Friday, July 29, 2011

Pohotna susjeda

SMS Poruke Upoznavanje

Susjed Šime i ja smo dosta dobri prijatelji. Najveca užavancija nam je skupljanje kojekakvih alatki koje nam vjerojatno nikada nece zatrebati. Oboje imamo svoje male alatnice u kojima ponosno držimo svoje bušilice, hoblerice, odvijace i da ne nabrajam dalje. Cak bi nam i Bauhaus pozavidio. Dugogodišnje prijateljstvo je rezultiralo cinjenicom da oboje znamo gdje se nalazi kljuc od alatnice od ovog drugog tako da, ako zatreba a jedan nije tu, se svaki može poslužiti. To je bilo naše utocište i ni ženama nismo dozvoljavali da udu.
Jednom mi je zatrebao jedan betonski borer koji baš nisam imao. Odmah sam se uputio kod susjeda ravno u alatnicu buduci da sam znao da je otišao sa lokalnim klubom igrati nogomet u obližnji grad. Došavši do alatnice iznenadio sam se da nije zakljucana. “Ha ha, to cu mu nabijati na nos dosta dugo” – smijao sam se u sebi. Taman prije nego cu uci unutra cuo sam Tamaru, njegovu ženu, kako govori:
“Tooo mali, liži tu pohotnicu…”
Stao sam kao ukopan i razmišljao šta napraviti. Razum mi je govorio da se okrenem i odem ali znatiželja je bila jaca. Provirio sam unutra i imao sam šta viditi. Tamara sa zadignutom suknjom i raširenim nogama sjedi na rubu hoblerskog stola dok se “mali” Petar vrpoljio u njenom medunožju. Petar je momak od 20 godina koji je takoder volio popravljati stvari i koji nije bio rijedak gost kod Šime i mene.
Ocito je dobro lizao Tamaru jer je ova stenjala i uzdisala i stiskala mu glavu na svoju pohotnicu. Mogao sam osjetiti miris njene mackice i od njega mi se kurac odmah ukrutio kao kamen. Nije prošlo dugo i Tamara je pocela tiho jecati i tresti se. Doživljavala je orgazam koji zamalo da je prešao i na mene. Onda iznenada sam cuo Šimin glas:
“Bravo mali, sada joj gurni kurac u taj vulkan.”
Ako sam maloprije bio iznenaden, sad sam bio potpuno izgubljen. “Šime… nogomet… jebanje…” nepovezane misli su letale mojom glavom. Onda sam ga vidio kako sjedi u svojoj omiljenoj stolici i promatra cijeli dogadaj. “Pa on daje instrukcije malom šta da mu radi sa ženom!” – sinulo mi je kroz glavu. Ali nije bilo vremena za daljnje razmišljanje jer je mali ustao i skinuo gace. Iskocila je kurcina toliko velika da nisam mogao vjerovati da tako šta postoji. Bio je skoro duplo veci od moje alatke (koja nije baš bila za baciti) i promjera Tamarine ruke. Tamara je skoro svršila od samog pogleda na kurac. Bio je skroz obrijan pa je izgledao još vece i mocnije. Mali je, ocito znajuci svoj posao, prislonio glavic na curecu Tamarinu picku i poceo ga provlaciti gore dolje, dobro pazeci da ne ude dublje od velicine glavica. Tamara je šizila i pokušaval dobiti koji milimetar više ali Petar se nije dao smesti. Onda je izvukao glavic van i pritisnuo ga o njen klitoris. Kada je poceo vrtiti s njim po klitorisu Tamara se izbezumila i samo je poluživotinjski kriknula da svršava. Opet se pocela tresti i nešto mrmljati kroz blaženo jecanje. Iste sekunde kad se Tamara malo umirila Petar je stavio glavic u njenu picku i zabio joj ga brzinom munje skroz do jaja. Strahovit urlik, mješavima bola i neopisivog užitka je izletio iz tamarinog grla. Da nisam bio potpuno opcinjen prizorom vjerujem da bi pao na dupe od straha. Petar se nije dao smesti nego je ponovio radnju. Izvadio je kurac, slinav od Tamarine pohotne pizde, opet protrljao glavicem klitoris i onda ga zabio jako nazad. Pa opet. Sa svakim slijedecim ubodom, Tamarini vriskovi su sadržavali sve manje bola a sve više ugode. “Tooo mali, jebi me, jebi me jako!” – dahtala je. “Reci mi je li uska?” – suho hrapavi glas Šime se jedva cuo. Ocito je i on bio pod dojmom.
“Ooo, daaaa, šjor Šime, pickica joj je uska i vrela” – nekako uskladeno sa svojim silovitim zabadanjima je odgovorio.
“Sigurno želite da ju rasturim?” – dodao je.
“DA!” – istovremeno su uzviknuli i Šime i Tamara.
Da nisu, vjerojatno bi ja to rekao.
Petar je ubrzao jebanje i Tamara je uskoro opet ponovila svoj ritual svršavanja. Moram priznati da sam joj zavidio jer se na kilometre vidilo da uživa kao nikad u životu.
“Sad ju guzi!” – opet se zacuo Šimin glas.
I Tamara i Petar su spremno poslušali. Tamara se okrenula i naslonila na stol a Petar joj ga je ugurao onako divljacki. Opet isti krici, uzdasi, šljapkanje kurca u vlažnoj pickici…
Petar je uhvatio Tamaru za kosu i grubo joj povukao glavu unatrag. “Ahhh” – zadovoljno je uzviknula pohotna susjeda. Sad ju je Petar toliko jako nabijao da sam mislio da ce ju probiti.
“Šjor Šime” – zazva Petar kroz uzdahe.
“Daa?” – dekocentrirano odgovori moj prijatelj.
“Žena vam je prava drolja sa uskom pickicom!” – rekao je.
“Oooo jeste, itekako jeste! Razvali ju! Razvali joj tu pizdu da ne može hodati slijedeci tjedan dana!” – totalno bez kontrole je vikao Šime.
A to sam i ja mislio u sebi. Cudno kako me nitko nije primjetio. Opet me u mojim razmišljanjima prekinuo krik. Ovaj put Petrov. Vikao je kao da ga živog deru. I decko je imao snažan orgazam. Cvrsto je povukao Tamaru za kosu i punio ju spermom. Tamara više nije mogla ništa uciniti osim da ponovo svrši kroz, takoreci, glasno plakanje. Kada se Petar ispraznio, ispustio je polako kosu iz ruku i odmaknuo se od Tamare. Tamarina picka je zjapila potpuno razjebana. Sperma je curila niz noge u potocima. Doslovce. Tamara je umorno-sretno spustila glavu na stol i prepustila se pogledima Petra i muža. Petar je napravio par koraka nazad i sjeo na stolicu do Šime. Na stolicu na kojoj obicno ja sjedima. A onda je Šime ustao, polako prišao do Tamare i svukao svoje gace. Njegov kurac, ni približne velicine kao Petrov ali svejedno malo iznad prosjeka, pulsirao je kao da ce eksplodirati svaki tren. Bez rijeci ga je zabio u Tamaru i odmah poceo svršavati. I on je poput Tamare cvilio i mrmljao tijekom orgazma. Dok je on svršavao, siguran sam da Tamara nije ni osjetila da opet ima kurac u sebi.
Ja sam polako došao k sebi i krenuo sam kuci prije nego me je netko primjetio. Tek poslije sam shvatio da sam negdje tijekom seanse i ja svršio jer su mi gacice bile pune sperme. Razmišljao sam da možda i ja ženi priuštim slicnu jebacinu…

Loading ... Loading ...

No comments:

Post a Comment