila ga. nije mu dala da spadne.
“ako tako nastavis, nece na dobro da izadje.”
“pa volela bih da ti se oduzim za ono lepo ruckanje moje ribice.”
“oduzi mi se poljubcem. onim pravim”
nasmejala se i prisla mojim usnama. zavalila se na mene onako gola i mokra i pocela da me ljubi.
taj poljubac je pokrenuo ceo moj san. to sam sanjao, bas ovo sto se desava, zato sam je i pozeleo, a nisam smeo. ostali smo dugo na toj plazi, uglavnom ljubeci se….
bas je puno zelim…

Loading ... Loading ...

Klub ljubitelja kurca

SMS Poruke Upoznavanje

Bilo je to njegovo prvo pravo iskustvo.Dostojno da zaboravi glupe pentracije WC cetkama,šipkama za peškire sa kojima je poceo i uradi-sam pendrecima koji su simulirali toliko željeno meso.
Na njih bi stavljao kurton i zatim oblagao nekom pomadom i zatim uporno iz dana u dan pokušavao da ih nabije u dupe.Pri prvim pokušajima rastezao je guzove i zatim upirao stvarcicom u željeno mesto što je bilo dovoljno da mu kurac nabrekne tako žestoko da bi ubrzo i svršio posle svega
dva tri drka.Kako je vreme prolazilo ,bio je sve nervozniji jer su apetiti postajali veliki a te
pseudokurcekanje nisu utažavale više ništa.I tako
je jadan obilazio kafane i lovio pedere u gradu gde bi i pomisao mnjenja da si gej bila dovoljna za smrtnu osudu.
Jednog dana ,posle njegovog zaludnog studiranja i povratka iz glavnog grada gde je ocekivao mnogo avantura a dobio je svega nekoliko pušenja i jedan kompletan seks ,pojavio se u njegovoj ulici jedan decko,nadasve lep u onom istinskom smislu : bio je mladolik,ten mu je bio beo,usta socna i napucena,dupe je izazovno zaobljavalo farmerke
i cela kretnja vižljaste figure bila je ispunjena energicnim mladalackim drskim egzibicijama,on je tu figuru odmah zavoleo i pripisivao mu visoku ulogu u pederskom panteonu za koga je cuo da postoji u ovom cistom gradu.Ali kako da nade pravi nacin da upadne u taj svet koji tako žudeno traži.Ni posecivanje teretana ni fudbal ni brojni drugi sportovi koje je voleo nisu mu otkrivali puteve prema nepreglednim slastima.
Volio je da se tušira u grupi i da pari oci na tim mišicavim mladim telima oko sebe,kurac bi mu se cesto digao ali to bi izazvalo samo radosnu i blesavu halabuku.
»E ,Džek,dobar kurac imaš ,da ti ga popušim.«
»A,Dale je peder.«
»Jebo te otac pederski.«
»Mrš ti jebem mater.«
Zatim su se decki poceli prskati,lupati po guzicama i smejati urnebesno.Džeku bi kurac
posle svega ovoga splasnuo,on je to pušenje želeo.
Bio je prinuden da lovi mlade cigane prosjake iz drugih krajeva koji su svoju bednu egzistenciju produžavali i takvim uslugama.
»Da mi ispušiš za deset.«
»Ne ,za tri’es.«
»Meni stalno pušiš.Za dvades’.«
Jednog dana u jednom smrdljivom podvožnjaku na periferiji grada uhvatio je Cikija dok mu ga je ciganin dudlao.Pocrveneo je od uzbudenja i uskoro mu je rumen ispunila uši i vrat,osecao je pulsiranje u grkljanu tako jako, da je od iznemoglosti poceo da krklja.Mladi bog iz njegovog razreda,cvrste bele zadnjice i pegavih obraza radio je to.
»E jebo te, šta to radiš«
»Oladi,kretenu.Moj kurac,moja stvar.«
»Cekaj.Kurac ti je baš veliki.A moj je veci ,da vidiš.«
Ciki je bio pripit tako da je samo palacao jezikom umesto odgovora.
Kada je to video,bio je dovoljno trezven da se udalji.Znao je ako se Ciki trezan seti šta je radio raspricace se.Ako je jezicara ima šanse da i od ovoga napravi sranje.
Zbog toga je te kompromitujuce detalje poceo da sam prepricava,sa ocito nasilnom intonacijom i bez zainteresovanosti koju je sa mukom prikrivao.Bio mu je pun kurac tih mladih
faraona koji imaju lepa dupeta i misle da time ponižavaju neciju savest. Ali njegova savest jeste bila ponižena.
Jednog toplog dana kad je išao na sastanak sa skitnicom kurvom,neprekidno misleci o onom pravom,primetio je neku cudnu gomilu koja se skupljala i postajala sve bliža dok mu nisu duvali za vratom.Bio je to onaj gad iz susednog ulaza za koga se govorilo da spava sa sestrom, sa svojim Fakinima.
Cuo sam da si peder,brate.Ajde da vidimo kako pušiš.«
Uhvatio ga je za glavu i pokušao da mu nabije koleno u lice,da mu smrvi nos,zube,oci, svaki telesni detalj ali je samim cudom naš junak to na vreme skontao i izmakao.Tipovi su se malo uskomešali:trebalo ga je uhvatiti i zatim kasapiti nogama i rukama.Ili da je pao na zemlju ugazili bi ga.On se medutim samo malo odteturao udario prvog tipa šakom u stomak i dok se ovaj previjao od bola zapalio u beg.Moroni su moroni.Ranije je hteo da ga bije jer mu je navodno jebao sestru.Pre toga dok je još bio osnovac istukao ga je i skinuo mu move nike. U gledanju lepih mladica,druženju i šarmantnom flertovanju prolazili su mu dani. Jedino pravo zadovoljstvo je bio okusio sa skitnicama, smrdljivim,vašljivim tipovima koji su krepavali od gladi ,jedan po jedan.

Njegov život se u potpunosti promenio toga leta kada je u grad došao bogati narko diler sa dobrim vezama u vlasti. Covek je bio sredine tridesetih godina,muževne konstitucije i istetoviranog vrata. Nosio je belo,ruke su mu bile pune prstenja.Ta izuzetno privlacna pojava proslavljala je svoj rodendan u poznatom disko klubu.Okružen lepoticama svih vrsta bio je neka vrsta mirisa koji je tom ultra pomodnom,raskošnom i krvavom skupu davao glavnu nijansu.Naš junak je došao na žurku preko nekog druga,išli su da se ludiraju.Kralj kokaina sedeo je u svojoj loži,i dosadivao se.Na podijum je izašla pevacica obucena u usku crnu haljinu sa dubokim izrezom sa jedne strane i kratkim sa druge strane tako da su joj noge u prozirnim carapama sevale i blistale i virilna gomila je bila opijena slatkim mirisom picke.Samo njih nekolicina jadnika nije znala za šta služe sise,duge noge,i šta ta besposlica izmedu ženskih nogu ima tu da radi.
Ostali su bili opijeni,i vecina je ubrzo otišla u slobodne sobe,opremljene klimom i besplatnim picem da traže svoju srecu.Preko puta podijuma,na ulaznim vratima u klub pojavio se sluga i rekao da je rulet postavljen.Naš junak kome je zaista bilo dosadno izašao je sa nekolicinom.U malom vrtnom paviljonu kelneri su posluživali orandžadu na velikim,teškim poslužavnicima.Jedan gost je tražio da se kelner svuce i da tako nag,sa zavezanom mašnom nastavi da poslužuje.Gomila je oduševljeno odbravala.Kelner je bio zaista obdaren i lepom guzicom i velikim kurcem.Onaku ukocen,kao uštirkan kretao se izmedu stolova i primao naredenja.Jedan gost ,kome je kelner bio ledima okrenut , zagrebao je dezertnom viljuškom po mišicavom dupetu.Kelner je prnuo a oduševljeni gost mu je zatim nabio prst u cmar,i kad ga je izvukao pomirisao celom dužinom kao da proba havanu.Zatim se igrao sa cvrstim guzovima, razmicuci ih .Kad je bio vec potpuno posednut ovim mladim lepotanom ljubio je prvo pozadinu a zatim sve bezumnije klizio do cmara, cokcuci, palacajuci jezikom i u uzdišuci. Naš junak vec lud od prijatnih iznenadenja otkopcao je šlic i poceo da drka.Malo potom osetio je neciju ruku kako nežno klizi po njegovom napacenom kurcu. Šapnuo mu je toplo:Treba li ti pomoc.To je bio Ciki ,poznao ga je po glasu.Protegao se,privukao dragog ka sebi,i poceo strasno da ga ljubi. Neprestano se ljubeci,skidali su svoja vecernja odela i tražili svežu kožu i mišice da dodir.Prvo su spleli ruke,zatim sisali bradavice jedan drugom i najzad je posle toliko godina osetio kitu u ustima, slatki zalogaj koji je dobijao sve više i više ukusa dok je dudlanje trajalo.Na svom golom dupetu osetio je necije šake.Cvrste mišicave šake su mu rastezale guzove a prsti napipavali ulaz u anus.Posle kratkog vremena dobio je prvo klistir a zatim i dobro lizanje.Tajanstvena prilika je bio kralj licno.Ovaj narko bos je vodio i klub pedera i bio gospodar u njemu.Svakog novog clana je licno penetrirao a device su imale poseban ugled.Bos je imao veliki kurac,skoro 30 cm dug i debeo barem 6 cm.Ovakvu kurcinu bi prethodnu otvrdnuli kelneri ,sve sami lepotani.Kad bosu oralni seks više nije bio dovoljan da bi mu se dobro digao,izmišljane su razne igre:dok su mu pušili bos je sisao neciju kitu(obicno tri -cetiri naizmenice),ili bi mu lizali muda,ili bi mu trljali kuceve o tabane,ili bi lizao necije dupe,ili bi se igrao sa dupetom pedera koji mu je sisao gledajuci ga kurvinski u oci.Na ovako nabreklu i izbalavljenu karinu nabio bi kurton i stavio pomadu.Kralj je privukao našeg junaka ,cvrsto ga stegnuo,postavio u osovinu i poceo da nabija.Naš junak se zamalo nije onesvestio.Šta mu se to dogada :jedan tako pošten kurac uliva mu neizrecivu nadu da ljubav još postoji a drugi koji sisa topi mu se u ustima zgrcenim u energicnom sisanju.Uskoro su oko njega nadignuti novi kurcevi. I šta je mogao da radi:sisao je jedan,pa drugi,pa treci pa cetvrti,pa peti a onda nasumicno.Okolo su se culi divlji krici i ratnicki povici svršavanja i pretrpljenih bolova.Oko njega je pocelo kapati.Osecao je oštri miris,i sluzavu vrucu tecnost od koje mu je koža postajala simfonija orgazama.Kada je kralj svršio ,uspravio se u osvrnuo oko sebe.Video je muževne prilike kako naticu i isto tako mišicave mlade i zrele muškarce nataknute,zanesene,kako svršavaju,grce se,stiskaju zube i psuju.I negde u beskrajnoj gomili svog mladog komšiju,lepotana,vec pojebanog od gotovo svih.Prišao mu je štipnuo ga za mišice ,pljasnuo po dupetu i poceo strasno da ga ljubi.Klizio je jezikom prvo po vratu,zatim mu je ljubio ramena,gladio leda .Decko se presavio i naguzio.Lagano mu je razvukao guzove i strasno ga zario gotovo izbezumljen i van pameti.U tom trenutku da je predsednik republike,ili njegova majka,ili bilo koji sveti autoritet banuo,ili da je ovaj paviljon smrvljen a ucesnici orgije ostali na livadi,naš junak to ne bi primetio nego bi nastavio sa svojim jahanjem,jer je našao dragog koga valja cuvati i braniti, sa kojim svet postaje ispunjenje želje a ne muka.Momci su se opet napalili i poceli da pridolaze u prostoriju gde su se njih dvojica tucali.Drkali su da se nadraže i cackali dupeta.Zatim su poceli da se maze,da sisaju i guze opet i opet.Osetio je neciji tvrdi stomak na ledima i kurac koji ga je šašoljio po mudima,izmedu guzova i zatim po cmaru.Natakao je komšiju i zatim su se tako spojeni sklupcali da bi dasa mogao da ga utera.I bilo je zaista iznenadujuce slatko otkriti i neki drugi kurac iako je malo pre dobio najbolju mogucu porciju.Jašuci na kurcu jednog i dupetu drugog ljubavnika, sva mu se srž topila i gubio se u gotovo kokainskom delirijumu.I zatim je dobio ono.Tip se približio sa kokainom naprašenom guzicom,i naš junak je poceo da liže i cmace,uvijajuci se istovremeno da primi jedan kurac i da valjano jebe jedno dupe.Od toga mogu tako danima.A on je to i želeo.Da provede dane u tom raju.

Po ovoj ludoj noci,dani su prolazili u besposlicarenju. Bolje mu je išlo.Stalno se motao sa Cikijem i slicnima.I osecao se konacno srecnim,ne znajuci kako podla intriga raste oko njega.Njegovi pozadinski prijatelji su ga osecali kao novajliju i još uvek nedovoljno bitnog clana kluba.Samim tim,u slucaju sranja spremni su bili da ga žrtvuju.I nece proci ni godina od njegove nezaboravne noci u klubu,ni mesec dana od zadnje orgije,ni nedelja od seksa sa Cikijem,kad ga je presreo na jednoj trkackoj stazi radnik obezbedenja lokalne fabrike.Bio je to cvrst i visok covek,brkat,suvih i mišicavih obraza.Oci su mu bile pune besa,glas surovo dubok a pokreti medvedski nezgrapni,ali zamasi snažni i smrtonosni.
»Da ti moga sina provociraš,uši.Zgazicu te.«
Izmakao se.Cuvar je nasrnuo.
»Pedersku ti majku,kurvu.Picko.«
Srce mu je poigravalo prvo od straha a zatim od ludog ushicenja gledajuci tog blesavog magarca kako misli da je neki njegov šmokljan od sina gay sex bomba.I naravno potrcao je lako i zatim se na dovoljnoj daljini zaustavio,naglo okrenuo, napravio pokret kao da nabija nešto na kurac i bacio jedan dobar kamen na onu brkatu hulju.
Bio je radostan kao posle one nezaboravne noci.Ali kada je izlazio iz šume cekala ga je gomila crnokošuljaša,naoružanih pendrecima i boksovima.Prvi najbliži ga je šcepao,drugi ga je raspalio po nosu a zatim ga udario u stomak,kad se prenemogao od bola,neke snažne ruke su ga šcepale za kosu,i osetio je mrveci bol jaci od zaborava i bilo kakve vrtoglavice, toliko jak da nije osetio suljanje lica po pesku,ni nabijanje vojnickih cizmi u slabine,ni krckanje prstiju ispod donova.Jedva je disao kad su se njih desetorica popišali po njemu i ostavili ga skoro poludela od bolova.Ostao je tako smožden dok ga nije pokupila hitna pomoc.Posle hitnih operacija nije bio životno ugrožen ali su mu neke budale loše sašile tetive i namestili lomove na šakama tako da je ostao sav nakazan.
Majka mu nije bila preterano sucutna,saznala je o njegovom dvostrukom životu nešto i prezirala je tu slinu koja sramoti casno ime mrtvog oca.
Njegova gej braca su ga zaboravila.Nikada više nece osetiti ushicenje koje dolazi sa znojenjem posle jahanja nekog mišicavog prkna.Želeo je da umre.Hrabrio se alkoholom, živeci sam u jednoj krovinjari,daleko od grada.Hranio se od milostinje okolnih domacica i jedne sentimentalne prodavacice u susednoj prodavnici.Ubrzo je poceo sa telesnim vežbama i u bednom mozgu mu se ugnezdila ideja o osveti.Satrece sve one Fakine,jebace koga hoce,kad hoce. Posle oko dve godine osetio se dovoljno snažnim da krene iz svoje nove kuce po svetu.I otišao je kod kralja kokaina moleci ga kao clan kluba da postane njegov telohranitelj.Tako je smislio plan da sa bratijom iznakazi i ugazi cistunce kada kralj iduci put dode u njegov grad.
Noc orgije je propustio,morao je biti trezven. Sakupio je svoje.A bili su tu i Ciki i svi oni koji su ga izdali Fakinima a koji su to opravdavali obavezom da klub ostane tajna.I zatim su banuli zajedno ovi klupski momci u kafanu gde su Fakini obicno pijancili.Bili su naoružani kamama,sabljama,bicevima,elektricnim pendrecima i kurtonima od ajkuline kože.Svakog Fakina su sasekli,izboli i iskomadali a vodu uhvatili i skinuli do gola.Odveli su ga u nepoznatom pravcu,naime prema stracari u kojoj je naš junak proveo godine svog tugovanja.Zatim su svi navukli kurtone od ajkuline kože i jebali vodu redom.Krv je curila iz raskidanog anusa a voda se otimao, kricao i urlao od bolova; ocne jabucice su mu se iskolacile,sve žile nabubrele, a lice pomodrelo, mlatio je glavom,želeo smrt sebi i svima ,grizao jezik do krvi…Kad su svi prisutni svršili,vodu su umotali u caršav i zatvorili u najbliži poljskiWC. Na vratima WCa su napisali:OVO JE OSVETA PEDERA,KOME NIJE MIO KURAC,NIJE MU MIO NI ŽIVOT.

Loading ... Loading ...

Zena koju nisam smeo da imam…..

SMS Poruke Upoznavanje

Kako god da pocnem nije dobro. Nije dobro zato sto sam izneverio prijatelja, doduse on to ne zna,
ali to nije opravdanje.
Sve je pocelo sasvim slucajno, jednim lepim snom. A u snu ona, Milena (od miloste zvana Malena),
devojka mog dobrog druga. I to jos kakav san. Sam Chris Carter bi mi pozavideo na reziji i ideji.
Bilo je u tom snu svega, jedno lepo vodjenje ljubavi. Probudio sam se vidno napaljen i isto toliko
zbunjen. Zasto ona? Bas sam je voleo kao drugaricu, sto se kaze kao sestru. Ali eto bi sta bi. Ali
to nije problem, problem je bila moja zelja da joj to kazem. A zasto sam to pozeleo? E to jos uvek
ne znam ni sam. Zeleo sam samo da bude na sto bezbolniji nacin. Naravno mail i internet su mi
pomogli u tome. Ionako smo se dopisivali posto su presli da zive u Sloveniju, u Portoroz
Otvorio sam lazni nalog i preko njega joj pozeleo srecnu novu godinu i rekao joj da sam neko ko joj
se divi i ko masta o njoj!
odgovor je bio krajnje ubitacan po moj entuzijazam. Ako neces da se predstavis nemoj mi vise pisati.
Kako sam se skenjao, mislio sam da ce prihvatit…
Prolazili su dani i nedelje i polako je ona provalila o kome se radi…
Prvo je bila u neverici, pa joj je bilo nelogicno, svega je tu bilo.
Bilo kako bilo, mi smo poceli redovno da se dopisujemo. Na moje veliko odusevljenje otvorila je i
ona nalog za koji nije znao niko. Postali smo neka vrsta tajnih ljubavnika. Pricali o svemu i
svacemu. Ispricao sam joj svaki detalj mojih snova, i video da nije ravnousna uopste na to. Posle
izvesnog vremena to se pretvorilo u pravi cyber sex. Ono tipa, ja bih tebi ovo, a onda ja bih tebi
ovo, pa joj steta sto nisi neko drugi, pa ja steta sto si daleko…
Vec smo se bili dogovorili sta ce sve biti kada dodje ovde, kada mi je stigao mail u kojem me
obavestava da sve to mora da prestane, da nije fer prema nasim polovinama. Kada sam spustio loptu i
razmislio, video sam da je u pravu. Obecali smo da vise necemo koristiti ove tajne naloge i
pozdravili se od te vrste dopisivanja. Culi smo se x puta od tada i ona samnom i sa mojom zenom i ja
sa drugom Draganom, njenim deckom… Niko nista nije pominjao.
Jednog dana sam kao i svakog dana unazad proverio moj tajni nalog video poruku od nje. Srce mi je
tuklo i tuklo dok sam ciao reci.
Nedostaju mi tvoj reci, trebam joj za razgovor, da se izvinjava sto je prekrsila dogovor ali da je
morala da mi pise. Odusevio sam se. Bukvalno nisam spavao te noci. Ponovo mi se vratila u san i to
redovno. Poceli smo svakodnevno dopisivanje. Poceo sam da je zelim vise od svega… Zelja da vodim
ljubav sa njom mi je postala glavna. Cak sam joj u jednom mailu i rekao da bi mi bila prva zelja
ukoliko uhvatim zlatnu ribicu. Znam da joj se to sigurno svidelo.
Smisljao sam plan, kako da sama dodje u Srbiju. Sve sto mi je padalo na pamet nije bilo dovoljno za
dolazak i to bas nje same.
A onda sam jedne noci dobio dobru ideju. Posto je ona u Beogradu studirala likovnu akademiju i
ostala na 3 ispita do kraja, tu sam video sansu.
Smislio sam pricu kako svi koji su upisali fakultet pre 97 godine a nisu zavrsili moraju licno da
dodju i uzmu potvrdu o polozenim ispitima, posto se prezali na Bolonju i bice problema kasnije.
To sam u jednom razgovoru s Draganom provukao kao pricu koju sam, eto, cuo na tv-u i mamac je
uspesno zagrizla druga strana. Par dana nakon toga smo se culi i dobio sam informaciju da Milena
dolazi u bgd za 15 dana, sama naravno, posto mora radni dan za to i da ce odsesti kod nas par dana
kod to ne zavrsi. Sada plan ide dalje, moju zenu vozim kod njenih roditelja, zato sto je ta cela
prica bila spremna jos odavno. Naravno, ne pominjem mogucnost dolaska Milene kod nas. Ja o tome ne
znam nista…
Dosao je taj dan. Cekao sam je na aerodromu. Pojavila se, tek kada sam je video, bio sam svestan sta
sam uradio. 1001 misao u glavu. da li da se radujem ili ne. Sta ce biti kada joj kazem da sam sve to
izmislio samo da bi ona dosla. Prisla mi je sa svojim sirokim osmehom.
“Pa gde si mi bre ti druze moj?!” rekla mi je i zagrlila me onako, bas od srca.
“Tu sam lepoto moja!” rekoh joj i prihvatih je u zagrljaj. Poljubili smo se u obraz i samo za sekund
se pogledali onako kako nismo smeli.
“Nije pametno, jel’ da?” rece ona…
“Moguce da nije…” namignuo sam joj i prihvatio torbu.
Na putu do kuce smo pricali o svemu. Kako im je tamo, kako su se snasli, sta mi radimo ovde, kako
nam je i sva ta pitanja o nasima.
Kuci je bilo sve ok. Ali je meni i dalje bilo u glavi kako cu da je poljubim i kako da je imam samo
za mene, celu golu…
Noc je prosla mirno, posle par pica i klope, malo smo popricali o svemu sto smo pisali i ona mi je
rekla da je bolje da ostanemo prijatelji nego da kvarimo.
Teska srca sam se slozio i sa tom mislju joj pozeleo laku noc i otisao u krevet.
Cele noci nisam spavao. Imao sam taj gorak ukus u ustima. Da li pogresih ili ne…
Sutradan me je sacekala poruka da je otsila do fakulteta i da se cujemo kasnije. Na kraju poruke je
stojalo. Ljubim te.
Nasmejah se i glasno prokomentarisah “a kada Malena… Kada?”
Otisao sam na posao ali nisam mogao da radim. Samo sam mislio na nju.
Vec u 10 me je zvala…
“Ja zavrsila. Sta ti radis?”
Nisam hteo da ostajem vise u kancelariji, hteo sam da budem sa njom
“Ja ne mogu da radim, mrzi me.” gde da te pokupim?
“ehej, bas super, neces da imas problema na poslu zbog ovoga?”
“ma jok, reci gde te kupim”
“moze na trgu”
“krecem, tu sam brzo, cekaj me”
izleteo sam iz kancelarije i rekao mojima iz firme da necu dolaziti ceo dan.
Seo sam na motor i poleteo ka njoj. Cekala me je kod spomenika.
“Penji se”
“Opa, brzi smo.” Nasmeja se i sede iza mene.
nasalio sam se sa forom iz maratonaca “samo ga, ovaj samo se cvrsto drzi”
“haahahaa, e ti se ne menjas. Ostao si blesav!”
Stegla me je oko struka i krenuli smo.
Isli smo svuda, pored reke, na klopu u moj omiljeni restoran, pa do ade, pa na kalis. Ceo dan mi je
bio prelep. Pricali smo dugo, raspravljali o svemu. Cak i o krizi u svetu.
Kada je doslo vece cuo sam se sa mojima iz firme i otisli smo svi zajedno na pivo u skadarliju.
Bas smo se dobro zezali.
Doslo je vreme da krenemo kuci. I ona i ja samo popili fino, ali nismo bili pijani, samo dobro
zagrejani.
Cim smo krenuli pocela je takva kisa da smo zamalo stali i cekali da prodje.
“Ma vozi, smao polako, bolje da stignemo kuci nego da mokri stojimo negde.”
Poslusao sam je i za 15-ak minuta smo stigli mokri kao misevi.
Utrcali smo u stan smejuci se…
“E ovo je bilo zajebano” rekao sam skinuo duks i ostao samo u majici koja je bila takodje mokra.
“MMM vidi njega, poceo sa skidanjem, hahaaaha” smejala se i skidala dzemper sa sebe. I ona je na
sebi imala morku majicu koja je octavala njege grudi. Nije nosila brus. Krv mi je jurnula u glavu.
A njene grudi su nesto jako lepo. Kada bi neko uzeo da nacrta grudi, onako iz glave, znaci prave
grudi. Nacrtao bi njene. Tako pravilne, nisu velike, stoje lepo, sto se kaze prkose gravitaciji i
kada nemaju brus.
Prekinuo sam ovaj splet misli i otisao po peskire.
Bacio sam jedan ka njoj a jedan stavio sebi oko vrata.
Uzeo sam i poceo da brisem njenu kosu
“Jos cu da budem kriv kada se razbolis, ccc!” Trljao sam joj glavu i u jednom trenutku zastao i
peskirom joj zabacio kosu pozadi. Zastao sam na sekund i pogledao je u oci koje je tek otvorila
“Kako si lepa” rekao sam joj i polako nastavio da joj brisem kosu. Osetio sam njene ruke na mojim
kako me zaustavljaju i podizu ponovo lice ka mojim ocima.
“Hoces li da ponovis to” pitala me…
“Kako si lepa” rekoh joj istim tonom.
“Lepo zvuci kada to kaze” stavila je ruke na moj peskir i pocela ona meni da trlja kosu.
Zastala je jako brzo i pogledi su nam se ponov sreli. To je bilo to, taj pogled sam hteo od nje.
Sto je rekao Tose u pesmi, ko u usporeno filmu se spotakni… Kao u usporenom filmu, poceli smo da
primicemo usne jedno drugome. Onako mokre od kise odzvono je cmok u tisini.
Ponovo smo se pogledali.
“Bas mi treba tvoj poljubac” tiho mi je rekla. Vratio sam usne ne njene i ponovo je poljubio. Osetio
sam kako me njene ruke grle oko vrata i privlace sebi. Lagano je otvorila usne i nasi jezici su se
spojili. To je trajalo i trajalo… Okretali smo glave i okusili svaki deo nasih usana. Ovo je bilo
toliko lepo, da nisam hteo da prestane. Mislio sam ako stanem, sva magija ce nestati. Polako sam
krenuo unazad da idem ka sobi. Cuo sam da pokusava nesto da kaze i da ne ide zamnom.
“mmmm” rece i odvoji usne od mojih.
“Moram prvo pod tus, daj mi dva minuta, brzo cu” otisla je do svog kofera i uzela majicu na bretele
i otisla u kupatilo.
Doneo sam peskir i spustio ga na masinu. Spremio sam sebi peskir i bokserice i cekao da zavrsi.
Stvarno je bila brza.
Prosla je pored mene samo u majici i obmotanog peskira oko struka.
“Pozuri, cekam te” rece i cmoknu me jednom.
Nikada se brze nisam istusirao, nisam se lepo ni obrisao, kosa mi je i dalje bila skroz mokra.
Usao sam u sobu i video je kako lezi na krevetu ispod frotira, peskir je bio poder kreveta.
Bila je gola ispod pokrivaca u mom krevetu. Snovi se nekada ipak ostvare.
Podigla je malo pokrivac i pozvala me.
“Izvolite mlai gospodine”
“mmmmm, hvala vam gospodjo” uvukao sam se pored nje i osetio njene tople butine poder mojih.
“Gde smo ono mi stali” pitao sam je i lego na ledja
Obgrlila me je oko struka nogama i stala iznad mene.
“Da nismo mozda ovde” nasmejao joj se cosak usana i ponovo je poceo poljubac.
Uspeo sam da vidim kako joj se grudi ljuljaju levo desno. Moj kurac u boksericama je vec hteo da
iskoci. Osecao sam njenu ribicu kako me ponekad ocese po njemu. To je izazivalo vulkan u meni.
Skupio sam onu potrebnu hrabrost i uhvatio je za guzu. Gola, lepa, cvrsta. Pocela je da mesa kada
sam poceo da je stiskam za guzve.
Polako sam ustajao i okrenuo nju na ledja, sada sam ja bio gore.
Prsti na rukama su nam bili upleteni iznad njene glave. Odvojio sam usne od njenih i preso na vrat.
Ljubio sam ga i ljusio
“Njusis me kao da smo zivotinje” promuklim glasom je kroz smesak rekla.
“Napaljen jesam kao zivotinja, ali sa tobom ne mogu biti kao zivotinja. Previse te zelim da bih bio
grub.”
Nastavio sam da se spustam dole, krenuo sam da joj zdignem majicu i vidim te dve lepotice, ali me
prekinu ona.
“Nemoj jos molim te, mogu li jos malo u majici da budem”
Znao sam da je stidljiva, i da se ne moze brzo osloboditi da bude skroz gola ispred muskarca.
“Naravno ljubavi, ne moramo uopste da je skidamo… Zelim da uzivas, da se opustis, neka je majica”
“Hvala ti, znas i sama zasto, pricala sam ti”
Poljubio sam obe sike preko majice i lagano ih stisno rukom.
“Lepotice dve, kako vas zelim”
Krenuo sam nize i vec osetio kako siri noge da moja glava moze lepo da stane izmedju njih.
Docekala me uredno obrijana ribica. Bas kao sto je i pricala da je.
Samo sam je lagano branom ocesao i vec je odskocila “ahhhh, uh covece. Ovo se ici teze nego sto sam
mislila” podigla je glavu i gledala me kako prilazim njenim usnicama.
Prvo sam je celu onako onjusio i cmoknuo joj unutrasnju stranu butina.
“ahhhh!!” bukvlano mi je bezala sa usana…
“Nema ti bezanja sada” nasmejah se.
“Kakvo bezanje crno, ovo zelim mnogo, ali mi svaki tvoj dodir izaziva struju, prosto ne mogu da
verujem da te gledam izmedju mojih nogu i to na goloj ribici”
Rukama sam joj razdvojio butine i podigao ih malo uvis. Drzao sam ih i jezikom je olizao celom
duzinom.
“OOOOOOO!!!” ovo nece ici lako, niti ovako.
Lezi na ledja, hocu da olaksam i sebi i tebi.
Lego sam na ledja a ona je namestila svoju guzu meni na lice.
Nagla se ka mojim nadutim boksericama dok sam ja razdvajao guzove i poceo da lapam njene usne.
Izvukla mi je kitu iz gaca i u sekundi ga strpala u usta.
sada sam ja odskocio i osetio takvu milinu da mi je doslo da predem kao macka…
Gurao sam jezik u nju, srkao usne i klitoris koji je polako oticao.
Obozavam da lizem, a ovo je prvi put da lizem kompletno obrijanu i to jos ciju ribicu. Onu o kojoj
tako dugo sanjam, onu koji sam mislio da nikada necu ni videti a kamoli liznuti.
Ne znam da li mi je vise prijalo to sto sam osecao kako mi kita nestaje u njenim ustima ili sto
osecam njenu ribicu na mom jeziku. Topio sam se, mnogo mi je prijalo, bila je jako ukusna. Sokovi su
bas obilno izlazili iz nje. Ona je drzala koren moje kite i lagano ga drkala a ostatak je uvlacila u
sebe. Dobro je to radila, sto se kaze sa puno ljubavi. Pruzio sam ruke ispod njene majice i dok sam
gurao jezik u nju, zgrabio sam njene grudi i poceo da ih stiskam, da ih spajam, mazim, pipkao sam
joj bradavice. Ona je stenjala ali me nije ispustala iz usta. Video sam da joj mnogo prija. Mislio
sam da je samo to, ustvari ona je svrsavala, na mom jeziku.. Izvukla ga je iz usta pocela zestoko da
ga drka..
“AAAAA, ludace, nisi normalan. Hoces da skrenem ovde. Sta mi bre ovo radis” pricala je ali nije
prestajala da ga drka.
Ni ja nisam bio od kamena, osecao sam da cu skoro i ja zavrsiti.
Sklonio sam je sa sebe i namestio je na ledja.
Rasirila je noge i cekala da me.
“Hajde samo par puta zestoko, da dovrsim ovo sto si zapoceo”
Namestio sam ga i konacno usao u nju. Poslusao sam je i par puta ga bas zestoko i celog ubacio.
“Tooooo, to mi je trebalo, uh covece sto je bilo dobro. Ajde sada lezi na ledja, ne smem da ti
pustim da ti vodis, moram ja malo da kontrolisem”
Nisam izasao iz nje vec sam se zajedno sa njom okrenuo na ledja.
Namestila se kako joj odgovara i pocela polako da se spusta i dize.
Prizor je bio prelep, prosto mi je terao nesvesticu na oci. Gledao sam kako nestaje pa ulazi ceo u
nju.
Uhvatio sam je za struk i pomagao joj u ritmu. Svasta sam hteo da joj kazem, ali nisam mogao,
previse sam uzivao da bih moao da pricam.
Konacno se desilo i to.
“sada je vec bolje, sada sam skroz opustena” rekla je i skinula majicu sa sebe.
Konacno sam mogao da vidim te dve prelepe dojke.
“Auuu, pa ovo je nesto mnogo slatko” rekoh joj i konacno ih ljubnuh i olizah bradavice koje su bile
tako krute.
“Lezi i uzivaj, pusti ih sada, imaces ih koliko hoces cele noci”
Stavila je ruke na moje grudi i nabadala se na mene sa zatvorenim ocima.
Uhvatio sam je za vrat i privukao svojim usnama. Ljubili smo se socno, bukvalno smo se balavili.
Izbacili bi samo jezik napolje i sa njima se igrali.
Mene poljubac uvek dovodi do ludila. “Blizu sam” rekao sam joj i nastavio poljubac.
“Strpi se jos malo, mozes li”
“Ne znam, ali moram da te imam odpozadi”
“Nema guza to da znas” oboje smo se nasmejali.
“Necu guzu, ne boj se, samo da je odpozadi, moze?”
Sisla je sa njega i krenula da se namesti. Ponovo smo bili oci u oci.
“Sreco moja, ne mogu da verujem da se ovo desava” pomazio sam je po licu i poljubio.
“Ni ja! Ali znam da mi je mnogo lepo”
“Ovo je ono o cemu sam ti pricao svo vreme, ovo su moji snovi Malena”
Opet smo poceli da se ljubimo, kao da smo zaboravili sta sme hteli. Dugo smo se ljubili, nezno i
mirno. Znojava tela su nam se dodirivala, moja kita je udarala po njenom stomaku. Uzela ga je u ruku
i lagano mazila. To mi je izazivalo prijatnu jezu.
“Kako te zelim, nisi ni svesna” prekinuo sam poljubac ali nastavio a je mazim po licu.
“Vidim koliko me zelis” rekla mi je i pokazal mi na kitu u njenoj ruci.
“ako koza laze rog ne laze” nasalio sam se.
“e ludo jedna” poljubili smo se jos jednom i onda je okrenula svoju guzu meni.
Lepo je isturila guzu ka meni da sam mogao da vidim SVE!
Spustio sam glavu do njene pice i olizao od dna do samog vrha, prelazeci jezikom preko njene guze.
Nju sam u sekundi cmoknuo i nastavio o polovine ledja.
“Nema guza rekli smo” okrenula je glavu pogledala me sa onim prekorom i nasmejala se.
“Necu da mochnem samo sam ljubio”
“Dacu ja tebi samo ljubio. Samo ljubio pa ce samo da lizne, pa moze li malo unutra, pa molim te, pa
ajde samo ovaj put… Isti ste svi, volite tu pustu guzu pa to ti je.”
Morao sam da je ucutkam nekako.
Namestio sam ga na ulaz pice i ubacio celog.
Zastao sam “A moze li ovde…”
“Upade mi u rec!”
“Mi je u selu zovemo pica, ribica i tako. Nisam znao da je zovu rec”
“Mrs tamo!” Nasmejali smo se oboje.
“Ti i u krevetu ne mozes bez zezanja?”
Poceo sam da je lagano navlacim.
“takav sam kakav sam.”
“Ma super si mi lepoto moja. Bas uzivas u ovome vidi se…”
“I ne znas koliko ovo cekam. Pa san si mi zeno bozja”
“mmmmmm, prestani da pricas i jebi me bre”
“ja te ne jebem, ja uzivam u tebi, vodim ljubav”
“znam, znam, ali hajde sada da se jebemo malo.”
To je bio znak da hoce malo zestoko.
“Znaci zestoko. Vasa zelja je za mene zapovest”
Uhvatio sam je za struk i poceo zestoko.
“Tako lubavi moja, tako!”
Krenuli smo bas brzo. Spustila je glavu na jastuk i poptuno mi se prepustila.
Moje noge su lupale po njenim jedrim butinama. Pucalo je ritmicki
Stenjao sam kao da me kolju. Uzivao sam gledajuci kako nestajem u njoj.
Odigla se od kreveta i stala na sake. To sam iskoristio i prihvatio je za grudi…
Drzao sam je za te dve lepe sike i navlacio na sebe
Ne znam da li je ona vise stenjala ili ja. Podigao sam je i njena ledja naslonio na moje grudi.
Sise sam joj mazio i stezao, spajao ih i uvrtao. Hteo sam da ih otkinem koliko sam bio napaljen.
“Uh sreco, joj kako si dobra” pricao sam joj a jedva sam daha imao.
Ona je cutala, zmurela i uzivala.
Osecao sam da cu skoro.. I ona je osecala, vec su joj noge podrhtvale odmojih naleta. Svrsvala je i
kroz zube mi rekla “Samo nemoj u mene molim te”.
Sledecih minut dva se i ne secam. Znam da sam samo zgrabio peskir sa poda i bacio na njena ledja.
Oboje smo vristali i zajedno svrsavali, okrenu sam joj glavu ka sebi i trazio usne. Poceli smo da se
divlje ljubimo. Ivukao sam ga iz nje i poceo da sipam po peskiru. Nesto je otislo i po njenim
ledjima, po guzi. Nisamo prestajali da se ljubimo narednih minut dva.
Onda smo se srucili na krevet i poceli da dahcemo.
“Jooj majko moja sta ovo bi” pitao sam i brisao znoj koji mi je kapao sa cela.
“hahaaa.. bilo je nesto lepo i ludo” rece i pokri se frotirom.
“Kako te volim sreco moja!, ne mogu da ti opisem kako se osecam!”
“Mislila sam da se ovo nikada nece desiti, ali popustila sam. Mnogo sam zelela da te probam”
“I” sta cemo sada?”
“Pa da spavamo”
“Kakvo spavanje pored tebe, nema meni spavanja, jedino u drugom krevetu”
“Dobra ti je ideja bila za potvrdu za fax”
“Provalila si me?”
“Jos pre nego sto sam krenula, znala sam sta hoces. Ne ljutim se. Drago mi je da sam sa tobom”
“A sta cemo ti i ja sada posle ovoga”
“Pa ne znam, sta ti mislis?”
“Pa ne bih voleo da se ovo zavrsi samo na ovome”
“Ne znam koliko je ovo sve izvodljivo ponovo. Ali ni ja ne zelim da bude poslednje.”
“Krascemo vreme kada budemo imali prilike.”
“Jos dugo necemo imati ovako dobru priliku. Ali ajde da probamo.”
Jos dugo smo te noci ostali da pricamo. Ljubakali smo se i mazili. Nije vise bilo sexa. Nije nam ni
bio potreban. Bili smo zelji dodira, mazenja, price.
Otisla je sledeceg dana. Odvezao sam je na aerodrom. Poljubili smo se, sto se kaze, filmski, i
pozdravili.
Dopisujemo se i dalje, svakodnevno. Ja se i dalje nadam novoj prilici.
Ali iako bude samo ova, nece mi biti zao. Imam puno lepih secanja na nju a i ovu pricu cu imati samo
za sebe.

Loading ... Loading ...

Sunday, May 8, 2011

Izivljavanje

SMS Poruke Upoznavanje

Upoznali smo se na sajtu,I poceli se dopisivati,na slikama je izgledala veoma provokativno,jednom slucajno joj to spomenem I da bi je volio probati,zivjela je u gradu udaljenom od mog nesto vise od 50 km.Na moje iznenadjenje je to isto odgovorila,rekla mi je kako zivi u otvorenom braku I da joj to ne bi prestavljalo problem samo nas razdvaja daljina.Za pocetak zeli malo bolje da me upozna,starija je od mene 2 godine,meni su 23.Dopisivali smo se jos neko vrijeme razmijenjivali sexualna iskustva,pricali o tome kakav ce nas biti prvi susret itd. spomenem je jednom da mislim da je vrijeme,I da ne mogu vise cekati,predlozim joj plan,doci cu do nje pokupiti je I idemo u neki hotel izvan grada gdje je niko ne zna.I konacno taj dan je dosao,rekla mi je da ce srediti da odsustvuje s posla,tako da cemo imati nekih sedam do osam sati za nas,posto se mora vratiti kuci na vrijeme zbog muza.Dosao je I taj dan,da slucajno ne bi zakazao opremio sam se pojacanjem,svima savjetujem da ovo probaju gel,puno je bolji od viagre na biljnoj je bazi Imas potpunu moc kontrolisanja,barem je na mene tako djelovao.Cesto sam to znao koristiti,ovaj put sam ponjeo dva pakiranja.Pokupio sam je I uputili smo se prema hotelu,rekla je da je veoma dobar I na diskretnom je mjestu tamo nas nece niko prepoznati.Platio sam sobu I uputili smo se hodnikom,nasa soba je je bila zadnja.Stvarno sam se iznenadio bila je ogromna I na sredini veliki bracni krevet.U hodniku sam je pustio da ide ispred mene da je malo bolje odmjerim,na sebi je imala suknjicu nisam mogao da odolim a da je ne pljesnem,guza joj je tako izgledala dobro,rekla mi je da se strpim jos koji minut,gore tanku teksas jaknicu I ispod majicu sa dekolteom iz koje je vireo grdunjak.Usli smo u sobu rekla je da mora na brzinu do vc a sto sam ja iskoristio da uzmem svoj magicni pojacivac…izasla je bacila jaknu nismo se htjeli puno zamarati pricom,rekao sam joj hocu da te izjebem.Poceli smo se ljubiti ruke sam spustao preko grudi kukova pa na guzu.Zavukao sam ruke pod suknjicu imala je cipkane tange.prelazio sam s usta na vratic,oko uha malo,poceo sam se spustati dole dosao sam do grudi,da nasao sam rajfeslus na suknjici,otkopcao sam ga a suknjica je lagano spala,zadigao sam joj majicu I pocej je ljubiti po stomaku sto sam koristio kao priliku da rukama skinem tangice,konacno je sijevnula pica izbrijana nabrekla od napaljenosti,ustao sam na noge I odgurnuo je na krevet ,gurnuo sam je jace da joj stavim do znanja da je ovo nesto novo I drugacije,skinuo sam majicu I onako do pasa gol u farmericama legao na krevet na stranu tako da mi glava dodje na njeno medjunozje.Poceo sam da joj lizem picu,tako je ukusna,a s dva prstica sam poceo da ulazim u nju polako I plitko,po stiskanju jastuka prstima sam video da joj odgovara,drzao sam isti tempo imao sam osjecaj da ce mi kurac probiti pantole.Na trenutak sam izvadio prstice iz pice I otkopcao slic,sijevnula je moja kita,uzeo sam je za ruku I predao joj ga,I ponovo se vratio na posao drkala mi je prvo polako pa sporo ,milovala me po mudima,pocela je da jeca osjeti se po glasu po uzdasima,vidio sam da ce uskoro dozivjeti orgazam,prestala je da mi drka…zajecala je o kako je lijepo cuti taj zvuk savrsenstva,svrsila je,zahvalila mi se ,naravno ovo je samo pocetak.Ustao sam s kreveta I stao pored njega prisla mi je na koljenima kao kakva kurva sjela I pocela da mi lize glavic.Kita mi nije nesto,malo iznad prosjeka oko 20 cm,pocela je da ga vlazi,pocela ga je dublje stavljati u grlo tako je dobro pusila,ja mislim da mi kita nikad nije bila kruca,zaustavio sam je okrenuo,stavio glavu na rub kreveta,skinuo sam svu odjecu s sebe I polako joj poceo stavljati u usta,jebavao sam je u usta,par minuta,pojacavajuci tempo,u isto vrijeme joj masirajuci sise ovlazila ga je pravo,zaustavila me na trenutak I rekla je da je dosta vise,hoce da je jebem ono pravo muski.Kroz pricu preko internet mi je pricala za svoja iskustva,krupnjake,kako voli,ustvari obozava da joj svrsavaju u picu da voli isto u guzu,nisam mogao da vjerujem das am nasao onu pravu za ispunjavanje svake moje zelje.Okrenula se namjestila na rub kreveta onako stojeci sam joj zadigao noge sebi za vrat sijevnula je pica bila je kao nacrtana I poceo je puniti.Ulazio sam u nju u pocetku plitko I polako I onda sam poceo da ubrzavam,sobom se rasprostirao zvuk mojih jaja kako udaraju od njezine guzove .Na sekundu je ispao iz njene picke,iskoristio sam priliku da se popnem na krevet opet ista poza,sad sam bio na koljenima stabilniji,poceo sam ludjacki da je jebem,razvaljujem.Osjetio sam da je vrijeme da promijenimo pozu,legao sam,popela se na mene I ludjacki je pocela da se nabija,masirao sam joj grudi,dok su sobom odjekivali zvuci mojih jaja…par puta sam je pljesnuo po guzi nako malo jace htjeo sam da vidim njezinu reakciju ,svidilo joj se,pitala me svrsavas li,ja nisam ni bio blizu govorila mi je da dolazi I da ce uskoro svrsiti ne moze da se kontrolise.uhvatio sam je za kukove I poceo joj jace nabijati…svrsila je u ogromnim kolicinama ovaj put su njezini se sokovi slijevali niz moju kitu,po jajima bili smo mokri.Ustala je otisla do mini bara izvadila je flasu vode I ponudila mene,naravno prihvatio sam vise zbog toga da joj se priblizim jer sam u glavi vec imao razradjen scenario.Pored kreveta je bio stol srednje velicine I pored njega dvije stolice.Kad ste pored ovakve cure zaboravi se na zedj,ustao sam svukao sam flasicu vode u sekundi uhvatio je za ruku I uputili smo se prema stolu.Stvari sa stola sam odgurnuo u stranu I podigao je na stol,pogledao sam na svoje koplje glavic mi je toliko otekao promjenio je bolju u ljubicastu ni sam nisam mogao da ga prepoznam.prihvatila ga je I usmijerila prema svojoj pici.Odma sam poceo zestoki tempo,poslije nekog vremena rekla je da je zulja stol I da zeli da se prebacimo na krevet,popela se na krevet na koljena I namijestila mi guzu,tako je laganu ukliznuo u njenu uzavrelu picku,uhvatio sam je za kosu I nabio joj glavu u krevet,pokazao joj koliko sam bijesan.Ispustala je nevjerovatne zvukove,toliko glasne da sam mislio de ce neko doci s recepcije da nas opomene,jednom sam je rukom ponovo pljesnuo po guzi,kroz glavu mi je proslo cmar……….poceo sam prsticem lagano da ga diram,bila je razradjena prst je usao lagano,sad sam je jebavao s kurcem u pici a sa srednjim prstem u guzu….rekla mi je stani na moment,dohvatila je svoju torbu I izvadila oveci vibrator,ponijela sam za svaki slucaj,napljuncio sam ga u poceo uvlaciti u guzu…..moj orgazam je dolazio ,rekao sam joj…..ne vadi ga hocu da sve istreses u mene do posljednje kapi,nije stigla ni zavrsiti recenicu poceo sam da svrsavam,osjecaj je bio predobar za opisati to je bilo moje prvo svrsavanje u pici,sperma se slijevala niz moja jaja,,ostavi ga u meni jos koji trenutak rekla mi je…nakon nekog vremena ustala je I okrenula se prema meni poceli smo se macevati jezicima dok smo se gledali prodornim pogledima,pocela je da mi drka pomalo mlitavu kitu,ima li jos uvijek snage u njemu pitala me….nista ne brini,obecala si mi I guzu…idem samo da se osvjezim…krenula je prema kupatilu,krenuo sam za njom,pustio sam je da ode prva da iskoristim priliku da popijem drugu dozu,cura je bila kako ja to zovem bundes liga jebacica ili gutacica muskaraca nisam smjeo rizikovati da zakazem u pola posla,pojacan s drugom dozom usao sam pod tus s njom,prisao s ledja I poceo da ga stavljam polako u guzu.nisam imao problema posto je vec bila razradjena.Sporim tempom sam ulazio u nju,dok sam ruku,ustvari prst iskoristio,dao sam joj da ga pusi pala je u trans,kako sam je tucao,poceo sam da je razvaljujem,ono grubo,stani na trenutak ajde da idemo na krevet puno je udobnije rekla mi je,obrisali smo se peskirima I uhvatila me je za kitu I vukla do kreveta pogled je govorio sve – zelim te sad,legla je na stranu,rukom sam presao preko njezinih oblina I jako pljesnuo po guzi,kurvice rekao sam joj – to ju je palilo ,usao sam duboko odma,zestok tempo na pocetku,sad si moja kurvica danas samo moja I hocu da te razvalim,ne staj ne prekidaj ovo rekla mi je…mijenjamo pozu staje na koljena u uvlacim ga u guzu hvatam je za kukove I krecem ponovo zestokim tempom,iskoristava svoje slobodne ruke I uzima vibrator I stavlja ga u svoju picu,izgubio sam pojam o vremenu jebavao sam kao lud ko da mi je ovo zadnja jebacina na svijetu,govori mi da svrsava ponovo……vadim ga iz guze I vibrator jo pocinjem nabijati u picu manijacki ….orgazam joj je dolazio pocelo je svrsavanje,sokovi su curili nekontrolisano po vibratoru mojoj ruci slijevali se na posteljinu…okrenula se na ledja …popeo sam se na nju I namijestio tako da moja koljena dodju na njena ramena,pocela je halapljivo da pusi,stavljala ga je duboko u grlo,vidio sam da je iskusna po nacinu pusenja tako je to dobro radila ,imala je tako razvijen tempo,jezio sam se od zadovoljstva malo sam se pomijerio nazad I stavio ga medju njezine sise,stisnuo ih I poceo da je jebem u sise do usta joj ga gurajuci,osjecam orgazam…..pomjeri se blize …pocela mi je da pusi iznova ,nisam vise mogao da ga zadrzavam spricao sam kolicinski kao nikad u zivotu sperma je prskala na sve strane,istresao sam joj u usta,svaku kap je kupila ….uh samo kad se sjetim tog prvog puta,napravili smo pauzu za tusiranje,I vec na tusiranj smo poceli ponovo da se jebemo,svrsio sam jos dva puta,jednom u picu I jednom u guzu,kako se nabijala na moju kitu prodirao sam kroz nju osjetila je svaki milimetar moje kite u guzi……vec je bilo vrijeme da se rastanemo.ja sam totalno izgubio pojam o vremenu jebavali smo se vise od osam sati,jao kasnim kuci,kako cu ovako izjebana muzu na oci,rekao sam joj bit ice sve uredu,vjeruj mi.I bilo je,nije ni obracao paznju…nase druzenje smo nastavili.Vidjamo se jednom mjesecno I to smo druzenje prosirili uvela me u svoje drustvo prvo je pozvala prijateljicu ,sledeci nas korak je bilo kad smo nasli par,sad svaki mjesec se nalazimo,nas cetvero orgijamo .

Loading ... Loading ...

Ispovest

SMS Poruke Upoznavanje

Ni sama ne znam zašto ovo pišem, eto, verovatno mi je lakše da podelim s nekim stvari koje mi se dešavaju, a kojima se baš ne ponosim.

Ja sam Irena, nedavno sam napunila 16. godina. Sticajem okolnosti, živim u jako bogatoj porodici. Otac mi je bio ranije politicar, sada sa par prijatelja drži lanac menjacnica širom Beograda. Mama ima svoj kozmeticki salon, živimo na Senjaku, i uglavnom se družimo takode sa imucnijim porodicama.

Kada sam krenula u 8. razred, zapocela sam vezu sa Borisom, sinom od naših prijatelja s kojim sam se upoznala na Kopaoniku. Boris je moja generacija, presladak je, ima baby face, prelepe oci. Nežan je, pažljiv, zaista decko koga bi svaka devojka poželela. Svira violinu, jako je talentovan i mogu reci da sam na pocetku veze bila jako zaljubljena.

Vec na prvom zajednickom letovanju, izgubila sam nevinost sa Borisom. Ne stidim se toga. Ja sam vec sa 15 godina bila zrela devojcica, imala sam perverzan osmeh, slatku zategnutu guzu, prirodno velke grudi na mamu, imala sam decka u koga sam zaljubljena i sve je bilo extra. Osecala sam se prelepo. Prošlo je godina dana veze, i to leto sam odlucila da prvo idem na more sa drugaricama, pa tek posle sa roditeljima i deckom. Ja, Maja i Sandra smo odsele u Splendidu u Becicima, i bilo nam je to prvo letovanje bez roditelja.

Naravno, vec prvih dana smo pocele privlaciti pažnju i cesto su nas muvali razni muškarci. Ipak, najpre smo se sprijateljile sa starijim momcima koji su nam skoro sveke veceri placali pica u Top Hillu. Oni drže neku agenciju za obezbedenje, svi su izmedu 35-45 godina, ex sportisti, super gradeni. Tokom dana smo se zezali s njima na plaži, uvece izlazili, bukvalno, baš smo se zbližili.

Ja sam vec od pocetka primetila da je jedan od njih bacio oko na mene, onako, otvoreno… Gagi ima oko 40 godina, markantan, bivši kik bokser, extra graden, ima veliku tetovažu na ledima. Cesto smo plesali zajedno u diskoteci, dok smo se potapali u plicaku uvek je koristio priliku da me dotakne po “skrivenim” mestima. Jednostavno, skontala sam da mu se svidam.

E sad, da ne bi ispalo da se strašan frajer zagledao u obicnu klinku, moracu biti malo neskoromna i opisati se. Dakle, Irena, 94 godište, vatrena slatka crnka, 168cm, 52 kg, presladak sexy osmeh, pune socne usne, latino taman ten, prirodno velike sise, nosim brus 85C, mesnata a zategnuta “odbojkaška” guza, 2 godine sam trenirala odbojku i plus što redovno vozim rolere na Adi… Uz sve to, jako sam komunikativna, volim da flertujem, obožavam da se oblacim provokativno i da pokazujem svoje telo.

Kada sam krenula na more, znala sam da ce biti šanse da me drugi tipovi muvaju, ali bila sam ubedena u svoju ljubav prema Borisu. Ipak, vec od prvog susreta sa Gagijem, nisam mogla verovati koliko me privlaci, bez obzira što je preko 20 godina stariji od mene.

Kljucna stvar se desila jednog dana kada nas je on pozvao i pitao da li može da svrati da pogleda neku utakmicu jer se njima u stanu kablovska pokvarila. Nas tri smo bile na plaži, ali ja sam rekla da cu doci u sobu jer je bilo 2, 3 sata posle podne i jako je vruce, a Maki i Sandra su ostale u Budvi se nekim društvom. I eto, pola sata kasnije, ja sam ležala u sobi i prelistavala neki casopis, a Gagi je sedeo na fotelji i gledao preko puta i gledao taj neki dosadni fudbal.

To je onaj jedan trenutak kada se probudi davo u meni i nisam mogla da mirujem. Ležala sam u bikniju, i telo mi je bilo bukvalno “na izvol’te”. Kako nisam bila sa roditeljima, naravno da nisam tih dana nosila obican kupaci, vec tangice koje su mi savršeno oblikovale guzu. Pocela sam se vrpoljiti, nameštati na krevetu, samo da bi me on bolje video. Primetila sam da svako malo baci pogled sa fudbala na mene i to me je još više ohrabrilo.

Nakon 5-6 minuta, pitao je nešto u fazonu, pa dobro Irena, šta ti je, što si se tako uzvrtila… Ma ništa, kao, nešto me boli vrat, loše sam spavala. Joj bože, i sad mi je neprijatno koliko sam bila providna :)

-Pa dobro, hoceš da te izmasiram?
-Ma daaaj, kao da ti znaš da masiraš…
-E mala, ne zezaj, stvarno ti mogu pomoci, veruj mi, imam zlatne ruke.
-Ajde… da vidimo i to cudo… Oketala sam pricu na šalu, ali mislim da je i on video ŠTA ZAPRAVO ŽELIM. Ležala sam na stomaku, a on je prišao iznad mene i poceo lagano da me dodiruje po ledima. A zaista i nije lagao, stvarno je extra masirao. Skroz sam se opustila, on je poceo od vrata, pa se spustao niz lede, pa malo sa strane, suptilno, gotovo slucajno ponekad pomazivši moje sise sa strane. Osecala sam neverovato uzbudenje, a mislim da ni njemu nije bilo drugacije. Nisam ni primetila trenutak kada je prešao na guzu. Kružnim pokretima mesio mi je guzove, a ionako plitke tangice su još više ušle unutra.

-E Irena, dugo nisam sreo devojku sa tako glatkom i cistom kožom, kao svila…
-Pa hvala ti. Inace koristim kremu… i poceh nabrajati neke glupe kreme, cisto da skrenem temu sa onoga što sam znala da sledi.
-Jebote, kakvu guzu imaš, mogu zamisliti kako ti druge devojke zavide. Tada sam vec pocela osecati strašno uzbudenje, i mislim da mi je vec tada maca ovlažila. Znala sam da je to video i više se nisam mogla vaditi na druge price, pa sam samo stiljivo rekla:
-Hvala.

On je postajao sve konkretniji. Masirao je unutrašnjost mojih butina i tada mi je vec i telo pocelo blago drhtati od želje. Pitao me je želim li da prekine. Ne! Prosto sam samu sebe iznenadila koliko sma glasno to rekla. On se sad poceo penjati uz unutrašnjost mojih butina i nežno je pomazio moju macu preko gacica.

-Želiš li sad da prekinem?
-Ne. Ovaj put “ne” je bilo blaže, jer je vec dolazilo kroz uzdah. Tada sam ga osetila iza sebe jer mi je poljubio vrat, pomerio kosu na stranu, nežno gricnuo uvo i šapnuo, IRENA, ŽELIM TE.

-Gagi, ne znam da li bih smela…
-Je l ti se svidelo ovo?
-Pa jeeeste ali…
-Je l ti se svidam ja?
-Pa svidaš mi se, mada…
-Mada šta?
-Pa ne znam, glupo mi je…
-Želiš li da me poljubiš?
-Gagi, ne znam stvarno
-Želiš li?
-Ja mo…

I tada me je tako strasno poljubio, nisam znala šta me je snašlo. Prepustila sam se, legao je pored mene, zagrlila sam ga i nisam mu puštala jezik iz svojih usana. Svo vreme dok smo se ljubili, njemu je jedna ruka bila medu mojim nogama. Onda je smo ustali, prislonio me je uz zid i prišao s leda. Cula sam da otkopcava pantalone, a ja sam namerno nameštala guzu oko njegovih prepona da je oseti. Onda mi je naglo strgao gornji deo bikinija i poceo žestoko da mi mesi sise, a usput mi je ljubio vrat s lade. To me je nenormalno palilo, stenjala sam, dahtala… Tada sam konecno osetila i kitu. Još mi nije skinuo gacice, samo ju je namestio medu moje guzove i trljao o njih. Jasno sam osetila kako pulsira i osetila sam KOLIKA JE! Okrenula sam glavu i nežno mu se nasmešila a usput sam bacila pogled i na kurac. Ogroman, puno veci od Borisovog, bar 20-ak cm. To što me je samo mazio njime, dovodilo me je do ludila. Osecala sam da mi je maca skroz mokra, a on me je namerno držao u neizvesnosti. Malo sam mešala kukovima da ga što bolje osetim, na koži, a Gagija je to još više uzbudilo.

-Šta je kuckice, sad nisi stidljiva, a?
-Gagi, molim te, pojebi me, ne mogu višeeee!
-Aaaaa, tu smo, a, želiš cika Gagija, je li?
-Želim teee, molim teee, stavi mi gaaa!
-Uh mala, u ocima sam ti video da voliš kitu, svih ovih dana si mi se nameštala, je li? Mmmmm, znam ja prljave male devojcice kao što si ti”
-Jesam, molim te, molim te…

I onda mi je naglo pomerio tangice na jednu stranu guze i namestio glavic na ulaz u pickicu. Kada mi ga je nabio, mislim da me je cuo seo sprat. Onda je poceo. Još, i još, i još… jako odozdo, bukvalno imala sam osecej da me odiže se zemlje kako ga je nabijao. Bilo je prelepo, pickica mi je bila skroz mokra i lako sam ga primala. Namestila sam svoj hrapavi sexy glasic i stenjala, pozivala ga da radi više, jace, jace, jace… Bila sam zaboravila na sve, i koliko je trajalo, i kad sam svršila, i koliko sam puta svršila – NEMAM POJMA. Posle nekog vremena me je uzeo, vratio na krevet i poceo da me jebe medu sise. Posle pola minuta svršio mi je na sise, i proderao se tako jako, i tad sam bila sigurna da nas svi cuju.

Posle toga još jednom, ja ne njemu… pa posle toga još jednom, u tuš kabini, pa posle toga opet u krevetu… Bila sam toliko napaljena, radila sam sve što je želeo. Govorio mi je bezobrazne stvari, ali sve mi je prijatlo. Jednostavno, ono što sam radila s Borisom nema veze sa ovim sa Gagijem.

Gagi me je doslovno odvalio od kurca, jebao me u pickicu, u usta, medu sise, lizao me celu, lizao mi pickicu, naveo me da svršavam onako kako nisam mislila da je uopšte moguce. Pokazao mi je šta je muškarac.

Tih dana smo nastavili da se vidamo. Dolazilo je do nenormalnih situacija, tipa da me tuca u separeau nekog nocnog kluba, u hotelskom bazenu, nocu na plaži. Nisam se mogla suzdrati s njim, ponašala sam se kao najgora droljica.

Po povratku u Beograd, ponašala sam se kao da ništa nije bilo. Gagi se vratio u Novi Sad gde živi, i nastavili smo da održavamo kontakt. I dalje sam bila ludacki naložena na njega. Nije mi smetalo ni kad mi je rekao da je razveden i da ima cerku koja je prvi razred osnovne. Poceli smo se vidati tajno, i to i danas traje. Ja sam i dalje u vezi sa Borisom, i ne znam opisati taj osecaj, ja ga volim, svida mi se, volim njegovo društvo, zanimljiv je, ali jednostavno, nešto me tera da se i dalje vidam sa Gagijem.

On dolazi u Beograd 5-6 puta mesecno, ima garsonjeru u Zemunu u kojoj se vidamo i super nam je. Takode, cesto izlazimo zajedno u Beogradu, uglavnom na splavove i slicna mesta za koje sam sigurna da ne izlazi Boris i to naše društvo. S jedne strane ja sam odlicna ucenica, devojka u stabilnoj vezi i miljenica svojih roditelja, ali s druge strane, družim se sa drugaricama koje me pokrivaju dok idem da se krešem sa skoro 25 godina starijim muškarcem. Postoje situacije kad krenem u grad u farmerkama i košuljici, a kod Sandre u stanu se presvucem u tesnu crnu haljinicu sa dubokim dekolteom, “victoria’s secret” sexy najlonke i štiklice od 13cm… Mama je verovatno naslutila nešto jer je nedavno u prljavom vešu našla suknjicu umrljanu spermom koju mi je ona kupila samo dva dana ranije, i to u vreme kad je Boris bio u Rusiji na nekim casovima muzike, šta ja znam…

Uglavnom, ovo je stvar koju zna samo 5-6 mojih drugarica, i niko više. Prosto ne znam ni sama na cemu sam, teško je ostati u ovakvom odnosu, ali znam da prosto ne mogu da se odreknem stvari koje radim sa Gagijem. Ponekad mi dode potreba da se još nekome ispovedim, jer jednostavno mi bude lakše… A šta ce dalje biti, pojma nemam. Uglavnom, na jesen putujem u Ameriku, tata i mama su mi uplatili školovanje na jednoj prestižnoj akademiji, nadam se da ce to biti kraj ove avanture.

Loading ... Loading ...

Moje male tajne 2

SMS Poruke Upoznavanje

Bila sam druga godina fakulteta kada se to desilo. Darko mi je tada bio stalni decko i bilo mi je uglavnom lepo sa njim. Bila je to ozbiljna veza koja je imala dobre šanse da se kruniše brakom, ali je propala zbog njegove bolesne ljubomore. Darko je bio košarkaš i igrao je za neki manji beogradski klub. Bio je zgodan, lep, sjajno obdaren i odlican u krevetu. Ono što mi je strašno smetalo kod njega bila je ljubomora. Nikada mu nisam davala ni trunke povoda za to, ali bilo je dovoljno da se samo izazovno obucem kada negde izademo i da frkce citavo vece. Nikada ga nisam prevarila do te noci i zaista sam se trudila u toj vezi. Medutim, te veceri sam ga prevarila više iz osvete i besa, nego što sam to zaista želela.
Darko je bio na pripremama sa ekipom i nije ga bilo mesec dana. Mislim da nikada nisam bolje izgledala nego tada. Grudi su mi bile savršene. Velike, cvrste i okrugle a struk nikada uži. Guza i kukovi su mi dobili oblik o kojem sam maštala još kao klinka i bila sam puna samopouzdanja kao nikada pre. Ne treba da pominjem da sam imala gomilu udvaraca ali sam ih sve gladko odbijala, iako sam brojala dane do Darkovog povratka.
Vratio se sa priprema krajem jula i odmah me nazvao. Dogovorili smo se da dode po mene te veceri i kako sam prekinula vezu pocela sam sa pripremama za izlazak. Gotovo celo popodne sam provela kod kozmeticara. Kod kuce sam se dugo tuširala, izbrijala macu, ostavljajuci samo tanku traku, crnih, kratkih dlacica po sredini. U plakaru me je cekala sjajna mini, ljubicasta haljina bez bretela, koja isticala moje obline i stajala mi savršeno. Kupila sam predivne sandale, na tankim, visokim štiklama samo za tu priliku i nisam ih nosila do te veceri. Dugo sam se tuširala i šminkala, odabrala nakit i parfem koji je najviše voleo. Nisam imala ni krpicu donjeg veša na sebi. Jednostavno, htela sam da mu priredim vece za pamcenje. Nisam imala ni najmanju predstavu da ce mi to vece promeniti stav prema muškarcima iz korena.
Darko je došao po mene oko devet te veceri i nije se cak ni nasmešio kada me je video. Poljubio me je mlako i otišao do auta ostavljajuci me skamenjenu na trotoaru. Sela sam na mesto suvozaca i gledala ga na ivici suza.
“Šta je sa tobom?”, uspela sam da prozborim nekako.
“Šta je sa mnom?”, uzvratio je sa mešavinom cudenja i ljutnje, “Pa mogla si i gola poci. Ne znam zašto si se trudila oko tih krpica uopšte.”
Ne pitajte me kako nisam eksplodirala od besa, niti kako mu nisam odrala lice sa glave noktima. Bila sam na pola koraka od ubistva na mah. Cutali smo dok smo se vozili ka restoranu, gde je rezervisao sto. Tokom vecere atmosfera je postala podnošljiva ali ništa više od toga. Oko ponoci smo se našli u nekoj diskoteci gde sam ja pocela da udaram po crnom vinu, jedva se suzdržavajuci pod navalom besa.
“Da ti ne bude mnogo tog vina Nataša?”, upitao me je najednom zajedljivo.
“Ne brini se.”, odgovorila sam i otpila veliki gutljaj.
“Pa brinem se. Od kurve je gora samo pijana kurva.”
Gledala sam ga šokirana nekoliko sekundi i planula kako nikada nisam. Potpuno mi se pomracilo pred ocima.
“To me ti nazivaš kurvom? Ti idiote kojeg nisam ni pomislila da prevarim?”
“Obrati pažnju na recnik Nataša.”, rekao je pretecim tonom.
“Ma obrati ti pažnju na samog sebe jebena pedercino.”, uzvratila sam, “Spremala sam se danima za ovo vece i samo za tebe i tako mi to vracaš džukelo smrdljiva?”, spustila sam ton i nastavila, “Cak ni gacice nisam obukla kako bih te iznenadila i ti mi ovo priediš? Stvarno si dubre kakvo nisam videla.”
“Pa to samo potvrduje ono što sam rekao. Samo kurve idu unaokolo bez gaca.”
“Jedi govna majmune i nemoj više da si mi se ikada obratio.”
Pokupila sam svoje vino sa šanka i otišla do jednog slobodnog separea. Ispila sam sve iz caše i porucila još jedno. Videla sam kako Darko odlazi i nije me bilo briga. Kiptela sam od besa i pila vino pokušavajuci da se smirim. Prišao mi je neki tip i pitao da li je slobodno da sedne.
“Odjebi.”, rekla sam ne pogledavši ga i otpila još malo.
Tip se nije pomerao i ja se okrenem ka njemu, besna kao davo, spremna da ga pošaljem u tri lepe. Pogledavši ga ostala sam u šoku i poluotvorenih usta. Bio je to Jovan, decko sa kojim sam se muvala pre Darka, ali nekako nismo uspeli da se smuvamo. Jednom prilikom smo se povatali na nekoj žurci, ali su nas prekinuli tako da, na moje veliko rezocaranje, nije otišlo tamo gde smo oboje hteli. Ono što sam imala priliku da držim u rukama na pomenutoj žurci mi se dugo motalo po glavi. Cesto sam masturbirala zamišljajuci tu prelepu, veliku kurcinu i žalila što je nisam osetila.
“Izvini Jovane, nisam te videla.”, brzo sam se pribrala, “Sedi, molim te.”
“Hvala.”, rekao je uz predivan osmeh i seo pored mene.
Jovan je bio melem za moje rane koje sam zadobila te veceri. Bio je zabavan, šarmantan, zasipao me komplimentima i ako je video da se nešto desilo izmedu Darka i mene, nije to pominjao. Rekao mi je da je tu zbog rodaka koji radi kao šef obezbedenja diskoteke i da retko ovde zalazi. Negov rodak nam se prikljucio nekih pola sata kasnije. Bio je atletski graden, visok i simpatican. Zaboravila sam njegovo ime ali mislim da se zove Nikola. Poput Jovana, bio je prijatno društvo i katastrofalno vece se okrenulo u vrlo zabavno. Pricali su mi da otvaraju koktel bar i pozvali me da obavezno dodem na otvaranje koje je trebalo da se desi za nekih desetak dana. Obecala sam da cu doci potpuno zaboravivši na naprijatan pocetak vecer i Darka. Nakon fajronta u diskoteci obišli smo još nekiliko lokala ali se nigde nismo dugo zadržali. Negde pred zoru Nikola je izašao sa predlogom da odemo do njihovog lokala.
“Biceš nam prva gošca Nataša.”, dodao je uz osmeh.
Nije mi se išlo u stan, pošto moja cimerka nije bila tamo i nisam mogla da budem sama. Ne te veceri. Bila sam zagrejana vinom i nošena osvetom. Htela sam da naplatim Darku sve uvrede i otvoreno sam koketirala sa obojicom. Tog trenutka mi nije bilo bitno sa kojim cu se od njih dvojice kresnuti. Bilo mi je bitno samo da to ucinim. Sela sam sa njima u Nikolin auto i za nešto manje od pola sata bili smo u njihovom lokalu, koji je bio gotovo spreman. Imao je kompletan inventar i potpuno opremljen šank. Nikola je poslužio pice dok smo Jovan i ja sedeli za šankom.
“Šta je sa koktelima?”, upitala sam vrteci cašu vina u ruci.
“Za koktel Nataša u ovom trenutku treba da se potrudiš.”, rekao je Jovan uz osmeh, gledajuci me pravo u oci.
Nisam ništa rekla. Smeškala sam se i promeškoljila na stolici tako da mi se suknja malo zadigla. Jovan je spustio ruku na moju butinu i poljubio me strasno. Uzvratila sam mu ne obracajuci pažnju na Nikolu i spustila ruku do njegovog medunožja. Ne znam šta sam tada ocekivala da Nikola uradi. Mislila sam da ce otici ili tako vec nešto. Umesto toga mi je prišao sa leda, provukao ruke ispod mojih i uhvatio me za sise, ljubeci mi vrat. Stresla sam se i trgla se na sekundu, ali sam se odmah prepustila. Gledala sam kako to izgleda u pornicima i zamišljala se u takvoj situaciji ali mi nikada nije palo na pamet da to i probam. Ukazala mi se prilika koji ni po koju cenu nisam htela da propustim. Izvadila sam Jovanovu batinu iz njegovih gaca i lagano ga drkala, pokušavajuci da odgovorim obojici. Držeci Jovanov u ruci i obasuta njihovim poljubcima i rukama koje su klizile svuda po meni postajala sam sam sve napaljenija. Uskoro mi se u ruci našao i Nikolin palamar. Nije ni malo zaostajao za svojim rodakom.
“Ufff… Je li vam to familijarno?”, upitala sam kroz uzdahe.
Kratko su se nasmejali i nastavili da me ljube i miluju. Skliznula sam sa šankerske stolice i kleknula izmedu njih dvojice. Njihove spremne kurcine su bile ispred mog lica i ja prihvatim Jovanov usnama. Sisala sam ih naizmenicno držeci ih u korenima i mogu slobodno reci da nikada pre toga nisam bila toliko napaljena. Jednostavno davala sam sve od sebe. Nekiliko minuta kasnije, Nikola me je naguzio ispred sebe i pokušavao da mi ga smesti od nazad, dok sam i dalje sisala Jovanu.
“Raširi noge Nataša.”, rekao je.
Ucinila sam to i osetila ga kako prodire. Zastenjala sam i još žustrije krenula da sisam Jovanu. Nikola me je uhvatio za kukove i sjurio mi ga do jaja. Ciknula sam od užitka i na trenutak ispustila Jovanov iz usta. Nikola je uhvatio tempo dok me je Jovan držao sa obe ruke za kosu i bukvalno me tucao u usta. Svršila sam za nekoliko sekundi tresuci se celim telom, usput ispuštajuci prigušene krike. Doživljala sam tucanje iz mojih najludih snova i bila sam na sedmom nebu, potpuno prepuštena i spremna za nove eksperimente. Uskoro su zamenili mesta. Lizala sam svoje sokove sa Nikoline kurcine dok me je Jovan razbijao od nazad. Spustila sam se do Nikolinih nabreklih jaja i sisala ih pokušavajuci da ih strpam u usta. Drkala sam mu i odgovarala na Jovanove nelete.
“Imaceš priliku da probaš specijalan koktel Nataša.”, rekao je Nikola kroz uzdahe.
Nekoliko sekundi kasnije dohvatio je moju cašu sa vinom, odvojio se od mene i svršio u nju. Nije mi da ni trenutka predaha. Uhvatio me je za kosu na temenu i vratio mi svoj palamar u usta.
“Daj je tamo na ugaonu garnituru.”, rekao je Jovan i izašao iz mene.
Nikola me je podigao u narucje poput pera i odneo me do ugla prostorije. Spustio me je i Jovan me naguzi tako da mi je leva noga bila na naslonu. Bile sam potpuno otvorena pred njim i on mi ga ponovo smesti od nazad. Haljina mi je bila srozana i skupljena oko struka. Jovan je uhvatio rukom i povlacio me ka sebi, dok me je slobodnom pljeskao po guzovima. Nikola se vratio do šanka, doneo moju cašu sa vinom u kojoj je plivala njegova sperma i stavio je na sto do nas. Prihvatila sam ga usnama i ponovo svršavala. Nekoliko sekundi kasnije Nikola je bio ponovo spreman. Jovan je izašao iz mene i Nikola ga zameni, ali ovaj put imao je nešto drugo na umu. Osetila sam kako mi razmice guzove i kako mi svojim velikim glavicem pritiska anus.
“Polako… Polako Nikola…”, dahtala sam i gledala kako Jovan dodaje svoje seme u moje vino, “Budi pažljiv… Molim te… Stvarno ti je velik…”
I bio je pažljiv. Smestio ga je i polako prodirao. Stenjala sam glasno i nisam uspevala da ga primim iako sam bila dobro razradena. Bio je negde na polovini i tada je poceo da me tuca laganim, kratkim pokretima, prodiruci sve dublje. Jovan mi je prišao spreda i dao mi svoju polu dignutu batinu. Stavila sam je u usta i ponovo ga sisala gledajuci ga u oci i stenjuci nataknuta na Nikolin, koji je polako ali sigurno krcio svoj put. Držala sam u levoj ruci Jovanova jaja i palacala jezikom po njegovom glavicu, kada sam osetila Nikoline snažne ruke na svojim slabinama. Šcepao me je cvrsto i natakao me do jaja. Vrisnula sam glasno i nakon prvog bola se opustila. Izvukao ga je malo i ponovo ga žestoko nabio. Bila sam na pagu novog orgazma i tada je Jovan dohvatio moju cašu sa stola. Pocela sam da svršavam uz strasne krike. Jovan me je uhvatio za kosu na temenu i nakrenuo mi glavu u stranu.
“Vreme je za koktel Nataša.”
Prineo je cašu mojim usnama i ja je prihvatim. Mislim da bih u tom trenutku ucinila bilo šta. Popila sam je naiskap i uživala na Nikolinoj kurcini. Izvadio ga je nekoliko sekundi kasnije i zaobišao me. Prihvatila sam ga ustima i on svrši gotovo istog sekunda. Gutala sam njegovu spermu i grcala dok mi se sve vrtelo u glavi od serije orgazama koje sam doživela. Njih dvojica su seli jedan do drugoga i ja kleknem izmedu njih. Bila sam potpuno nezajažljiva. Ponovo sam ih naizmenicno sisala, lizala im jaja i drkala ih pokušavajuci da ih vratim u život. Nije mi mnogo trebalo.
“Šta misliš brate?”, upitao je Nikola Jovana, “Je li spremna za pravu stvar?”
“Mislim da to odavno nije pitanje. Dodi Nataša.”
Opkoracila sam ga i smestila ga u razvaljeni picic. Polako sam se spustila osecajuci ga celom dužinom. Nikola me je malo nagnuo ga Jovanu i znala šta namerava. Mislim da sam drhtala celim telom išcekujuci ga. Razmaknuo mi je guzove i smestio ga polako od nazad. Ispao je iz dva navrata ali se vracao. Polako su uskladivali ritam dok sam ja stenjala i buncala kao izbezumljena. Ništa nije moglo da me pripremi na ono što je usledilo. Uhvatili su ritam i poceli da me razbijaju tim prelepim, velikim kurcevima. Svršavala sam u serijama, potpuno svesna da im nisam prva u toj pozi. Jednostavno ne mogu da opišem koje sam nivoe uživanja dostigla nataknuta na dva odjednom. Vrištala sam, urlala, tresla se kao nikada u orgazmima koji su pretili da me raznesu na atome.
“Daj je meni sad. Vreme je da je i ja jebem u dupe.”, rekao je Jovan ispod mene.
Na moje razocaranje Nikola se povukao i Jovan zatraži da ga opkoracim okrenuta ledima ka njemu.
“Smesti ga u guzu.”, rekao je.
Izula sam sandale i oslonila se stopalima na njegove butine, smeštajuci ga u svoj razbijen anus. Jovan mi je prstima milovao picic i kada sam ga primila celog prišao je Nikola. Podigla sam noge koliko god sam mogla i on mi ga smesti u picic. Ponovo im je trebalo malo vremena da uhvate tempo, i opet su me razbili od tucanja. Nikada pre toga nisam imala takve serije orgazama i mislim da nisam to uspela da ponovim. Jedino što mogu da vam porucim moje dame je da to obavezno probate ako do sada niste. Nikola je izašao prvi i svršio mi u usta dok sam još bila nataknuta na Jovanov. Jovan me je skinuo sa sebe nekoliko sekundi kasnije, naguzio me ispred sebe i nastavio da me tuca u guzu. Bila sam potpuno razbijena i više nego zadovoljena. Jovan je bio spreman da svrši i izašao iz mene. Okrenula sam se i sela na pod izmedu njegovih nogu. Svršio mi je po licu, dok sam otvorenih usta hvatala mlazove njegove sperme. Isisala sam sve iz njega i on sedna kraj mene dahcuci.
“Nemam šta reci Nataša.”, rekao je, “Ovo je bilo fenomenalno.”
Nikola nam je doneo neke sokove i pili smo ih kao da smo trcali kroz Saharu. Otišla sam do toaleta, malo se sredila i njih dvojca me odvezu do stana oko sedam sati ujutro. Pozdravila sam se sa njima i ušla u stan. Skinula sam se i istuširala se osecajuci u ustima ukus njihove sperme. Cula sam da mi mobilac zvoni još dok sam se tuširala i znala sam ko je. Pustila sam ga da zvoni i prestao je kada sam završila sa tuširanjem. Zazvonio je ponovo kada sam stavila pastu na cetkicu za zube. U tom trenutku mi je palo na pamet da dovedem svoju osvetu do savršenstva. Pustila sam cetkicu u lavabo i javila se.
“Šta hoceš?”, upitala sam.
Darko je poceo da kenjka i da se izvinjava i gadio mi se. Cekala sam samo da me pita da li može da dode i docekala. Pozvala sam ga i cekala ga nekih dvadeset minuta. Pojavio se sav skenjan i nastavio sa traženjem oproštaja. Mucila sam ga nekoliko minuta i rekla mu:
“Dodi.”
Prišao mi je i ja ga poljubim strasno osecajuci još uvek ukus sperme u ustima. Nadala sam se da je oseca i on. Od tog jutra naplacivala sam svaki njegov izliv ljubomore i svaku uvredu, cekajuci pogodan momenat da ga šutnem od mene kada ga bude najviše bolelo.

Madame X

Loading ... Loading ...