Wednesday, April 27, 2011

11 kurčeva

SMS Poruke Upoznavanje

Bila je subota navecer prije 2 godine kada sam imala 17. spremila sam se za van i krenula na rodendan u stan moje prijateljice gdje je bio party. Kasnije smo planirali ic van pa sam obukla kratku minicu, rupicaste carape, jako visoke štikle i kratki dekoltirani top do pupka. Zgrada je bila na adresi broj 1G. Brzo sam ju našla. Stigla sam pred zgradu i ušla unutra za jednom bakicom da ne zvonim bezveze.
Popela sam se na 4. kat i krenula do zadnjeg stana na tom katu, kako je rekla frendica. Došla sam pred stan i pozvonila. Otvorio mi je neki decko. Predstavila sam se da se zovem Lara i pitala jel tu party. Rekao je da je i da se on zove David, takoder je rekao da izgledam mlade, kaj god mu to znacilo. Unutra je bila prava party atmosfera, ali nije bilo moje frendice, samo 11 deckiju i izgledali su mi malo starije. Pitala sam kad ce doci cure? Rekli su da ce doci malo kasnije. Ok, kaj sad, mislim si, pricekat cu ih. Upoznala sam se s deckima i poceli smo cugat, pušit travu i pricat. Super smo se skompali. Nakon 1 sat su pojacali muziku i David me pozvao da plešemo. Drugi, Ivan je snimao cijelo vrijeme s kamerom. Digla sam se i poceli smo plesat. Bila sam vec pomalo pijana i napušena pa sam se cvrsto držala za njega da ne padnem. Stisnuo me uz sebe i poceo ljubit po vratu. Poceli smo se strasno ljubit. Ostali decki su isto bili pijani i navijali su za nas iz nekog cudnog razloga.
Onda mi je David sve više spuštao ruke prema guzi i preponama, dok mi nije poceo dirat medunožje i sise, te mi je skinuo majicu i mijesio sise. Napalila sam se strašno. Odnio me u sobu. Bacio na kravet i lego na mene, skinuo mi tange i poceo me prstenjacit. Onda je otkopcao hlace i stavio mi ga. Poceli smo se jebat kad su odjednom svi ostali decki ušli u sobu i vikali “tooo care, jebi ju!!!”, a Ivan nas je snimao. Ništa mi nije bilo jasno, ali sam bila pre pijana i napaljena da bi reagirala.
Nakon par minuta me okrenuo i gurnuo mi kurcinu u guzu, a zatim je legao na leda a ja sam ga jahala. Svršila sam ko luda. Onda se javio jedan debeli od ostalih deckiju: “Daj podijeli s kumom!”. Otkopcao je hlace i stavio mi ga u guzu dok sam jahala prvog. Iznendila sam se i pitala što to radi. “Rekla si preko telefona da ceš nas sve zadovoljit za 1500 eura kolko te placamo”. Tad mi je sinulo, to je bila momacka vecer od Davida, a mene su zamjenili s kurvom. I ja sam ustvari bila na adresi broj 16 umjesto 1G. Nije mi bilo baš drago, ali 1500 eura??!? Pristala sam i nastavili smo se jebat.
Odjednom sam imala dva velika kurca u sebi istovremeno. “Cekajte i mene!” Došao je treci, popeo se na krevet i stao iznad Davida, izvadio kurac i stavio mi ga u usta. “Puši kurvo! Tooo!”. Sad sam imala tri kurca u sebi. Ova dvojica su me snažno jebala u picu i guzu, a treci me primio iza za glavu i poceo jebat u usta. Tako su me jebali kojih 10 minuta, ajme svršavala sam ko luda, definitivno najbolji osjecaj na svijetu! “Ajmo svršit svi istovremeno.” Reko je kum. Ubrzali su i poceli me snažno jebat sva trojica i za 2 min su me napunili spermom u sve tri rupe. Kako sam bila dobro izjebana nemogu vam ni opisat.

“A mi ostali?” Pitao je netko od iza. Legla sam na stol u kutu sobe i raširila noge a oni su se redali jedan po jedan i svaki me jebao oko 5-6 minuta i svi su svršavali u moju picu. Dobro da sam bila na pilulama. Kad su završili vec sam se polako trijeznila. Obukla sam se i izašla iz sobe. Decki su mi dali 1500 eura i rekli da sam najbolja koju su ikad unajmili i pitali dal bi htjela opet za slijedeci party. Naravno da sam pristala. 11 kurceva u 1 noci uffff koja dobra jebacina. Pozdravila sam ih i krenula na pravi tulum. Dok sam izlazila iz zgrade sam se sudarila s nekom droljasto obucenom ženskom. To je bila prava kurva. Zakasnila je hehe.
Nitko mi od frendica nije vjerovao da sam imala 11 kurceva u sebi u 1 veceri, ali znam da su ustvari sve bile ljubomorne :) ))

Loading ... Loading ...

No comments:

Post a Comment