Friday, April 8, 2011

Na moru -putovanje 1 deo

SMS Poruke Upoznavanje

Sve ovo je istina , mozda se zbog toga nesto nekome nece svideti. To cete oceniti vi koji procitate, svojim ocenama i komentarima.

Nas stav je uvek bio “U sexu je sve dozvoljeno, pod uslovom da niko nikom ne nanosi zlo, tj. da svi uzivaju.

Posli smo busom na more, bili smo prilicno mladi(24/23), spremni i zeljni novih eksperimentisanja u sexu. Poceli smo jos u autobusu, sobzirom da je put bio dug a mi napaljeni poceo sam je dirati po sisama i oko pice preko pantalona. Ona je sedela do prozora. Posle nekoliko sati voznje , negde oko 01h ,skoro svi su zaspali ili gledali TV. Ja sam moju ruku spustio iza njenih ledja , ispod trenerke, gacice i dosao do njene guze. Pogledala me je i malo se pridigla,dovoljno da moja ruka dodje ispod njene vlazne tek obrijane pice. Lagano se meskoljila , dok sam joj mazio klitoris, glavu je oslonila na sediste ispred, gledala je u mene dok joj se pogled polako mutio. Polako sam dva prsta privlacio otvoru njene pice. Nestali su u njoj. Jezikom je olizala usnu znajuci da me to pali. Sve je brze i brze pomerala guzu ,ali ipak dovoljno diskretno da to niko ne primeti.Primetio sam da joj se blizi vrhunac pa sam treci prst sasvim malo gurnuo u njeno dupence,anuscic koji ni do dan danas nije mogao da primi kurac.
Pocela je da svrsava a istovremeno zestoko da me ljubi u usta.Cim je svrsila odmah sam izvadio ruku jer me je strasno bolela od njene tezine. Tada je samo rekla, “Duzna sam ti”.

Pre nego sto nastavim pisanje,opisacu moju tadasnju devojku i to maksimalno objektivno.
Izuzetno zgodna , mrsave prave noge sa prelepim glatkim i mekanim listovima, bez previse izrazenih kostiju , guza mala ali trtasta, pickica mala ,obrijana. Struk uzan, stomacic ravan , koza ne potpuno tamna ali nije ni svetla ona srednja nijansa. Sise slabija trojka. Faca slatka sa lepim ocima i crvenom kosom.

Ubrzo smo zastali i napravili pauzu pored nekog restorana. Kada smo ulazili u autobus insistirala je da zamenimo mesta, sad sam ja sedeo pored prozora. Posle nekih 30-tak minuta skinula je svoju tanku jaknicu prebacila je preko mojih nogu naslonila se na mene i rekla da ce malo dremnuti. Spustila je glavu na moje noge i tako sedela nekih 10 minuta. Polako je glavu pomerala ka mom kurcu (17cm deblji). Osetio sam njen obraz i kurac je poceo da reaguje. U trenutku je bio tvrd ko kamen. A ona je pocela preko trenerki da ga grize ali nezno.Ja sam vec razmisljao dokle li ce ici. Nisam dugo cekao a ona mi je povukla trenerke nanize taman toliko da mi je glavic izvirio prema mom stomaku. to joj je bilo dovoljno . Najpre ga je dirala, lickala jezikom. Prijalo mi je strasno . Zeleo sam da ga scepa ustima i izdudla kako bi sto jace svrsio. Sa druge strane zeleo sam i da nastavi da se igra sa njim sto duze jer mi je prijalo i znao sam da cu i tako svrsiti i da je to realnije s obzirom da smo u busu punom ljudi.
Jos se malo tako igrala, a onda ga je obuhvatila usnama i plako uvukla ceo glavic u usta. Naizmenicno je kruzila jezikom po glavicui sisala ga. Sve to izuzetno sporo, tako da sam osecao svaki njen i najmanji pokret usana ili jezika.Zmurio sam i uzivao, u jednom trenutku sam osetio njene prste na mojim usnama, otvorio sam usta prihvatio njene prste i osetio ukus njene pickice.(uspela je i svoju picu da pomazi) Poceo sam da ih sisam i kruzim jezikom po njima isto onako kako je i ona po mom glavicu.
Malo je ubrzala rad jezikom , a ja sam osetio da mi se blizi vrhunac. Stisnuo sam joj drugu ruku, sto je inace bio znak da sam blizu . Lagano se podigla , ruku je spustila na moj kurac drugom je prebacila jaknu preko kurca i njene ruke. Primakla mi je usne i sapnula:” Hocu i ja da osetim moju picu”. Istog trenutka je pocela SOCNO da me ljubi i da mi drka kurac. U ustima je imala sokice sa mog kurca a ja iz njene pickice.Ljubili smo se strasno i socno mesajuci sokice u ustima i prebacujuci ih iz jedna usta u druga.
Naravno svrsio sam ko lud u njenoj ruci.
Ovo je pocetak naseg najlepseg letovanja.
Vasi komentari i ocene ce mi dati znak da li da pisem nastavke. Pozdrav

RazmenaIskustava

Loading ... Loading ...

No comments:

Post a Comment