Thursday, April 21, 2011

Moja zelja se ostvarila!

13. 04. 2011. webmaster

SMS Poruke Upoznavanje

Imao sam tad nekih 18 godina, i moja zelja je bila da nadem nekog muskarca i da me ludacki izjebe!
Dogodilo se to na ljeto 2007 godine.
Stalno sam drkao na videe gdje muskarci puse kurac i to me jebeno palilo i htio sam to provati.

Kupao sam se na jednoj plazi koju na kojoj je bilo dosta stranaca i tako sam jedan dan upoznao Ivana, on je bio iz mostara. Visoki crni momak dlakavo sexy tijelo izludivao me danima i nocima. On je bio u posijetu u mom gradu s jednim prijateljem, on je tada imao 24 godine i izlazili smo zajedno vanka.

Jedan put sam vidio ivanom penis dok je izlazio iz kupaonice, bio je savrsen, samo sam ga htio u svojim ustima. Kada je Ivan vidio da mu buljim u kurac pitao me jeli ti se svida? Odgovorio sam da mi se svida, da nisam nikad vidio lijepsi kurac, na to se on samo nasmijao!
Dosao je taj dan, ja i Ivan smo se kupali na plazi i skakali smo s nekih stijena velikih, popeli smo se na vrh i upitao sam ga:”Ivane jeli ti smijem opet vidit kurac?” On je odgovorio:”Naravno da mozes” i spustio je kupaci do koljena a kurac mu je ostao visiti. Ja sam mu prisao i stisnuo ga za kurac on je rekao:”uhhh koliko ti je trebalo vise” poceli smo se ludacki ljubiti dok sam mu na nadrkavao kurac. Moj se odma digo. Njegov je poprimio puni oblik od nekih 17-18cm. Otisli smo malo sa srane na malu plazu gdje se kupanju nudisti ali srecom nije ih puno bilo, bila je neka djevojka koja je uzivala u pogledu nas napaljenih.

Spustio sam se na koljena i poceo mu lizat kurac trpat ga u usta drkat ga, to su mi bili najljepsi trenutci u zivotu, on je uzivao kao i ja. Tako sam mu pusio nekih 20min i onda je Ivan rekao:”sad je moj red” legli smo na pod, skinuo mi je gace i poceo pusit moj vec odavno dignuti kurac nisam mogao da odolim od uzitka, sve je bilo savrseno, onda je gurnuo prst u moj anus na prvu ja sam se prepao a onda je pocelo goditi i tako je gurao i gurao i stavio je dva pa tri i moj supak je bio spreman za njegov kurac, odvukao me u mali plicak stao na koljena digo moje noge na ramena i stavio mi kurac! uzivao sam kao nikad jebao me sve jace i jace, a cura koja je bila povise nas je uzivala u pogledu u jednom trenutku sam vidio kako se dira po pickici…
I tako je mene Ivan jebao i odjednom izvadio kurac i pitao me :”oces da ti svrsim u usta?” ja sam mu prisao i poceo mu ga pusit i drkat i on je ispustio svoju spermu u moja usta, bilo je predivno, zatim je on moj kurac uzeo i pusio mi ga dok ja nisam svrsio…
Zajedno smo se okupali u moru i vratili se na plazu…
U moru mi je ivan prisao i skinuo mi gace i rekao:”nikad nisam u moru” i stavio mi ga opet u moju guzu jebao me mozda jos nekih 10 min dok nije svrsio u mene!
Ja i ivan smo se pukli jos par puta tog ljeta bilo je savrseno svakog puta me na novi nacin iznenadio!

Loading ... Loading ...

No comments:

Post a Comment