Sunday, May 8, 2011

Ražanj

SMS Poruke Upoznavanje

Desilo se to u Trstu pre cetiri ili pet godina, nisam siguran više. Imena su izmenjena pošto je prica istinita i mogla bi da izazove gadne probleme mom kumu i meni. Ne smem ni da pomislim šta bi naše bolje polovine uradile kada bi saznale za ovo.
Tog leta sam, kao i obicno, godišnji odmor provodio kod kuma u Italiji. Nije to ni bio neki godišnji odmor za mene, kao što nije bio niti jedne godine tamo. Dok su se kuma i moja supruga sa klincima brckale na plaži, ja sa kumom Stevom radio moleraj i slicne stvari. Imam posao u nekoj usranoj firmi i kod kuma sam spajao dobro sa lepim. Bio sam kao na moru i zaradivao lepe pare usput.
Tog jutra Steva mi rece da idem sa njim. Dva dana sam krecio kuhinju neke picerije dok je on radio na drugom mestu. Vozili smo se ka stanu koji je radio i pricali koješta.
“Šta treba da se radi tamo?”, upitao sam.
“Sve uglavnom. Stan nije velik ali ima posla. Kupila ga neka doktorica pa ga preureduje.”
“I kakva je doktorica?”, upitam smešeci se.
Moj kum Steva bio je od onih koji ne biraju. Pored toga imao je neki magnetizam na koje su se žene lepile kao muve, a Steva nije praštao ni jednoj. Smešio sam se jer sam unapred znao odgovor. Za njega nije bilo bitno da li u pitanju debela, ružna ili neka iz plejboja. Za njega su sve one bile “Dobra picka”. Tako je i tada odgovorio i dodao:
“Naša neka, ali ne secam se iz kog mesta. I nije udata a ne vidim da je neko održava. Ima nekih trideset cetiri ili pet godina. Stvarno dobra picka. Videceš. Natako bi je na ovaj moj ražanj… I jebo bi je dok ne propišti.”
Nasmejao sam se i nastavili smo da sa varijacijama na temu ražnja. Bili smo dobro raspoloženi kada smo stigli i u stanu nas je cekao neki niski, mršavi tip. Bio negde iz Bosne i Steva je odmah poceo neku zajebanciju na njegov racun.
“Ovo je Željko. Željo.”, predstavio mi ga je, “Samozvani prorok i potencijalni svetac.”
Posle nekoliko minuta shvatio sam da je Željo blago retardiran i da uglavnom ne kapira Stevine zajebancije na njegov racun.
“Helena nije tu. Zvala je i rekla je da ce doci tek navece.”, objavio nam je Željo i preneo Helenine instrukcije Stevi i meni. Posao je išao sporo, uglavnom zbog Steve koji se samo proseravao i nije radio ništa. Željo se lomio kao da je njegov stan u pitanju i kada smo ga poslali po pivo ugrabim priliku da postavim Stevi pitanje.
“Ko je ovaj njoj?”
“Ma odkud znam. Vidiš da je neka budaletina.”
“Pa vidim zato i pitam.”
“Pa jebac joj sigurno nije. A koji je kurac nemam pojma. Siguran sam da joj nije ni neki rodak. Ma ko ga jebe. Bar ne moramo da teglimo sranja gore-dole dok je on tu.”
Helena se pojavila oko šest popodne i najblaže receno bio sam zatecen. Ocekivao sam neku u najboljem slucaju prosecnu ribu, kratkovidu i guzatu i ništa me nije moglo pripremiti na ono što sam video.
Lep osmeh, krupne braon oci, duga, gusta, skoro kovrdžava smeda kosa, koja joj je dopirala do polovine leda. Bila je u nekoj crno-beloj suknji koja joj je dopirala tek nešto iznad kolena. Na golim fantasticnim nogama imala je cipele na vrtoglavo visokim štilama. Bila je svakako visoka i vitka ali štikle su još pojacale utisak. Dupe joj je bilo kao iz snova. Cvrsto, okruglo i prosto je mamilo moj pogled. Sise su joj bile predivne trojke a raskopcana tri dugmeta njene košulje su ih prilicno otkrivale. Primetio sam da iznad desnog gležnja ima neku tetovažu i bio potpuno sluden njenim izgledom. Helena je bila zadovoljna obavljenim ali ne i brzinom kojom smo radili.
“Daj Stevo šta je ovo?”, upitala je razocarana, “Pa vi ovo necete nikada završiti.”
“Hocemo Helena ne brini se. Hajde da popijemo po jednu da posao bolje krene.”
Nije morao mnogo da je ubeduje. Ponudio joj je pivo ali ga je odbila. Izvadila je crno vino iz frižidera i natocila sebi. Seli smo za niski sto u dnevnoj sobi i slušali kako joj Steva mulja zašto nije moglo brže. Helena se jogunila neko vreme i onda popustila.
“Jebo te lomim se od posla i skoro da sam pobegla sa poslovnog rucka a zaticem ovo.”
Primetio sam tada da je Helena malo pripita ali i da se sjajno drži. Steva je nevešto pokušao da umanji važnost poslovnog rucka i nije uspeo u tome. Helena mu je objasnila da otvara neku svoju firmu, da je u poslu do guše i da hoce da završi stan što pre. Medutim, bila je sve opuštenija pošto je Steva upotrebio sav svoj šarm. Nekoliko minuta kasnije nestalo nam je piva i Helena nas ponudi vinom. Ispraznili smo tu bocu i zatim još jednu. Sedela je preko puta mene i nisam mogao da skinem oci sa njenih nogu. Suknja joj se stalno podizala i ona je vracala prvobitni položaj. Kako je vreme odmicalo suknja je sve cešce i duže ostajala previsoko. Atmosfera je postala prijatna i potpuno opuštena. Helena se raspricala sa nama i stvarno smo se lepo provodili. Kako je alkohol cinio svoje Helena je sve više koketirala sa svakim od nas. Cak i sa Željom za kojeg nisam bio siguran da je to shvatao. U meduvremenu je nestalo vina i Helena donese neku rakiju. Bez obzira na popijenu kolicinu držala se bolje od Želje. Steva joj se sve cešce unosio u lice i Helena mu se sve lepše osmehivala. Njena suknja je bila podignuta najviše do tada i sve cešce je prekrštala te svoje duge noge. Raskopcala je još jedno dugme na košulji i njene raskošne sise skoro da su ispadale iz nje.
“Uf… Upiškicu se.”, rekla je najednom.
Ustala je i otišla do kupatila i Steva se nagne prema meni.
“Slušaj.”, rekao je ispod glasa, “Ja je vodim u spavacu sobu cim popijemo ovo. Vas dvojica nemoj da zaserete nešto. Ako nam se posreci možemo je svi jebati.”
Željo je jedva bio svestan njegovih reci ali je klimnuo glavom kao da sve razume. Rekao sam nešto u znak odobravanja i procenjivao situaciju. Helena nije ni izbliza bila pijana da pristane na tako nešto, a nije spadala u kurve koje bi to uradile i trezne. Vrata spavace sobe su bila skinuta i nije mi bilo jasno kako Steva misli da izvede to šta namerava. Cutao sam i gledao kako Helena seda pored njega i prekršta noge. Nekoliko minuta kasnije Stevina ruka je bila na njenom kolenu da bi je prebacio na njenu butinu. Helena mu je neubedljivo uz osmeh skloni i on je veoma brzo vrati, šaputajuci joj nešto.
“Šta da mi pokažeš u spavacoj sobi?”, upitala ga je najednom smešeci se.
“Pa dodi da vidiš.”, uzvratio je Steva.
Helena se zakikotala i ustala. Steva je uhvatio pod ruku i poveo ka spavacoj sobi. Nisam mogao da verujem svojim ocima kada mi je namignuo preko ramena. Željo je pored mene poluotvorenih usta zverao za njima.
Iz sobe su se uskoro culi uzdasi i zvuci strasnih poljubaca. Pomerio sam svoju fotelju i u odrazu velikog ogledala video kako je Steva prislonio Helenu uza zid. Odatle sam video gotovo kompletan krevet i samo sam cekao kada ce je moj kum povaliti. Njegova ruka je bila pod njenom suknjom i radio je žustro njom. Helenino stenjanje postane glasnije i ona pomeri desnu nogu u stranu kako bi mu omogucila bolji pristup. Video sam kako mu drka kurac dok je on ljubi po vratu. Nekoliko sekundi kasnije Steva je uhvati za nadlaktice i baci je na krevet. Helena je odskocila zbog siline kojom ju je gurnuo. Steva je legao preko nje i rastrgao joj košulju obema rukama tako da su dugmici poleteli svuda po sobi. Bio je poput divlje zveri dok je Helena potpuno predana samo dahtala pod njim. U jednom trzaju joj je pokidao grudnjak i njene okrugle, cvrste sise se pojave pred njegovim i mojim ocima. Opkoracio ju je i smestio kurac izmedu njenih sisa stiskajuci ih sa strane obema rukama. Helena je plazila jezik i lizala mu nabrekli glavic kada god bi se ukazao ispred njenih usana. Smesio joj ga je u usta i ona pocne da ga sisa prikazujuci pri tom sjajno umece. Steva se napalio kao ludak. Pustio joj je sise i nagnuo se iznad njenog lica. Uhvatio ju je rukom za kosu na temenu i poceo bukvalno da je jebe u usta. Helena je krkljala i grcala gutajuci njegovu debelu kurcinu. U trenutku kada joj ga je smestio do jaja pocela je da ga udara šakama po butinama, dok je dignutim nogama trzala iza njega, boreci se za vazduh. Steva se odvojio od nje i ona se zakašlje. Nije cekao da dode do daha. Raširio joj je noge, pomerio joj tange u stranu i sjurio joj ga svom silinom. Helena je vrisnula i uhvatila ga rukama za nadlaktice. Steva se nabijao u nju u žestokim, krakim trzajima, koji su cinili da njene štikle paraju vazduh iznad njegove glave u ritmu njegovih naleta. Steva je ubrzavao i usporavao tempo i nekoliko sekundi kasnije je svršila uvijajuci se pod njim. Moj kum je izašao iz nje dok su je potresali poslednji trzaji orgazma i smestio joj ga ponovo u usta. Helena ga je sisala, lizala, spuštala se do njegovih dlakavih jaja i cinila jezikom neverovatne stvari. Steva ju je okrenuo i naguzio je ispred sebe skidajuci joj gacice. Helena je zbacila sa sebe košulju i grunjak i on joj razmakne cvrste guzove.
“Jebi me u dupe…. Jebi me… Hocu u dupe da me jebeš…”, vikala je.
Steva joj ga je polako smestio i što je dublje prodirao to je Helena bila glasnija. Poceo je da je jebe ubrzavajuci tempo i držeci je za suknju koja se zgužvala oko njenog struka. Helena je urlala nataknuta na njegov palamar i gužvala šakama caršav ispod sebe. Steva je jebao kao životinja. Bio je prilicno popio i nikako nije uspevao da svrši i pored tesnije rupe.
“Reci mi…”, rekla je u jednom trenutku, “Reci mi… Kada budeš bi blizu…”, i nastavila da vrišti i urla. Nekoliko minuta kasnije Steva je urliknuo. Hitro se skinula sa njega i smestila ga u svoja usta. Steva je svršio trzajuci se i urlajuci poput zveri. Progutala je sve do zadnje kapi i smešeci se legla.
“Oh… Kako je bilo…. Dobro… Oh…”, govorila je gledajuci u plafon.
Steva je sišao sa kreveta i pokupio svoju garderobu izašao je iz sobe i pokazao mi ocima da udem. Bio mi je cvrst poput stene kada sam ušao i video Helenu kako leži poluraširenih nogu savijenih u kolenima. Cipele su joj još bile ne nogama a suknja je bila samo samo zgužvana traka tkanine oko njenog struka. Okrenula se ka meni kada sam ušao i nasmešila se. Bilo je to dovoljno da odmah krenem u akciju. Zakljucio sam nekako da toj kurvi ocajnicki treba kurac i rešio da probam neke stvari sa njom. Hteo sam da vidim koliko daleko može da ide. Prišao sam joj i namestio je tako da joj glava visi sa ivice kreveta. Spustio sam se malo u kolenima i ona ga prihvati usnama. Sisala ga je fantasticno. Njen jezik je palacao po mom glavicu dok sam joj nabijao srednjak u uzavrelu, izbrijanu picku. Polako sam ga gurao sve dublje i nekoliko sekundi kasnije osetio kako mi glavic dodiruje njene krajnike. Spustio sam obe ruke ne njene sise i polako joj ga gurnuo gotovo do jaja. Njene krute bradavice su se zabole u moje dlanove i ja joj stisnem te cvrste sise svom silinom. Zastenjala je ispod mene i ja pocnem da je jebem u usta. Ispocetka polako a zatim sve brže. Osecaj na glavicu koji prolazi kroz njene krajnike bio je fenomenalan. Vadio sam ga samo da dode od vazduha i oslobodi se pljuvacke koja joj se u mlazevima slivala preko nosa i cela na pod. Nekoliko minuta kasnije priredila mi je takvo lizanje i sisanje jaja da sam jedva uspeo da se uzdržim i ne svršim. Odvojio sam se od nje, zaobišao krevet i okrenuo je na stomak. Povukao sam je sebi držeci je za gležnjeve i raširio joj noge. Primetio sam tada da na desnoj guznoj polutki ima još jednu malu tetovažu, ali nisam skonto šta je. Legao sam preko njenog vitkog tela smestio joj ga u mokru, razvaljenu picku. Uvijala se poda mnom i stenjala dok sam uživao u vrelini njene utrobe nabijjuci se svom silinom u nju. Njena picka je radila oko mog kurca kao nijedna do tada a ni posle. Nikada nisam doživeo tako nešto. Imao sam utisak da joj picka sisa i ponovo sam se jedva uzdržao. Promenili smo pozu i ona me uzjaši. Njeni kukovi su radili poput mašine koja pokušava da mi ga otkine. Uhvatio sam je za sise i ona ubrza tempo. Bila je nezasita onako znojava i uspaljena. Jebala me je kao sumanuta i mlatila tom svojom dugom kosom svršavajuci. Zakovrnula je ocima i urlikala kao divljakuša dok se tresla u orgazmu. Sacekao sam da se smiri i naguzio je poput Steve. Smestio sam joj ga u dupe i nakon samo nekoliko uboda svršio puneci je od nazad. Helena se samo srucila potrbuške i dahtala uzdigute guze. Ustao sam i krenuo ka vratima. Željo se pojavio preda mnom i gotovo sam se trgnuo kad sam video izbocinu na njegovim bermudama. Pogled na tako nešto može da izazove komplekse. Za njim se pojavio Steva.
“Sunce ti jebem ovaj ima kurcinu ko konj.”
“Vidim.”, rekao sam i poceo da se oblacim.
Željo je prišao Heleni i skinuo joj cipele i suknju. Izašao je iz svojih bermuda i Helena razgoraci oci videvši njegovu batinu. Nisam se u tom trenutku bavio procenama ali da mi je neko ponudio opkladu da je od trideset centimetara ne bih smeo da stavim pare na manju cifru. Helena se bacila na taj kurac poput tigrice. Sisala ga je, lizala od korena do vrha, obradivala mu rupicu na glavicu vrhom jezika, pokšavala da ga zguta i prosto se davila njime. Željo kao da je nije primecivao. Bio je nem i miran kao kamen. U jednom trenutku mu je dopizdilo njeno oblizivanje i sisanje i on je odgurne od sebe. Popeo se na krevet i rašrio joj noge držeci ih ispod kolena. Helena je bila maksimalno raskrecena dok ju je gledao u oci.
“Smesti ga unutra.”, rekao je.
Helena ga obuhvati rukama i namesti ga na ulaz u svoju picku. Ono što je usledilo ostace mi zauvek u secanju. Željo je poceo da je razbija u žestokom tempu držeci joj noge širom otvorene. Helena je vriskala kao sumanuta dok je primala taj buzdovan od kurcine. Nekoliko sekundi kasnije Željo joj zadigne noge na svoja ramena i nastavi sa razbijanjem. Helena je izgledala kao da je poremetila pamecu. Vrištala je, stenjala, urlala i uvijala se pod njim poput zmije. Dopuštala mu je da joj štipa bradavice i pljeska je, ni malo osecajno, po sisama. Željo joj je u jednom trenutku pljunuo u usta, ošamario je i stisnuo joj sise kao da ce ih otkinuti. Bilo je ocigledno da je predugo zamišljao u tom položaju i da je rešio da se naplati. Helena je svršavala u serijama i Steva se okrene ka meni.
“E ovo je nabijanje na ražanj kume.”, rekao je i vratio pogled na krevet.
Ni posle ovoliko vremena ne mogu da odredim koliko dugo ju je tako tucao, ali je dugo trajalo. Poveden našim primerom naguzio ju je i smestio joj ga u dupe. Uhvatio ju je za kosu i povukao grubo ka sebi. Helena se izvila u ledima i on joj ga polako, gotovo milimetar po milimetar, smesti do jaja. Izgledalo je kao da je stvarno na ražanj da je nabija. Helena je svojom vriskom upotpunjavala doživljaj. Oci su joj bile izbecene i zakovrnute na momente. Usta širom otvorena i cinilo se da jedva dolazi do vazduha. Željo je pljesnuo po dupetu i polako ga vadio. Bio je negde na polovini kada joj ga je sjurio u oštrom trzaju nazad. Helena je ciknula i još jace se izvila. Željo je našao oslonac u konstrukciji kreveta i poceo da je jebe kao ludak. Pljeskao ju je po dupetu bez milosti i vukao je za kosu kao da pokušava da joj nanese što vecu bol. Helena se na to nije obazirala. Samo je vrištala i povremeno luptela neke gluposti. Bila je sva u znoju i poput kucke u teranju pocela da odgovara na njegove nalete nabijajuci se na njegov kurac. Silinu tog tucanja jednostavno nisam u stanju da opišem. Nekoliko minuta kasnije on bukvalno iz dva ili tri trzaja išcupa kurcinu iz njenog dupeta i okrene je na leda. Opkoracio ju je i smestio joj sluzav kurac u usta svršavjuci. Helena je grcala pod naletom njegovog semena i gutala ga halapljivo dok se trzala celim telom u novom orgazmu. Prstima mu je stiskala nabrekla jaja kao da želi sve da iscedi iz njih. Željo je napokon sišao sa nje i ostavio je na krevetu raširenih nogu. Dahtala je i povremeno se na trenutke trzala sa poslednjim iskrama orgazma. Željo je navukao gace i bermude i izašao iz stana. Nekoliko minuta kasnije izašli smo i nas dvojica.
Cutali smo dok je kum vozio polako pazeci na saobracaj. Obojica smo bili zadovljni, jer ne jebe se takva picka svaki dan, ali Željo nam nije izlazio iz glave.
“I mi pricasmo o nekom ražnju kume?”
“Pa sad kume ražanj je ražanj. Neki veci neki manji.”, odgovorio sam.
“Ne seri kume. Nego, jesi li ti osetio kako njoj picka radi?”
“Jesam i još sebi ne mogu doci.”
“Ni ja. Ali onaj Željo… Jebo on sve svoje. Ona kurvetina nece nedelju dana moci da sedi kako je rasturi onaj.”
“Pa ne znam sad dal je kurvetina. Meni izgleda ko da se zaželela kurca. Malo se napila i jebi ga. A da nece moci da sedi to je sigurno. Onaj ju je razjebo nocas. Ali ko je nabaco kamenje u more kume?”
“Taj se još rodio nije. I kažeš nije kurvetina? Pa da nas je dvadeset tamo bilo svi bi je jebali. Vido sam je ja cim je ušla da je popila. Al ko je još zatrpo more kako kažeš.”
Smejali smo se zezajuci se na tu temu sve dok nismo stigli do njegove zgrade. Tiho smo ušli i zatekli kumu i moju suprugu kako gledaju TV. Obe su frktale što smo popili i što je Steva odmah otvorio još dva piva kada smo stigli. Glupirali smo se glumeci jace pijanstvo i namerno ih nervirali. Kuma je zatvorila vrata dnevne sobe ostavljajuci nas dvojicu u kuhinji. Odahnuli smo plašeci se da ne osete na nama kojim slucajem miris Heleninog parfema ili nešto još gore.
Nakon te veceri uvek kada se pomene ražanj setim se Helene i Želje. Nikada ih posle toga više nisam video. Helena je angažovala druge majstore i nije odgovarala na Stevine pozive. Da li ju je Željo posle tucao ne znam ali se ne bih iznenanadio. Ruku na srce Helena je najlepše vriskala i svršavala na njegovom ražnju.

Loading ... Loading ...

No comments:

Post a Comment