Tuesday, April 12, 2011

Brezovo Polje: Nastradao bračni par

M. D. | 09. april 2011. 20:43 | Komentara: 0

U teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Bijeljina - Brčko, poginuli Pero i Vasilija Vitorović

 Ostaci automobila u kojem su poginuli Pero i Vasilija VitorovićOstaci automobila u kojem su poginuli Pero i Vasilija Vitorović

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 6.30 časova na magistralnom putu Brčko - Bijeljina u naselju Brezovo Polje, smrtno je stradao bračni par Pero (68) i Vasilija Vitorović (65) iz Crnjelova kod Bijeljine, dok je Danko Šuka (35) sa Sokoca zadobio lakše telesne povrede.

Kako nam je rečeno u Policiji distrikta, do nesreće je najverovatnije došlo kada je vozilo marke „reno 11“, kojim je upravljao Pero Vitorović, krećući se iz pravca Bijeljine prema Brčkom, prešlo u suprotnu saobraćajnu traku i direktno se sudarilo sa „škodom oktavijom“ francuskih registarskih tablica, za čijim upravljačem je bio Šuka.

Kako smo saznali, stradali Vitorovići krenuli su na pijacu u Brčko, a rodbina poginulih koja je stigla na mesto nesreće, potvrdila je da je Pero bio težak srčani bolesnik. Pripadnici Policije odmah su obezbedili mesto nesreće i preduzeli mere za uviđaj koji je obavljen uz prisustvo dežurnog tužioca. U brčanskom Tužilaštvu izdata je naredba da se izvrši obdukcija stradalih Vitorovića.

Pripadnici vatrogasne jedinice su očistili put, pa je saobraćaj u oba pravca uspostavljen oko 9 časova i 30 minuta.

No comments:

Post a Comment