Saturday, May 21, 2011

Bilo je to nezaboravno iskustvo

SMS Poruke Upoznavanje

Ovo je nastavak price „Da bar moju ženu jebe netko drugi“, pa prvo nju procitajte jer se nastavlja.

…od totalnog šoka nisam mogao ni zucnuti, kamoli išta drugo napraviti. Decki su je odmah bacili na krevet i poceli ljubiti po cijelom tijelu…bradavica joj je izašla iz grudnjaka, jedan je odmah navalio na nju…drugi joj je razmaknuo tangice i poceo lizati pickicu…nisam mogao vjerovati…no lako za to, moj kurac bio je dignut više nego ikad. Krenuo sam prema njima, no rekla mi je da veceras ja nisam u planu i samo gledam. Obojica su se digla i iz hlaca izvukla dvije velike kite…uhvatila je svaku u jednu ruku i pocela im drkati, gledajuci pritom mene. No, tada su je decki poceli hvatati za glavu i naizmjence joj gurati kurce u usta. Uvijek je obožavala pušiti, ali tek sam sada vidio koliko zapravo uživa i koliko napaljujuce to radi sa drugima. Skinuli su se svi troje potpuno goli, ona se naguzila, jednom pušila dok joj je drugi zabijao odozada. Ja sam samo sjedio i gledao dok mi je kurac bio ko željezo. Mijenjali su poze svako malo, sada je na jednom jahala, drugome pušila. Sve je to bilo super, no meni su usta postala toliko suha da sam morao otici popiti malo vode..i to sam jedva napravio slušajuci njene uzdahe dok je ova dvojica dobro natežu. Vratio sam se nazad i ugledao nešto cudno. Ona se grcila na boku, jedan joj je gurao kurac u usta pritom je cvrsto držeci za glavu, dok drugi koji joj je bio iza leda na boku ju je sada takoder posebno cvrsto držao…naravno u par sekundi odmah mi je sve postalo jasno. Njegov kurac bio je u njenom šupku. Njegov veliki kurac bio je u njenom šupku. Ono što meni moja draga nikad skoro nije dala, on je to njoj sada radio. I jebao ju je sve jace, do jaja. Nakon zadnjeg puta kad sam joj ga ja zabijao, ocito joj se svidjelo. Opet se naguzila i sada je pocelo. Decki su se izmjenjivali svakih minutu, zabijali u jednu rupu, pa u drugu, guza joj je predivna bila dok sam je gledao i dok su se decki zabijali u nju. Znao sam da na red dolazi nešto što nikad nisam pomislio da bi ona to radila. Zajahala je jednoga i drugi joj ušao u guzu. Dva kurca su ulazila istovremeno u obje rupe, i ona je uživala. Okrenula se, smjestila jednog u šupak, i raširila noge ispred mene…pickica joj je bila rasturena, ali predivna… Dok je tako malo jahala na njemu, drugi je došao do mene i pitao jel sve u redu (svaka cast mladicu). Vratio se do nje i stavio ga u pickicu. Moja draga u sendvicu. Decki su bili u predobroj formi, i po izgledu i u seksu, jebali su je bez stanke. Odjednom su se digli i poceli drkati dok je ona ostala ležati. Jedan i drugi poceli su svršavati stojecki po njoj prskajuci je po licu i tijelu. Spustili su se do nje, i još ih je malo oblizala. Odjednom su se svi poceli smijati meni…jer sam ih gledao izbuljenih ociju i poluotvorenim ustima. Ona se otišla istuširati, decki su se obukli, još jednom pitali jel sve bilo u redu, popili sok i otišli.

Vratila se iz kupaone, i dalje gola, i kaže „sad ja tebe obradujem“. Skinula mi je hlace, naravno kurac mi je i dalje stajao potpuno napet i gurnula me na krevet. Pocela mi je lizati jaja i drkati istovremeno. To sam obožavao, predobro mi je to radila. Stavila ga je u usta i pocela sisati dobrim tempom. Vidjela je da dolazim kraju i pitala gdje želim svršiti. Onako na brzinu sam rekao da mi je svejedno, na što se ona popela na mene, i nataknula na njega…nataknula na njega u guzu…dva puta se spustila do kraja i ja sam vec duboko svršavao u nju.

Do kraja te veceri nastavili smo gledati tv. Zagrlio sam ju i pitao kako se to sve dogodilo. Rekla mi je da me je dobro cula onu vecer i da je sama sebi rekla zašto ne. U braku smo, volimo se, znamo da je to samo zabava i seks, oboje smo zadovoljni seksom, ništa nam ne fali, i još malo dobre zabave ne može naštetiti. Pitao sam je kako je došla do tih tipova, na što mi je onda odgovorila preko interneta…!?!?! Vidjela je moj pogled i odmah nadodala „opusti se, sve je provjereno bilo, frendica se sa jednim od njih vec davno našla i poševila i rekla da je i zgodan i normalan i zdrav. Dala mi njegov broj i ja sam dalje dogovarala s njim.“ Pitao ja „Ok, ali zašto dvojica?“, kaže „Paa…htjela sam ti udovoljiti, ali još nešto lude od tvoje želje, pa mi je ta stvar prva pala napamet. Pitala sam ga za frenda i rekao je da ima zainteresiranog. Cak sam išla s njima na testiranje, da budem sigurna da su zdravi, da možemo kako hocemo bez kondoma.“ Rekao sam joj da koliko je god ovo bilo strašan prizor (ipak je uživala dok je dvojica natežu, ljubomora me ubijala cijelo vrijeme), bilo je nešto najnapaljujuce što sam ikada gledao. Niti jedan pornic im nije bio ravan. Naravno meni, jer je u pitanju moja cura bila.

Na kraju svega, mogu reci da je to bilo jedan veliki uvod u naš drugaciji i zabavniji seksualni život..no o tome, opet jedan drugi put…;)

Loading ... Loading ...

No comments:

Post a Comment