Friday, April 22, 2011

Pišanje u parku

20. 04. 2011. webmaster

SMS Poruke Upoznavanje

Inace sam nudistica pa me moj osmogodišnji sin puno puta vidio golu, kako na plaži, tako i po kuci. Nikad nisam bila sramežljiva pokazati svoje tijelo jer smatram da za svoje godine (35) imam jako dobro tijelo.
Od muža sam se rastala prije par godina i od tada se ne seksam baš redovito. Možda sam zato u zadnje vrijeme pocela izlaziti bez donjeg veša. Pogotovo sad u proljece, kad mogu obuci laganiju robu.
Prije nekoliko dana krenuli smo ja i sin u šetnju jer je bio lijep proljetni dan. Dok smo šetali osjecala sam kako mi vjetric miluje guzu ispod lepršave haljinice koja mi je bila nešto malo iznad koljena. Ispod nisam imala ništa. Prije nego cu izaci iz stana pogledala sam se u ogledalo i vidjela da mi se naziru bradavice ispod haljine. Razmišljala sam o grudnjaku ali na kraju sam rekla samoj sebi: Ko ga jebe, neka me gledaju ako baš hoce… I odlucila da necu svoje sise obuzdavati grudnjakom.
Za vrijeme šetnje odlucili smo sin i ja otici u kafic. On je narucio sok, a ja sam popila dvije pive. Zbog toga mi se kad smo nastavili šetnju jako piškilo. Kad smo došli u parkic s djecjim igralištem, sjela sam na klupu i razmišljala gdje da se popišam. Mali je otišao do ljuljacke a ja sam na klupi pušila cigaretu i sve jace stiskala noge da obuzdam mjehur. Nisam više mogla izdržati. Ustala sam i krenula pogledom tražiti mjesto za pišanje. Park je bio prepun ljudi s djecom. Znam da možda nije u redu, ali kad se mora mora se. Odmaknula sam se par metara od klupe i cucnula. Vruci mlaz je krenuo iz mene i uz prilicnu buku potekao niz kamencice u parku. Svi su prisutni pogledali u mene, a ja sam rukom raširila stidne usne i uvukla dim iz cigarete u drugoj ruci. Otpuhnula sam prema mamicama koje su šokirano buljile u mene i mrmljale nešto u stilu: kako je nije sram tu pred djecom?!!
Umjesto srama, ja sam osjetila napaljenost! Mokra picka od pišaline pod mojim prstima postala je još vlažnnija od napaljenosti. Sjela sam nazad na klupu i bezobrazno nastavila buljiti u roditelje koji su mi ocito zamjerali moje pišanje.
Odlucila sam se još malo zabaviti. Uzela sam papirnate maramice iz torbice i raširila noge. Zavukla sam maramicu i obrisala pickicu njome. Nakon toga maramicu sam umjesto u koš bacila pokraj klupe.
Pozvala sam malog i rekla da je vrijeme za polazak. Dok smo odlazili osjetila sam poglede na sebi i namjerno sam rukom zadigla haljinu. Guzu mi je odjednom pomilovao dašak vjetrica i svi pristuni mogli su je vidjeti. Držala sam tako haljinicu i prehodala nekoliko metara prije nego sam je spustila.

Loading ... Loading ...

No comments:

Post a Comment